REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

PSD vrea o coaliție pentru relansarea României

PSD vrea o coaliție pentru relansarea României

Replica API 29 aprilie 2021 | 00:12 1343

Partidul Social Democrat propune o coaliție pentru relansarea României, din care să facă parte autorități și reprezentanți ai patronatelor. „Să nu politizăm campania de vaccinare”, spune Alexandru rafila, deputat PSD.

„Militez pentru un principiu: să nu politizăm campania de vaccinare, să nu politizăm pandemia, pentru că lucrul acesta va afecta încrederea oamenilor în autorități, lucrul acesta s-a și întâmplat din nefericire în perioada anterioară, și să încercăm să generăm încredere”, a spus Alexandru Rafila, relatează Mediafax.

Acesta susține că politizarea campaniei este greșită: „Am auzit zilele trecute un apel către primarii PNL, mi se pare nefiresc, pentru că eu cred că oamenii din toată țara, indiferent de culoarea politică a primarilor, trebuie să beneficieze de vaccinare”.

PSD propune o coaliție pentru relansarea României.

PSD vrea o coaliție pentru relansarea României. Rafila: 'Am auzit un apel către primarii PNL. Mi se pare nefiresc'

„Mă refer la o coaliție la care să adere reprezentanți ai diferitelor tipuri de autorități locale, începând cu comune, orașe, consilii județene, parlamentari, reprezentanți ai asociațiilor profesionale și ai asociațiilor patronale, pentru că interesul este comun. (...) O astfel de coaliție trebuie să fie mai cuprinzătoare, mai credibilă pentru populație și trebuie să aibă un obiectiv foarte clar definit”, a mai spus parlamentarul, scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum cand sunteti pe dreapta aveti initiative dar 30 de ani ce ati facut ...numai pt voi furaciuni....de va ti dizolva ar fi mai bine.pt toti....
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272