REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Purtarea ȘOȘONISTĂ a dus CIRCUL românesc peste HOTARE

Purtarea ȘOȘONISTĂ a dus CIRCUL românesc peste HOTARE

Replica API 15 decembrie 2021 | 13:51 1771

Diana Șoșoacă este un personaj nou în politică, intrând în Parlament ca senator din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), în urma alegerilor din 6 decembrie 2020. De-a lungul timpului, aceasta nu s-a făcut cunoscută datorită vreunei inițiative legislative ci din cauza circului mediatic creat chiar de ea și care a culminat cu conflictul dintre ea, soțul ei și câțiva jurnaliști de la Rai Uno, o prestigioasă televiziune din Italia. Diana Șoșoacă este adepta teoriilor conspirației, anti-vaccin, anti-mască, practic anti-orice, lucrul care a adus-o în atenția publicului.

Anti mască și vaccin convinsă

Senatoarea este o ferventă susținătoare a mișcării fără mască și fără vaccin, în fiecare apariție televizată arătând acest lucru. Senatoarea a refuzat sa se testeze pentru COVID-19 înainte de consultările pe care partidele le-au avut cu Klaus Iohannis, susținând că "respinge categoric să se facă teste pe ea".

Primul scandal al Dianei Șoșoacă

Prima oară când Diana Șoșoacă s-a dat în stambă a fost la Institutul ”Marius Nasta” atunci când l-a luat la rost pe ministrul de atunci al Sănătății, Vlad Voiculescu: ”Câți oameni trebuie să mai moară ca dumneavoastră să vă dați demisia? Spuneți! Sunteți pentru a doua oară ministru al sănătății! E dreptul meu! Dumneavoastră sunteți numit!”. Pe atunci, senatoarea fusese proaspăt demisă din AUR, și pe lângă apostrofarea ministrului a avut de furcă și cu bodyguarzii spitalului.

Scandalul botniței

Pe data de 6 decembrie 2021, Diana Șoșoacă a apărut în Parlament purtând o botniță și strigând ”Trăiască România Liberă”. „I-am cerut Sfântului Nicolae să îmi dea un cadou pentru aniversarea Constituției României. Asta mi-a lăsat. Este o botniță prin care Constituția, drepturile fundamentale au fost anulate de Parlament și președinte. Trăiască România liberă! Jos botnița!”, a strigat Șoșoacă de la tribuna Parlamentului.

A sechestrat jurnaliștii italieni

Ultimul scandal provocat de senatoare a fost cel cu jurnaliștii italieni. Veniți în casa acesteia pentru un interviu, o echipă de la televiziunea Rai Uno a sfârșit prin a fi sechestrată de către Diana Șoșoacă, fiind nevoie de intervenția poliției. Potrivit plângerii depuse de jurnalista Lucia Goracci, soţul senatoarei, Dumitru-Silvestru Șoșoacă, a muşcat-o de mână. Silvestru Şoşoacă a fost audiat luni, 13 decembrie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a ajuns pentru ultraj. El este acuzat că a agresat un polițist în urma conflictului cu echipa de jurnaliști străini și a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate oile comenteaza ca ii fac pe ei de ras peste hotare dar nu vad ca li s-a dublat pretul la energie
8
5
s-o pupe in kur pe Sosoaca care nu are loc de ea
9
7
Mult prea tariziu o sa sa intelegeti ce a vrut sa spuna si sa faca... Pana atunci dati fuguta la dispensar, ca va expira abonamentul la vaxin !
7
10
Lepre vaccinate, nu va vedeti de treaba?
10
14
Ba sclavilor nu vedeti lucratura serviciilor ??
14
9
Derivatul cu sufix adjectival nu este, nicidecum, "sosonista"!
3
5
Legati dracului odata animalul asta turbat pana nu se ia si de americani de ne astia afara din NATO si vin rusi peste noi;ii lasa pe ucraineeni in pace.
11
17
e vaccinata scroafa asta .circul e pentru dacii liberi iesitidin tuneluri care au votat asa ceva .
15
12
Hai sictir, de scroafa dracului! Ar fi spus Vadim.
20
12
Autoritatile sa ia masuri...dar la cat latra aceasta persoana..le este teama probabil
15
11
Interesant este ca, orice ar face nu pateste nimic! Sa ne explice si noua cineva, de ce?
20
12
Nu mai lasati skroafa sa ne faca de ras si sa -si bata joc de tiata Ramania ,bagati-o la garnita ca vine Craciunul
16
13
Sunt si in Constanta multi care o iubesc.Cum sa fure italienii din saracia aia de cabinet infect? La puscarie cu ea!
22
14
sosoaca este exponentul neamurilor proaste !
24
13
Face circ in haine traditionale. Ne face intentionat de ras peste hotare. AUR si Sosoaca sunt oamenii Rusiei.
29
13
Hanibal Lecter e mic copil pe linga ea
23
10
Ati ales-o
22
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272