REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Putin lansează cu blândețe procesul de unificare a Rusiei cu Ucraina

Putin lansează cu blândețe procesul de unificare a Rusiei cu Ucraina

Replica API 12 iulie 2022 | 00:00 1561

Putin lansează „cu blândețe” procesul de unificare a Rusiei și Ucrainei, a declarat deputatul partidului „Rusia Unită” Evgheni Fedorov.

Luni, președintele rus Vladimir Putin a semnat un decret care permite tuturor cetățenilor ucraineni să obțină pașapoarte rusești într-o manieră simplificată. Fedorov consideră că decretul se referă la lansarea procesului de restabilire a unei statalități unificate cu Ucraina.

"Aceasta a fost încălcată ilegal în 1991 și, în consecință, președintele lansează cu blândețe procesul de restabilire a unui stat unificat. Pentru că este clar că nu numai Herson, Zaporojie, Donețk, Lugansk, înainte de asta Crimeea, dar și alte teritorii... Odesa nu este un oraș rusesc sau Kiev, de exemplu? Prin urmare, se lansează un proces istoric inevitabil", a remarcat el.

Parlamentarul consideră că, în timp, toți locuitorii Ucrainei vor dori să obțină pașaportul rusesc într-o manieră simplificată. De asemenea, el a menționat că imediat după obținerea cetățeniei ruse, persoanele în vârstă au dreptul să primească o pensie rusă. Prestațiile sociale vor fi primite de toate categoriile de cetățeni care au dreptul la ele în conformitate cu legile Federației Ruse. Vor exista bani pentru acest lucru, a mai afirmat Fedorov. Potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Momentan ostilitatile se duc in Ucraina nu dincolo!
1
0
Invata sa vorbesti in limba romana, futu-ti mortii ma-tii de t i g a n borat! Nici macar nu intelegem ce injurii vrei sa ne adresezi. Tocmai ne-ai provocat sa aflam cine esti. OK! Asteapta-te la ce e mai rau!
0
0
pe ma ta tio lasam tie sai pe netrezi gaozu. numa tu. singur. dupa ce ma verifici cautama sati umflu capatana de oaie.
0
0
Vladimir Putin a supravietuit unei tentative de asasinat in ianuarie, undeva prin Cauzaz, in teritoriu Georgiei, pe care Rusia l-a invadat si anexat pe nedrept. Avem detalii ca s-a tras de la o distanta de peste 3500metri, iar glontul a trecut la o palma de craniul lui Putin, lovind mortal 2 dintre bodyguarzii lui Putin. Unul in craniu, celalalt in gat. Sniperul a ramas neidentificat, cel mai probabil este din Georgia. Sa-i uram noroc data viitoare! Nemultumirea fata de restrictiile pandemiei anuntau PROTESTE MASIVE in Rusia, fapt ce a dus la pornirea razboiului pentru a tine IN JUG populatia.
3
0
Conform expertilor, ne indreptam cu pasi repezi spre "The dissolution of Russia". Este un moment istoric, pe care l-am asteptat dintotdeauna. Din sursele noastre, in 2023, cel tarziu in 2024, Rusia se va dezintegra in aproximativ 24 de state independente. O buna parte dintre ele vor semna pentru anexarea de catre China. Sa ne rugam pentru sufletele nevinovate ucise de catre satanistii din Kremlin, Rusia! Dumnezeu vede tot! Rusii vor arde in flacarile iadului pentru varsarea de sange nevinovat si consumarea de carne de om. Numai prin sacrificiu pentru apropele lor isi mai pot obtine mantuirea.
25
0
Cine e tradator, baga-mi-as p**a in m u i s t a de ma-ta! Sa o luam toti in pula! Cine a atacat ROMANIA de 12 ori in istorie? RUSIA A ATACAT! NATO nu a atacat niciodata Romania si nu o va face! Cine ne-a furat BASARABIA in al doilea razboi mondial? Rusia de azi ne-a furat BASARABIA! Nu americanii, nu NATO. Futu-ti mortii ma-tii de cacat tradator ce esti! Nu-ti face griji, o sa aflu cine esti, dupa adresa virtuala! Verific imediat! Vei fi pus pe lista de tradatori de tara, de rusofili. Sa vedem care va fi pedeapsa. Au ajuns hotii sa strige hotii. Pai futu-ti mortii ma-tii de tradator!!!
16
0
Xi Jinping a fost banal avocat si inginer chimist. Deci, despre ce vorbim? Si inca o chestie, gainarule! Rusia avea aproape 2.000.000 de soldati cu tot cu rezervistii, la inceputul invaziei. Oare mai are? Haha! Adevarul doare1 O sa-ti dau putina durere de masele acum si o sa-ti argumentez faptul ca urmeaza CONTRA-OFENSIVA UCRAINEI! Adica peste 2.000.000 de soldati ucraineni au primit in ultimele 5 luni de zile pregatire militara la standarde NATO de la britanici si americani. Asta inseamna ca in curand rusii vor fi impinsi cu lama de buldozer. Deci Rusia va lupta pana la ultimul bielorus haha!
16
1
hai sictir!
2
16
Nicolae I al Rusiei a fost banal filantrop. Alexandru I al Rusiei a fost simplu ofiter de armata. Paul I al Rusiei a fost banal ofiter, asasinat intr-un final de fosti colegi. Petru III al Rusiei a fost un banal politician independent. Petrul I al Rusiei a fost un banal ofiter rus. Asta este idolul lui Satana Putin, pentru cei care nu stiu. Si lista e lunga cu oameni d-asta de nimic care au fost lideri ai Rusiei. "Oameni" e cam mult spus. Conteaza prea putin profesia. Zelenski a fost producator de film si televiziune. Scenarist si politician. Deci NU simplu taximetrist precum Satana Putin.
17
2
Putin a fost un simplu taximetrist, agent KGB mediocru cu nume de cod ADAMOV. Au ras de el chiar fostii agenti KGB. Ei au spus ca lui ii dadeau misiuni de gainar, ca nu era de incredere. Si a fost accept doar pentru ca bunicul lui a fost bucatarul personal al lui Stalin. Obama a fost un simplu profesor universitar. Stalin a fost un gainar ACTIVIST. Lenin a fost avocat. Ronald Reagan a fost actor, avocat, salvamar, soldat etc. Trump a fost producator tv si anteprenor imobiliar. Gorbaciov a fost simplu avocat. Dmitry Medvedev a fost banal "om de afaceri".Boris Yeltsin a fost inginer constructii.
0
1
partea p*****a e ca actorashu inca crede ca-i bate pe rusi.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272