REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

RADET Constanța spune că și-a mărit portofoliul de clienți datorită creșterii costului gazelor și subvenției oferită de primărie

RADET Constanța spune că și-a mărit portofoliul de clienți datorită creșterii costului gazelor și subvenției oferită de primărie

Replica API 3 octombrie 2019 | 01:44 445

Deși tot mai mulți constănțeni aleg să se debranșeze de la furnizor de apă caldă și încalzire în sistem centralizat, RADET se laudă cu mărirea portofoliului de clienți. Asta, în contextul creșterii prețului la gazele naturale al subvenției oferită de Primăria Constanța.

”Decizia autorității publice locale de a subvenționa în ultimele sezoane reci prețul energiei termice destinată consumatorilor casnici și totodată creșterea costului gazelor naturale utilizate la centralele de apartament, au avut ca efect stabilizarea portofoliului de clienți și totodată a determinat revenirea la sistem a unor clienți noi. Este de remarcat faptul că implicarea autorității publice locale în modernizarea sistemului de alimentare centralizată cu energie termică în municipiul Constanța a mărit încrederea clienților în performanța și siguranța serviciului public. Sistemul centralizat nu produce efectele nocive pe care sistemele individuale le manifestă asupra stării de sănătate a populației din blocurile dotate cu centrale de apartament a căror evacuare de gaze arse se face la nivelul fațadelor, anvelopând clădirea în permanență într-un nor toxic. Portofoliul de clienți nu a suferit modificări semnificative față de anul precedent”, a transmis RADET Constanța.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce au facut? si-au marit nr de clienti? pe cine prostiti voi ma, ca pleaca lumea de la ei pe capete, si nu cativa, ci blocuri intregi, ba da cat pot astia sa minta, te minte-n fata, asa ca la pacalici
3
0
RADET-ul nu mai are mult. Tevile au peste 50 de ani vechime si vor ceda anual, din ce in ce mai mult. Va bazati pe tevile ruginite ? Voi ce investitii si imbunatatiri ati facut in retea?? Mai vorbim la iarna, sa va vedem!
5
0
Daca citesti ziarele afli zilnic de cate o avarie si zonele fara apa calda si in curand caldura....RADET pierde clienti si nu stie cum sa mai prosteasca lumea sa nu puna centrala de apartament.
10
0
Sint curios cu ce incalzeste cet apa, pe care o livreaza radet. Cu gaz? Pai si primaria da subventie la caldura ? Sa mi dea si mie ca am centrala, undei logica? A e gaz industrial
8
0
Aburul emanat de centralele de apartament este problema poluarii. Lasa ca se gandeate Fatalau ce taxa sa puna. Norul toxic...parca aud ca devine si radioactiv acest nor Ha ha ha. Jurnalist de jumatate de leu.
6
1
Baiete, tu insusi ai o forma de subventie la gaze prin plafonarea pretului pe care o platesc consumatorii casnici in detrimentul consumatorilor indistrial. Cu alte cuvinte, eu platesc mai mult curentul electric generat de centrale termice pe gaz, ca sa iti tina tie pretul mic la centralina. Nu mai vorbi daca nu cunosti toata increngatura. Dar lasa: UE a decis ca plafonarea nu e buna. In prima faza, aproape se dubleaza pretul pt casnici. Succes
2
8
Ha-Ha-Ha-Ha
3
0
Pai...cum? Renunta lumea la centrale individuale pe gaz si trece la sistemul centralizat? Pe bune? Bai M.P. care semnezi articolul...te razbuni pe angajator si redactezi idiotenii?
12
0
Daca dispare subventia ? Vi se pare corect ca eu posesor de centrala sa platesc pentru un sistem ce produce pierderi? Nu vi se pare ca suna a discriminare? Poate CNCD va tine din amenda in amenda!
11
0
ce va place sa mancati la rahat cu lingura.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272