REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Rafila, despre candidatura la prezidențiale: „Dispare interesul”

Rafila, despre candidatura la prezidențiale: „Dispare interesul”

Andreea VREJOIU 25 iunie 2023 | 00:00 1096

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, referindu-se la o posibilă candidatură la prezidenţiale, că, între timp, lucrurile „s-au stins” pe acest subiect şi că, atunci când „nu mai eşti inclus în sondaje, dispare şi interesul pentru o asemenea întrebare”.

Rafila, despre candidatura la prezidentiale: „Dispare interesul”

„Întotdeauna am spus că o candidatură la prezidenţiale nu reprezintă proiectul meu de viaţă. Vedeţi că lucrurile în timp s-au stins din acest punct de vedere. În momentul în care nu mai eşti inclus într-un sondaj de opinie, dintr-o dată interesul dispare pentru această întrebare”, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, ministrul sănătăţii, Alexandru Rafila.

Totodată, Rafila a explicat că nu el a solicitat să fie inclus în sondajele anterioare care măsurau încrederea în diverse personalităţi politice, precizând că munca sa la Ministerul Sănătăţii nu are legătură cu o potenţială candidatură prezidenţială.

„Nu m-am inclus eu în sondaje. Faptul că cineva are notorietate sau un grad înalt de încredere e un lucru bun. Ceea ce fac eu fac cu dedicaţie pentru locul în care lucrez şi asta nu are niciun fel de legătură cu o potenţială candidatură la preşedinţie”, a declarat ministrul Alexandru Rafila.

Ministrul sănătăţii, Alexandru Rafila, participă, sâmbătă, la Iaşi, la conferinţa organizată de Asociaţia de pacienţi Melanom România - „Inovaţia în Melanom 2023 – Împreună putem salva vieţi”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai pot putinistii AUR-SOS sa imprastie propaganda rusa cu FAKE NEW5 si conspiratii anti-pandemie. "Sa stins" pentru ca s-a terminat si cu pandemia. Asta este ADEVARUL. Ura si la gara, lingaule PSD-ist! Slugile dupa MOACA le recunosti Dagnea(nepot al singurului "general" roman MEDALIAT DE MOSCOVA, de PUTIN IN PERSOANA pentru"prietenie fata de Rusia si URSS", datorita faptului ca a fost sluga perfecta a URSS-ului si s-a intors pe TAB-urile sovietice din rusinoasa divize tradatoarea de tara si de neam TUDOR VLADIMIRESCU si asa mai departe. Mai pe scurt, PSD e urmasul FSN, lasat de moscovitul Iliescu lui Dragnea pe "nepotisme". E la mintea cocosului), Rafila, Dancila, George Ghegargara SIMION, Iliescu, Adrian Nastase, Dan Puric, SOSoaca IOVANOVICI (MACEDONIA- pro-Rusia) Calin Georgescu, Lavric, Garcea(LEANA PARTAG), Lulea(lipoveanul cu FlRME de constructii care renoveaza cladirile sovietice din BUCURESTi care inca aparting KGB-NKVD-FSB-GRU, el fiind FONDATORUL in acte al AUR). ALEGETl!
17
0
Oricum sondajele sunt apa de ploaie. Unii raspund fara sa gandeasca,altii la misto,unii pur si simplu raspund asa cum cred ei ca ar dori sa auda cel ce intreaba. La vot,cand e sa tragem linie,romanii voteaza in marea lor majoritate cat mai p***t posibil, asa incat sa mai urmeze alti patru ani de viata de rahat chiar pentru ei,votantii.
0
0
Papleacă tu visezi cai verzi pe pereți. Cine drrakku te votează ?
2
1
Unul din cei mai slabi ministri ai sanatatii din Romania! Cand useristii erau ministri, vuia mass-media de problemele din sistem, acum e liniste si pace cu toate ca acest om nu a facut alceva decat sa dea totul peste cap,inclusiv cu ce functiona in sanatate. Dar asa este cand cumperi presa!!!
1
1
Cică " dispare interesul" mai bine dispărea spurcăciunea asta de biped că om nu i Poti spune unui criminal care a omorât atâția oameni cu mascarada Covid
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272