REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Rafila: Prevenţia rămâne cea mai bună strategie în lupta împotriva bolilor

Rafila: Prevenţia rămâne cea mai bună strategie în lupta împotriva bolilor

A.F. 8 aprilie 2024 | 00:00 135

Prevenţia rămâne cea mai bună strategie în lupta împotriva bolilor, iar educaţia în domeniul sănătăţii este cheia pentru o viaţă lungă şi sănătoasă, a afirmat, duminică, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătăţii.

Rafila: Preventia ramane cea mai buna strategie in lupta impotriva bolilorAlexandru Rafila

"Dragi români, în ziua internaţională dedicată sănătăţii trebuie să reflectăm la modul în care acţionăm, pentru ca valoarea cea mai de preţ, sănătatea proprie şi a celor dragi, să fie apărată şi îmbunătăţită! Într-o lume în continuă schimbare, în care provocările la adresa sănătăţii sunt tot mai complexe, este esenţial să ne concentrăm eforturile în direcţia accesului mai bun la servicii medicale de calitate apropiate de cetăţeni. Îndemn pe fiecare să-şi asume un rol activ în îngrijirea propriei sănătăţi şi să o promoveze prin adoptarea unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat. Prevenţia rămâne cea mai bună strategie în lupta împotriva bolilor, iar educaţia în domeniul sănătăţii este cheia pentru o viaţă lungă şi sănătoasă", a scris Rafila, pe Facebook.

El a susţinut că Ministerul Sănătăţii investeşte "masiv" în infrastructura medicală, în digitalizare şi în formarea profesională a personalului medical.

"Sărbătorind Ziua Sănătăţii ne reafirmăm angajamentul pentru o comunitate în care sănătatea şi bunăstarea fiecărui individ să fie respectate şi protejate", a mai susţinut ministrul, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar vb fecala asta iar tre sa regurgitez.Ce ai facut la spitalul de INFECTIOASE Constanta.Ni mic. Luatiasfatainpula
1
0
S a trezit și comis voiajorul asta? Cel puțin nu mai e erva prin aparițiile tale.
2
0
Prevenția ii strategia da aaa.Kkneam in bafta ta asa Sa fi fost si cu spitalul de infectioase Constanta.Sa ne scutește cu facerile tale de HÎNDEL.Colectivul de acolo vor sa o iubească pe mata Da mult si adînc în cavitatea BUCALA.
3
0
Prevenția ii strategia da aaa.Kkneam in bafta ta asa Sa fi fost si cu spitalul de infectioase Constanta.Sa ne scutește cu facerile tale de gînd al.Colectivul de acolo vor sa o iubească pe mata Da mult si adînc în cavitatea BUCALA.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212