REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Raluca Podea, în plin proces cu Brigitte! Îi cere daune în valoare de 100.000 de euro

Raluca Podea, în plin proces cu Brigitte! Îi cere daune în valoare de 100.000 de euro

Replica API 22 iunie 2022 | 00:00 799

„Războiul” dintre Raluca Podea și Brigitte continuă, chiar și după ce aceasta din urmă a anunțat divorțul de Florin Pastramă, el fiind, la începuturi, mărul discordiei dintre cele două. În prezent, Raluca a luat o decizie radicală și îi cere lui Brigitte despăgubiri uriașe! Iată motivele!

Brigitte, Raluca Podea

Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă, și Brigitte, cea care încă este soția în acte a acestuia, sunt din nou în centrul unor divergențe.

Raluca Podea a dat-o în judecată pe Brigitte pentru calomnie

Raluca Podea a decis să o dea în judecată pe Brigitte, după ce vedeta TV i-a adus acesteia mai multe injurii și jigniri, chiar și în timpul mai multor emisiuni, dar și prin intermediul rețelelor de socializare.

Astfel, Raluca a decis să își facă dreptate în instanță, cerându-i daune lui Brigitte pentru calomnie. Recent, în cadrul unui interviu, fosta iubită a lui Florin Pastramă a explicat că nu renunță la „lupta” ei cu Brigitte și că speră ca Justiția să îi facă dreptate și să îi ofere despăgubirile cerute.

Raluca Podea a dezvăluit că imaginea ei a avut de suferit după ce Brigitte a făcut anumite comentarii negative la adresa ei, iar jignirile respective l-au afectat totodată și pe fiul ei, David.

„Nu vreau să comentez acest proces, continuă, e pe rol. Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit. Am încredere că Justiția Română îmi va face dreptate. Înainte de scandalul cu ea, aveam o imagine curată, nu am apărut de mână cu vreun bărbat celebru, mi-am crescut singură fiul. Fiecare trebuie să plătească pentru ce face!”, a declarat Raluca Podea pentru ego.ro, citat de click.ro.

Raluca Podea ar cere daune în valoare de 100.000 de euro!

Potrivit sursei citate, Raluca ar fi cerut în instanță daune morale în valoare de 100.000 de euro din partea lui Brigitte, după ce a dat-o în judecată pentru calomnie. Întrebată care este suma exactă, aceasta nu a dorit să dezvolte subiectul, susținând, în același timp, că nu mai dorește să audă de Brigitte și Florin Pastramă.

Se pare că pe lângă procesul de divorț pe care îl are cu Florin Pastramă, Brigitte va ajunge la Tribunal și pentru a-și rezolva în instanță problemele cu cea pe care jignit-o.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doua proasste care nu au treaba acasa .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272