REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Raluca Turcan - întrevedere cu ambasadorul Zuckerman: SUA - partener strategic esenţial pentru România

Raluca Turcan - întrevedere cu ambasadorul Zuckerman: SUA - partener strategic esenţial pentru România

Replica API 31 ianuarie 2020 | 00:00 428

Raluca Turcan, Adrian Zuckerman

Sursa foto: Raluca Turcan / Facebook

Statele Unite ale Americii sunt un partener strategic esenţial pentru România, afirmă vicepremierul Raluca Turcan, după ce miercuri a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman.

"L-am asigurat pe domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA în România, că are în acest Guvern un aliat corect care va intra deschis în toate angajamentele comune", a scris Turcan pe pagina sa de Facebook.

Ea subliniază că este important să existe "un dialog din ce în ce mai intens pentru a pune în practică orientările strategice rezultate din întâlnirea din august 2019 a preşedintelui Klaus Iohannis cu preşedintele SUA, Donald Trump".

"M-a bucurat susţinerea pe care ambasadorul Zuckerman a exprimat-o faţă de priorităţile Guvernului Orban: consolidarea statului de drept, sănătatea, educaţia, dezvoltarea infrastructurii. Avem o ocazie excelentă să extindem colaborarea dintre România şi SUA în numeroase domenii, în linia parteneriatului nostru strategic. Suntem profund recunoscători pentru contribuţia Statelor Unite la consolidarea democratică a României în ultimii 30 de ani, precum şi pentru sprijinul puternic acordat eforturilor de întărire a securităţii naţionale", a mai scris viceprim-ministru, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrajeli . Ambasadorul SUA isi urmeaza interesul tarii lui in Romania. Il doare pe el la cozoroc de uimitoarele fapte ale guvernului de marec cacat Orban sau oricare ar fi el. Noi cumparam de la ei vechituri de arme,ei ne dau flit pana si la veze. Bine,nu ca ar fi foarte de plans ca inca nu merg tiganii la liber acolo si o fac ilegal,prin Mexic,dar unii romani chiar ar dori sa munceasca acolo. Mare strategie,ei ne exploateaza resursele,noi ii pupam in cur si ne laudam cand niste sefi dilii fac poze la intalniri protocolare.Basinute de copii cu diaree,asta avem noi de la americani.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272