REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.3° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
15.3° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels

A.F. 17 octombrie 2023 | 00:00 722

Ramona Ioana Bruynseels

„Acum câteva zile un profesor cu 20 de ani experiență în sistemul educațional și-a strigat neputința pe o pagină de socializare a cadrelor didactice. Concluzia profesorului este de-a dreptul alarmantă: Dacă nu se va face ceva curând în școli, unde gradul de violență, tupeu, nesimțire a atins cote maxime, dacă vom continuă să tolerăm asemenea derapaje și să acceptăm la nesfârșit toate tâmpeniile debitate de diverse ONG-uri că noi nu știm să educăm, că școala e despre jocuri și fericire, că trebuie să educăm cu blândețe, ne ducem naibii cu toții. (...) Pentru că partidele vechi au ”reformat” sistemul educațional român de atâtea ori în ultimii 30 de ani încât au ajuns să-l distrugă aproape de tot. Salariile de mizerie ale profesorilor, raportarea la meseria de cadru didactic, investițiile minime în școli, lipsa de protecție a copiilor proveniți din familii vulnerabile, lipsa de disciplină și eliminarea din programa școlară a elementelor identitare, sunt doar câteva elemente care explică degringolada din sistemul educațional românesc.“ 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este o femeie cu comportament decent,este eleganta in exprimare,este culta,adica este complet nepotrivita pentru felul in care se face poltica in Romania. Cum romanii in cea mai mare parte a lor dispretuiesc oamenii educati, nu sunt sanse ca aceasta doamna sau alte persoane cu bun simt sa aiba acces la pozitii importante in ierarhia politica romaneasca.Traditional,romanii voteaza loaze,acestea fiind chiar simpatizate pana la vot si injurate dupa alegeri,dupa care se reia ciclul.
1
3
Asta este cea care zicea ca Rusia este parte a NATO? Secretara lui Dominic din BCR? Hai, sictir!
3
2
TRANSCENDENT , clar
2
0
La alegerile prezidentiale trecute ii canta lui Voiculescu la flaut. Acum o da la flautul lui Simion Haur, c-o fi mai tare. Ce naiba vorbeste? Vrea binele tarii.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389