REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ramona Olaru, despre infidelitățile fostului soț:”Când am aflat cu cine m-a înșelat..”

Ramona Olaru, despre infidelitățile fostului soț:”Când am aflat cu cine m-a înșelat..”

Replica API 28 iunie 2021 | 18:06 2364

Ramona Olaru și-a deschis sufletul și a vorbit pentru prima dată despre momentul în care a aflat că fostul ei soț ducea o viață dublă. Ramona Olaru, simpatica asistentă tv, este mereu pusă pe șotii și tot timpul cu zâmbetul pe buze. În ciuda bunei dispoziții cu care întâmpină telespectatorii în fiecare dimineață, Ramona Olaru a trecut printr-un divorț dureros.

Într-una dintre dimineți, Ramona Olaru a vorbit pe un tot glumeț, ce îi este caracteristic, despre infidelitatea fostului ei soț.

Asistenta tv a declarat că motivul pentru care căsnicia ei nu a funcționat a fost infidelitatea fostului ei partener. Ramona Olaru a vorbit despre momentul dureros în care a aflat că nu era singura femeie din viața fostului partener de viață. Toți au rămas uimiți când au auzit ce a avut să spună frumoasa asistentă despre femeia cu care fostul ei se iubea în timpul căsniciei.

“ Când mi-am dat seama cu cine m-a înșelat fostul meu soț, ăla de demult, mi-am dat seama ce înseamnă vorba până când moartea ne va despărți .” a spus Ramona Olaru, făcând haz de necaz.

Un alt eșec în dragoste

Ramona Olaru a încercat apoi să își refacă viața. Ea împreună cu iubitul ei, Cuza, au avut o relație tumultoasă, cu multe despărțiri și împăcări. Finalul relației a fost inevitabil, iar cei doi și-au spus adio definitiv. De data aceasta, neînțelegerile și nepotrivirea de caracter au fost motivele pentru care relația nu a funcționat.

„ Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte.

Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică .” a declarat Cuza, fostul iubit al Ramonei Olaru, scrie wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu sunt RAMONA OLARYTA SMEKERA CYUFULYTA
1
0
cine mai e si asta de trebuie sa aflam infidelitatile domnului olaru?
2
0
moarta a fost mai buna ca tine in pat
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272