REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Rareş Bogdan, despre pensiile speciale: Cred că e foarte mult dublu limbaj şi foarte multă ipocrizie

Rareş Bogdan, despre pensiile speciale: Cred că e foarte mult dublu limbaj şi foarte multă ipocrizie

Replica API 3 septembrie 2022 | 00:00 2541

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a precizat, referindu-se la pensiile speciale, că, dacă se doreşte eliminarea lor, vor fi tăiate, iar dacă nu, ”va fi balet”. El a apreciat că este foarte mult dublu limbaj în politica românească şi că oamenii vor putea da sancţiuni senatorilor şi deputaţilor la vot.

Rares Bogdan

Întrebat sâmbătă, la Realitatea Tv, ce se întâmplă cu pensiile speciale, dacă se va renunţa la ele, Rareş Bogdan a declarat că el a susţinut tăierea acestor pensii.

”Dacă se doreşte cu adevărat, se vor tăia (pensiile speciale - n.r.). Dacă nu, va fi un balet, un balet specific Parlamentului României în care nu se va întâmpla nimic. Vreau să cred că declaraţiile pe care le-au făcut de-a lungul timpului liderii PSD-PNL vor fi puse în practică şi nu e doar retorică electorală. În momentul în care în campania electorală am susţinut alături de colegii mei şi de deputaţii din USR şi PLUS şi senatorii din USR, tăierea pensiilor speciale, am reuşit să tăiem în Parlament. Inclusiv domnul Coarnă a votat, era membru în Parlament. După care Avocatul Poporului şi cei din CCR au reuşit să anuleze tăierea pensiilor speciale. A venit momentul în care s-au impozitat pensiile speciale cu până la 85 la sută. Din nou Avocatul Poporului şi CCR au reuşit să anuleze acest demers. Deci simplu, dacă se doreşte, ele se vor tăia. Dacă nu se doreşte, ele nu se vor tăia şi atunci la vot românii pot să sancţioneze deputaţii şi senatorii”, a declarat Rareş Bogdan, potrivit news.ro, citat de stiripesurse.ro.

Bogdan a adăugat că este mult dublu limbaj şi ipocrizie în politica din România.

”Cred că e foarte mult dublu limbaj şi foarte multă ipocrizie în politica românească, indiferent de politica românească. Pentru că oamenii care vin din afara politicii, sunt cel puţin trei oameni care au venit din afară, vin cu bună credinţă să rezolve problemele ţării. Problema e că politicienii vechi, crocodilii politicii româneşti, reuşesc să vină cu tot felul de tertipuri şi să facă balet. Se folosesc de oameni ca mine, de alţi oameni, după care să facă ceea ce ştiu ei mai bine, să ţină România în întuneric, simplu”, a declarat Rareş Bogdan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lăsați pensiile speciale așa cum sunt. Majorati celelalte pensii și aduceți le cât mai aproape de cele speciale. Dacă tăiați specialele, cei cu normale vor trăi mai bine?
0
0
Marian Enache presedintele CCR si sluga politica precizeaza ca pensiile speciale pot fi taiate mai putin ale magistratilor. De ce mai nenorocitule ? Si tu beneficiezi de pensie speciala. Corb la corb nu isi scoate ochii.
1
0
Mai Rujatule Tu estii un mare Papagal de Amzona.
0
0
Inca mai mananca rahat mai mutoiul asta ?
0
0
In conditiile in care tu vei lua o pensie speciala pentru mandatul de parlamentar european, de ce esti impotriva ca parlamemtarul roman sa nu beneficieze si el de aceleasi drepturi? Te crezi superior?
0
0
Asta e homo 100%, ca multi alti din PNL
0
0
Nebunaticule , suntem facuti unul pt. celalalt ! Divortzeasa de pramatia aia de muiere ... si hai sa fim parintzi 1si 2 ! Itzi promit nebunatik mik ca in fiecare zi am sa itzi cumpar un ruj roz , nou !
1
0
Bai, voi chiar nu intelegeti ca nu va mai suportam? Cu ipocrizia si schemele voastre infecte de a fura cat mai mult, cu prostia si aroganta voastra infinita. Chiar, de Fagadau mai stie cineva ceva? Probabil si mizeria aia de om are pensie speciala. Ala care fugea de oameni prin parcuri, care a pus pavelele alea in centrul vechi si multe altele. Ne este scarba de voi!
2
0
O sa ne ia astia si pilonul 2 sa le plateaca la astia speciale
1
0
Cand a fost la guvernare USR-ul si-a batut joc de naivitatea oamenilor ,promiteau ,promiteau .**.
1
0
Rares Bogdan este un tip abil in ce priveste informatiile contorsionate in asa fel incat sa serveasca unor scopuri,chiar si cele ce ridica nivelul lui,al Raresului. Realitatea demonstreaza tarziu ce expune Raresul,pe asta se bazeaza. Romanii sunt oricu scarbiti si timpmpiii de la unii la altiii din jigodii nu mai conteaza.Asta nu inteleg jivinele economico-politice.
0
0
Cea mai favorizata categorie sociala este cea a politicienilor. Din pacate nivelul de aspiratii al romanilor este sub genunchiul broastei datorita tot a politicii facuta de clasa politica. Este mai usor sa conduci p****i decat persoane intruite. Domnule parlamentar de ce nu faci publica lista cu cei care sunt impotriva anularii pensiilor speciale, ca ii cunosti cel mei bine?
0
0
Tu esti initiatorul proiectului "Romania lucrului bine facut"? Esti un impostor la fel ca kwj. HAHALERE
0
0
O hahalera,o cocota masculina.S-a inscris,cumva in LGBIT ca sef?
1
0
Marlanule tu crezi romanii asa naivi si p****i ca nu stiu cum.se tin admiterile in m.a.i si justitie?.Crezi ca romanii au mintea ingusta ca tine si nu stiu ce se intampla in acest sistem putred si c****t si cata spaga primesc de la interlopi si proxeneti?.Si cata mafie este in sistem unde judecatorul judeca fraierul cum ii se scoala in dimineata aia?Si cata curvasarie si manevre sunt in acest sistem plini de viermi?
1
0
Rares, pentru tine nu s-au terminat cele 30 de zile promise in campania electorala ? In urmatoarea campanie electorala iar ne aburesti cu alte 30 de zile ? Cine ddrraku va mai voteaza ?
1
0
Marlane, pentru cultura ta generala te informez ca INVIDIA apare atunci cand furati. Magistrati zici, cu diplome luate cu spaga si relatii ? Chiar ne crezi prosti, sarlatane ?!
1
0
pensiile si salariile speciale nu sunt dulci sunt facute preferential pentru cei ce toata viata au facut ...galgara cu spuma nociva a politicii si ...pasta cleioasa a legilor, foarte putin sau deloc cu munca efectiva de specialisti adevarati , care majoritatea au plecat unde se plateste cu adevarat ...specialitatea! Lipsa salariilor si a pensiilor decente date pe merit lipsesc din cauza ...dulcetii pensiilor si salariilor unora care nu se mai satura!
0
0
Pensia mea speciala parca nu ar fi la fel de dulce daca nu ar provoca si invidia asta. Ah propos, cine v a impiedicat sa invatati sa dati examen si sa deveniti speciali? In fiecare an este concurs la magistratura, la academiile militare si dun patru in patru ani sunt alegeri. I trati in politica. Nu va opreste decat intelectul. Restul e userism. Succes!
0
0
trebuie desfiintate urgent aceste ,magarii de pensii, si acest guvern incapabil sa isi dea de, misia, inclusiv acest oligofren,.
0
0
chiar si asa , multa ipocrizie e ein lume, ma uit la tine de ex.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272