REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Rareş Bogdan tună și fulgeră și îi acuză pe cei din opoziție că ȘANTAJEAZĂ PNL

Rareş Bogdan tună și fulgeră și îi acuză pe cei din opoziție că ȘANTAJEAZĂ PNL

Replica API 16 octombrie 2019 | 03:11 520

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, spune că liberalii vor sta de vorbă cu fiecare aliat care i-a ajutat să dărâme Guvernul, "dar nu trebuie să cedăm la şantajul şi condiţionările niciunuia". "Noi credem şi sperăm ca acest guvern să treacă din prima. Avem 96 de parlamentari, dar i-am invitat să-şi asume guvernarea şi pe colegii din USR şi pe cei din PMP (...) dacă dânşii refuză intrarea la guvernarea din calcule politicianiste este strategia dânşilor şi opţiunea dânşilor, dar PNL este obligat să-şi asume guvernarea", afirmă el.

Rareş Bogdan a spus, luni seară, la Digi 24, că este "o situaţie complicată, dar cineva trebuie să-şi asume guvernarea".

Prim-vicepreşedintele PNL spune că, în ultimele zile de guvernare, PSD face "jaf la drumul mare", iar în acest context PNL este "obligat să-şi asume guvernarea”.

"Am spus că vom sta de vorbă cu fiecare aliat care ne-a ajutat să dărâmăm Guvernul, dar nu trebuie să cedăm la şantajul şi condiţionările niciunuia. Părerea mea este că nu putem să negociem promisiunile pe care le-am făcut în timpul campaniei electorale pentru europarlamentare. Important este ca noi să nu ne dezamăgim alegătorii şi să încercăm să venim cât mai repede cu un guvern", a spus liderul liberal.

Acesta a adăugat că "putem să ne trezim cu Guvernul Dăncilă stând mult şi bine în formula aceasta".

"Noi credem şi sperăm ca acest guvern să treacă din prima. Avem 96 de parlamentari, dar i-am invitat să-şi asume guvernarea şi pe colegii din USR şi pe cei din PMP, pe toţi cei care se revendică din zona dreptei, dacă dânşii refuză intrarea la guvernarea din calcule politicianiste este strategia dânşilor şi opţiunea dânşilor, dar PNL este obligat să-şi asume guvernarea", a mai afirmat Bogdan.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ma nu este greu sa se conduca tara,dar nu mai trebuie mers dupa modelul PSD adica :"avem guvernarea haideti baieti sa ne inpartim ciolanu daca nu sunt bani inprumutam si dupa noi potopul".Pai nici Basescu nu a facut asa ceva cu toate ca putea sa o faca motivand ca in anul 2009 a venit criza mondiala.
2
1
Ce mah , va pierdeti privilegile ?
1
0
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
2
1
In tara asta ne mai ocupam si de altceva in afara de infractori! PENSII SPECIALE, Legi speciale pentru adormitii poporului din parlamentul rusinii, justitie la televizor, ceva care sa aduca bunastare Romaniei si romanilor de rand facem si noi? Incercam sa ne aducem din strainataturi romanii inapoi acasa? Sau tot la legi hotesti facute de HOTI pentru alti HOTI ne sta mintea!
3
3
Asa cum se avanta unii pe munte fara sa fie echipati corespunzator si dau de belea,astia de au daramat guvernul au venit fara program de guvernare si fara oameni in stare sa faca treaba. Se merge pe improvizatii,carpeli si scandal. Halal oameni conduc tara asta.Daca si asa ai vazut ce lipsea pesedistilor normal era sa vii naibi cu alternative bune,nu doar cu spume la gura.
9
2
ARTAGEA BOGDAN la puscarie!!!
4
4
Sa vada poporul cine sunteti, iohanesburg arata cine esti. Un fas basinos si obosit asta sunteti
10
3
Guvenati acum!
17
1
Atata de prosti am fost ca de 80 de ani nu am castigat alegerile,,,vrem sa facem un muzeu al holocausului facut de PNL in anu 1907 cand am omorat Romani.
8
4
Da mokanele cacacios si pnlul e ingenua virgina,ti-ar prostii ai dreak!
12
3
Muye psd muye cu lopata. Ti ai draq de neam de secaturi hoti si koorve
5
13
Face naveta zilnic la Bruxelles? Cum de e prin tara ca lucrarile parlamentului european au inceput... Aaaaa... chiuleste de la munca pe banii nostri, dar altfel e moralist din cale-afara
24
4
Penele au infrant! Ha ha ha! Ce ma amuza papagalii astia multinationalisti impotenti. Si mincinosi. Hai Sica, hai Turcana, guvernati!
25
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272