REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Răsturnare de situație în cazul 2 Mai. Se retrag plângerile împotriva lui Pascu

Răsturnare de situație în cazul 2 Mai. Se retrag plângerile împotriva lui Pascu

Mariana MURAT 11 aprilie 2024 | 11:08 1551

Tatăl Robertei, fata ucisă de tânărul drogat în stațiunea 2 Mai, rupe tăcerea. Ștefan Dragomir spune că unul dintre martori și-a retras mărturia din dosar. Declarația era una extrem de importantă.

Rasturnare de situatie in cazul 2 Mai. Se retrag plangerile impotriva lui Pascu  Vlad Pascu

Bărbatul spune că este vorba despre vânzătoarea care l-a văzut pe Vlad Pascu cu puțin timp înainte de accident și care a declarat că acesta se află sub influență drogurilor. Ștefan Dragomir lasă de înțeles că tăcerea femeii a fost cumpărată cu bani de către apropiații lui Vlad Pascu.Tatăl studentei ucise lasă să se înțeleagă că s-au dat bani pentru tăcere.


Am înțeles că și fata de la care el și-a cumpărat ciocolată, până la urmă și-a retras declarația, pentru că avem bani. Că era vai de capul lui, că nu știe pe ce lume a trăit, și-a retras declarația acum, acum, de curând, doamnă. Păi uitați că se poate întâmplă. Eu cum mă numesc Dragomir, colegul meu de suferință Valentin Olariu,(n.r. – tatăl lui Sebastian Olariu cealaltă victimă a lui Vlad Pascu) noi suntem oameni modești, deci nu dumnealor, ne scuzați, dar noi nu avem bani să cumpărăm mărturii false sau retragem declarații”, a declarat Ștefan Dragomir.

Acuzații grave de mușamalizare

De asemenea, Ștefan Dragomir a mai declarat că viteza ce figurează la dosar 102 kilometri pe ora este una greșită, cea reală fiind de 163 de kilometri pe oră.

Ce e mai revoltător e ca vorbim aici despre mușamalizare. Procuratura colaborează cu poliția, cu specialiști care fac cercetări la fața locului. Vreau să știu și eu de la specialiștii respectivi ce viteză îți trebuie ca să rupi pe cineva în două. Fac referire la Sebastian. 102km/h? Eu aștept răspuns ce înseamnă 100km/h sau ce înseamnă 102 mile la oră, pentru că în bordul mașinii aceleia de colecție viteza este exprimată în mile și în kilometri”, a spus Ștefan Dragomir.

Vlad Pascu, interviu după gratii


Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, a acordat un interviu controversat în care a vorbit despre fiul său. Printre declarațiile revoltătoare se numără și faptul că susține că fiul său nu s-a drogat în noaptea accidentului.Mai mult, acesta și-a sunat fiul - pe Vlad Pascu care a dat și el scurte declarații în care își exprimă regretul pentru ce s-a întâmplat.„Aș da orice să pot da timpul înapoi și să fac lucrurile cu totul diferit”, a spus Vlad Pascu.

Acum, Vlad Pascu este cercetat disciplinar pentru că a dat interviu și riscă să piardă dreptul la vizite, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este aia pe care ti-o faci singur
3
0
Chiar daca femeia aia si-a retras declaratzia mortzi tot mortzi raman si autorul crimei este cunoscut de toata lumea,mai este si faptul consemnat de politishti ca Vlad Pascu a fugit de la locul faptei dupa accident,fapt recunoscut chiar de Vlad Pascu probabil invatzat de avocatzi lui sa mearga pe variata recunoashteri faptei si asha sa primeasca o pedeapsa mai mica,aici este clar ca Familia Pascu nu a manifestat niciodata regret pentru tineri ucishi de Vlad si parintzi lor singurul scop al familiei Pascu fiind sa ishi scape de pushcarie fiul criminal si las,defapt pentru tatal lui Vlad care a amenintzat ca nu shtiu ce face daca fiisu ia 10 ani sau mai mult de pushcarie sa mituieasca martorul pt.ca asta sa ishi schimbe declaratzia este ceva banal;ce vad eu aici este ca se merge din nou pe lungirea procesului pana se gasesc tot felul de motive ciudate pentru uciderea adevarului si vinovatul sa fie scapat de judecatori speciali asha cum s-a mai intamplat de mai multe ori in Romania.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212