REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

RATC este istorie! CT Bus, noua companie de transport, care ar putea deservi și localități limitrofe

RATC este istorie! CT Bus, noua companie de transport, care ar putea deservi și localități limitrofe

Replica API 15 octombrie 2019 | 01:09 966

În cadrul ședinței de Consiliu Local Municipal Constanța din data de 14 octombrie a fost aprobată transformarea RATC în compania CT Bus.

Ulterior aprobării proiectului, Decebal Făgădău a declarat că va propune primarilor din localitățile limitrofe, Cumpăna, Năvodari, Valu etc., să devină asociate în companie, așa încât, pe viitor, să existe trasee și între Constanța și aceste localități, cu autobuzele CT Bus.

”Până la finele lunii, voi avea o întâlnire cu primarii din Năvodari, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Ovidiu, Valu lui Traian, Cumpăna, Agigea și le voi propune edililor ca, împreună, să înființăm o Asociație de Dezvoltare Intercomunitară pentru transport. Urmând ca, în funcție de posibilitatea de a asigura anumite trasee, să le propun delegarea contractului, așa cum facem noi, către compania CT Bus SA. Propunem comunităților din jurul Constanței să devină acționari la compania noastră și să avem o singură companie de transport pentru această zonă, inima județului Constanța și un pol important în ceea ce privește mobilitatea românilor. Nu putem face lucrurile acestea peste noapte. Este bine să stabilim o direcție în care mergem cu toții”, a spus Decebal Făgădău.

Citești și:

https://www.replicaonline.ro/ratc-se-transforma-in-ct-bus-s-a-iata-ce-prevede-proiectul-propus-de-fagadau-405414/

A.C., L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unii pensionari sponsorizati au pensii mai mari ca unii salariati. Pensiile vin lunar, mereu, salariile nu stii daca le mai iei. Iar bolile sunt cam la fel la salariatii de peste 55-65 fata de pensionari... La doctor poate pensionarii iar nu platesc.... Deci e vorba de venituri care de multe ori sunt mai mari decat la salariati. Ar trebui revizuit sistemul. Sunt si salariati cu probleme si venituri minime pe economie, iar somerii nu au o oferta mare de munca ca sa zici ca toti sunt lenesi. La asta se adauga cei care nu au bilet si nu sunt prinsi pentru ca sunt de la anumite etnii.
3
0
Navodarenii vor sa calatoreasca cu transport de STAT , linia 23 , cum s-a circulat 43 de ani pana in anul 2002 , cand MAFIA lui TUCAN LIBERALUL fost director A.R.R. si BABINCIUC sef la Tineretul PSD au pus monopol pe transportul catre Navodari ! Vrem transport subventionat de STAT , nu cu 8 lei biletul ... pe care nici nu il dau !!!
5
2
Cat a costat wc directorului de la aeroport. ??? Boldea sa dea banii machedonului Fotu care baga banii sindicatului la pacanele.
2
1
Mai A.C. si L.M. acum, astazi este 15 octombrie 2019, cand s-a tinut sedinta de CLM ? Desteptilor nici macar la atata lucru nu sunteti atenti, atunci ce sa mai spunem despre veridicitaatea stirilor pe care le publicati. Voi nu mai aveti corectori in redactiile astea de apartament ? Daca da PACAT va faceti rau de tot de ras in ceea ce priveste limba romana.
3
1
Concediati toti soferii de autobuze. Degeaba autobuzele sunt la nivelul bordurii ca inaltime, ca oligofrenii astia dementi opresc la 1.5 metri de bordura. Si asta s-a intamplat si la ultimile ploi din cta. Nici cand vad ca in statie este un insotitor cu un handicapat in scaun cu rotile nu trag langa bordura. Pacat ca nu am filmat cu tel ca sa va dau cu el in cap si conducerii ratcului si soferilor angajati fara control psihiatric. Nu mai zic ca circula cate 2-3 autob de 43 lipite, ca-s tampiti,si le e frica sa nu se piarda, ca nu cunosc traseul
7
6
Este f bine, cu o conditie: gratuitatile sa se transforme in reducere de tarife cu 50% , in acest fel disparand mocangeala. Nu spune nimeni sa mai fie sprijiniti pensionarii, dar nici chiar asa. Interesele economice ale Constantei trebuie sa fie pe primul loc, nu pomana electorala. Apoi politia locala sa isi faca naibii treaba si sa actioneze impotriva huliganilor si ciorimii care devin tot mai tupeisti. Autobuzele astea nu merg cu aer, trebuie bani pt intretinerea lor. Eliminati si mafia microbuzelor, sunt niste jafuri in care calatorii sunt mereu in pericol. Afara nu vezi asemenea" cosciuge"
20
2
Sa dispara pomana gratuitatii pentru pensionarii plimbareti din autobuze ! Daca se face un sondaj o sa observati ca mai mult de 70 la suta dintre ei doar se plimba , nu au nici o destinatie.....ies la o barfa mica prin autobuze !
21
0
nu mai pot avea incredere intr o primarie care a distrus orasul. orice face pleaca din pozitia de hotie
19
3
Iar a lansat o minciuna tip,,bomba" electorala, pai si spaga de la firnele de maxitaxi cum o mai ei bestie?
24
3
dc societate asa cum era nu era bine ? Distrugem tot
11
6
Taxarea prin fata pe la sofer sa nu mai umble tiganimea gratis.Controlorii se fac ca nu ii vad ca stau si pe scaun scursurile tale din HC fara sa plateasca bilet.La ce platesti zeci de controlori?baga autobuze mai dese,cu taxarea prin data doar pe la sofer si nu mai ai nevoie de controlori,jandarmi etc. Sau e nevoie sa le oferi conditii tiganilor, care stau deja moca in cartierul meu si le platim noi caldura si apa, ca sa ne jefuiasca ei mai bine si sa mearga si gratuit?iesiti la vot sa ducem HC pe roti langa Palas,sa scapam de plosnite si de mocangii.Pensionarii sa aiba gratuit dupa9 dimineat
36
2
Hai ca am un bloc de construit sa negociem spaga la asta esti bun... restu lasa pe ceilalti ca oricum isi primisc si ei parte ! Rusine !
26
3
un asemenea primar cretin si idiot nu a avut niciun sat sau oras din tara asta , desigur exceptandu-l pe mascariciul bolnav pentru ca se vedea de la o posta ca era dereglat psihic daca doar priveai ce fatza avea cand isi interpreta rolurile pe scena la cazino in Mamaia...
35
7
Se apropie alegerile locale si mai vrea sa traga un tun golanul asa de ramas bun,pentru ca nu se stie daca mai pupa inca un mandat el sau alt prieten de-al lui.
29
5
De 10 ani se caca pe ai cu zona metropolitana, dar fara transport metropolitan. Administratori de 2 lei.
38
2
In sfarsit ceva bun! Pentru orasul ovidiu
18
7
E directia pt Faga
14
5
au sifonast banii cu ratc, acum vor alte spagi din autocare si contracte? Mumu psd!
30
3
Foarte bine..sa se introduca trasee si in localitatile limitrofe.
27
2
ce statii moderne? oamenii stau in ploaie i intuneric, cu datoriile fostului itc , ce se intampla , le platesti tu ?
33
4
Fagadau te mananca, trebuie sa cumperi o gramada de autobuze cu spaga si ajungi la puscarie. Hai ca mai ai putin si zbori pentru totdeauna. Vrei sa umpli centrul cu tigani veniti zilnic gratis cu autobuzul?
40
13
foarte bine
22
5
Foarte bine
21
5
Azi au licente de transport?
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212