REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Reacția ironică a lui Elon Musk după ce Twitter a amenințat că îl dă în judecată

Reacția ironică a lui Elon Musk după ce Twitter a amenințat că îl dă în judecată

Replica API 12 iulie 2022 | 00:00 1045

Miliardarul Elon Musk a luat în derâdere încercarea Twitter de a-l forța să cumpere compania, cu o postare publicată chiar pe Twitter, potrivit CNN.

Luni, Musk a postat pe twitter patru imagini în care râde copios, fiecare dintre acestea fiind însoțită de câte un mesaj.

„Întâi au spus că nu pot cumpăra Twitter. Apoi, nu au vrut să dezvăluie informații despre boți. Acum vor să mă forțeze să cumpăr Twitter în instanță. Așa că vor trebui să divulge informații despre boți în instanță”, a scris miliardarul.

Reacția a fost urmată, la scurt timp, de publicarea unei imagini cu celebrul actor Chuck Norris jucând șah cu un singur pion alb pe partea sa de tablă și cu un set complet de piese negre de cealaltă parte. „Chuckmate”, a fost noul mesaj al miliardarului.

Elon Musk, patronul Tesla şi SpaceX, a anunțat vinerea trecută că se retrage din acordul de cumpărare a Twitter, invocând lipsa de informații despre numărul de conturi false de pe platformă. Avocatul său a declarat că acest lucru a plasat Twitter „într-o încălcare materială a mai multor prevederi” din acordul inițial.

Twitter a reacționat ulterior, precizând că „va întreprinde acțiuni legale pentru a pune în aplicare acordul de fuziune”.

Potrivit înțelegerii, dacă Twitter sau Elon Musk se retrag din acord, trebuie să plătească celeilalte părţi o taxă de reziliere de un miliard de dolari.

Pe 25 aprilie, Elon Musk anunțase că va cumpăra Twitter cu 44 de miliarde de dolari, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Clientul nostru, stapanul nostru. Hahaha! Le da mare trolling! Si inca o chestie. Nu folositi telegram! Sunteti vulnerabili in fata rusilor. Folositi pe propria raspundere si sa nu va minunati cand va treziti pe BLACKLIST din Kremlin. Si mai ales TIKTOK. Stiu, e frumos! Dar daca ati folosit TIKTOK, imi pare rau sa va anunt, dar tocmai v-a fost creat un "portret-robot", ati fost scanati si va pot identifica facial ori de cate ori doresc si va pot chiar localiza. Cu fotografii exista o marja de eroare, dar cu TIKTOK se poate realiza un portret 3D prin care va pot indentifica fara greseala.
3
0
Mascarici nebun? Tocmai i-ai citat pe rusi. Cu ce a gresit el? Masini electrice existau de prin anii 70, daca nu cumva si mai devreme. Faptul ca nu s-a ajuns la productia in masa de masini electrice a dus la moartea milioane de oameni de cancer la plamani si alte boli cauzate de poluarea aerului. Datorita rusilor cu carburantul lor si altor petrolheads nu s-a ajuns la productia globala de vehicule electrice. Ar trebui sa-i multumiti! Tot datorita tehnologiei in care a investit, Ucraina inca rezista atacurile cibernetice si inca poate transmite LIVE. NU mai pot rusii FALSIFICA ISTORIA.
4
0
Nebun esti tu ca nu intelegi nimic. Cum sa cumperi twitter cu 44 miliarde cand el azi valoreaza 22? Esti nebun?
2
0
va dati seama cum e sa lucrezi ptr mascariciul asta nebun?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272