REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Reacția soțului Ancăi Țurcașiu și mesajul nașului Țânțăreanu: „Bine că au divorțat, nu se mai înțelegeau“

Reacția soțului Ancăi Țurcașiu și mesajul nașului Țânțăreanu: „Bine că au divorțat, nu se mai înțelegeau“

Replica API 22 iulie 2020 | 00:00 2434

Certurile din ultima perioadă au pus capac! Anca Țurcașiu (50 de ani) și medicul Cristian Georgescu (52 de ani) au decis că e mai bine să divorțeze, după 22 de ani de căsnicie. Nici măcar fiul lor în vârstă de 20 de ani nu i-a convins să rămână împreună, și nici nașul Cristian Țânțăreanu.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu

Iată că ceea ce în 2014 era un banc prost al nașului Țânțăreanu, care a făcut glume despre divorț, a devenit realitate în 2020. Anca Țurcașiu și medicul stomatolog Cristian Georgescu și-au spus "adio", deși în iunie au sărbătorit 22 de ani de căsătorie. Anunțul divorțului a fost făcut chiar de artistă, pe pagina ei de Facebook, luni seară (20 iulie).

Anca Ţurcaşiu şi Cristian Ţânţăreanu

foto: Click!

Reacția fostului soț și mesajul nașului Țânțăreanu

"Prefer să nu comentez deloc acest subiect", s-a rezumat să spună medicul Cristian Georgescu, pentru Click!, fără să nege însă despărțirea. Nașul Cristian Țânțăreanu a comentat însă în stilul său comic, dezvăluind și câteva dintre motivele divorțului. "Foarte bine ca a divorțat, că o dată vede nașu puța finei. Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume. Știu că în ultima perioadă au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na... nu înseamnă că era roz situația", a confirmat pentru Click! nașul de cununie al celor doi.

Anca Țurcașiu, despre divorț: "Viața îți oferă lecții de învățat"

Luni seara, Anca Țurcașiu a anunțat divorțul pe Facebook. "Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!", a scris Anca Țurcașiu, scrie click.ro.

foto: arhivă personală

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani căsnicie

Anca Ţurcaşiu (50 de ani) şi Cristian Georgescu s-au căsătorit în anul 1998, iar petrecerea a avut loc în Paradisul Verde, de la Corbeanca. Naşii de cununie ai celor doi au fost soţii Ţânţăreanu, Cristian şi Manuela. L-a cunoscut pe medicul Cristian Georgescu (50 de ani) în SUA, la scurt timp după ce a ieşit dintr-o relaţie care i-a adus multă fericire, dar care i-a provocat şi multă durere. Înainte ca viaţa să i-l scoată în cale pe medicul stomatolog Cristian Georgescu, cântăreaţa a trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar care s-a încheiat cu lacrimi. S-a iubit cu solistul Gigi Gheorghiu (64 de ani) timp de patru ani, din 1993 până în 1997. Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au un fiu, în vârstă de 21 de ani, pe nume Radu, student la Facultatea de Inginerie Spaţială din București.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viata personala privata. Nici nu ne intereseaza de fapt. Mai bine ar mai canta cate ceva.
0
0
E O FEMEIE ABSOLUT SUPERBA, CU FORME DIN CE IN CE MAI VOLUPTOASE SI SEXY PE MASURA CE IMBATRANESTE. MAMELUCUL ALA NU-I NORMAL LA CAP SA LASE UN ASEMENEA INGER DE FEMEIE. TOTI BARBATII NORMALI AR DA UN AN DIN VIATA CA SA AIBA NOROCUL SA SATISFACA O ASEMENEA FEMEIE. SINGURA PARTE BUNA E CA ACUM E LIBERA SI POATE DISPONIBILA. NU SE STIE NICIODATA DE UNDE SURADE NOROCUL.
7
1
spun ca nasu ia spart nuca
0
2
Un cuvant care explica tot: swingeri!
1
4
Ce familie frumoasa! Pacat!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272