REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Reacții dure după ce Anda Adam și-a parcat bolidul de 150.000 de euro pe două locuri pentru cei cu dizabilități

Reacții dure după ce Anda Adam și-a parcat bolidul de 150.000 de euro pe două locuri pentru cei cu dizabilități

Replica API 6 octombrie 2020 | 00:00 1389

Pe grupul de Facebook intitulat „Polițiștii au umor” a apărut o imagine în care un BMW a fost fotografiat parcat nu pe unul, ci pe două locuri destinate persoanelor cu dizabiltăți.

Fotografia a devenit la scurt timp virală și a fost identificată rapid și persoana care a și-a lăsat automobilul parcat neregulamentar în parcarea subterană.

Modelul țipător al mașinii nu a fost deloc greu de identificat, mașina aparținându-i Andei Adam, care a fost mustrată de admiratorii săi pentri gestul făcut.

Anda Adam, insultată după ce a parcat pe două locuri pentru persoanele cu dizabilități

„Anda Adam nu s-a decis de câte dizabilități suferă. De aceea, până se decide, făcând niște shoping-uri, a lăsat-o și ea așa, în punctul mort", este mesajul care însoțește imaginea publicată pe pagină de Facebook „Polițiștii au umor”.

Cântăreața a ținut ulterior să-și motiveze decizia, după ce a explicat că a tot fost „înjurată” pe paginile ei din mediul online.

Anda Adam a susținut că a parcat astfel întrucât era seară târziu, cu puțin timp înainte de închiderea mall-ului, și a considerat că nu mai incomodează pe nimeni parcand pe locurile rezolvate persoanelor cu dizabilități. Totuși, internauții nu s-au lăsat impresionați de explicații și comentariile critice la adresa posesoarei autoturismului au curs unul după altul.

click pe foto

Explicațiile Andei Adam

„Mi-am "permis" să parchez așa pentru că era ora închiderii, că atare refuz să cred că mai venea cineva cu dezabilități la vreun shopping pentru 15 minute!

După cum se vede și în poză, în acea zonă mai erau cel puțin 5-6 locuri pentru oameni cu handicap, toate libere! Am parcat așa fix 5 minute cât am urcat să iau o felie de tort copilului. Copilul era în dreapta spate, motiv pentru care am parcat așa că să pot deschide ușa să îmi scot copilul din mașină. La urcarea în mașină, cu copilul lângă mine, am fost înjurată în ultimul hal, făcută proasta și "certata" de o "domnișoară" cu pălărie neagra în cap stilul "vama veche", că data viitoare să parchez cum trebuie, nu ca "PROASTA" ... citez.

Probabil acesta "epava" este una din acest grup sau din alt grup similar și văzând postarea și fiind în sincron cu plecarea mea, a avut atitudinea corespunzătoare, că dacă nu știați, exista "una cu pălărie" care este justițiară parcărilor din mall"!

Dacă citești acest mesaj "pălăriato", află că am scos mașină și am venit după tine, dar norocul tău a fost că nu te-am mai găsit, că te spărgeam cu bătaia!!!! La propriu!", a comentat Anda Adam de pe pagina sa de Facebook, scrie click.ro.

Potrivit presei mondene, mașina, un BMW i8, a fost achiziționată de artistă în primăvară. Ulterior, într-un studio profesionist, mașina a fost colantată așa încât acum are un background negru mat, cu o grafică ce reprezintă desene abstracte. 150.000 de euro ar fi costat bolidul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Anda Adam? Asa multi bani fac mediocrii azi ???
2
0
Ce aveti cu ea? Daca esti handicapata mintal nu trebuie sa parchezi pe locurile special amenajate?
2
0
In propria ei minte ,are doi neuroni si aia se bat Intre ei.
3
0
Mirlandezii de behaitori guristi,total netalentati,au facut si fac bani grasi de pe urma primariilor,de la asa zisele zile ale oraselor,comunelor mirlanesti,etc.Se spala bani negri la greu. Asa a ajuns o panarama penala sa-si ia masina de 150k coco.Dar ea tot taranca a ramas si va ramine forever,tiganca tatuata!
2
0
Tot trebuie sa-si ia amenda...
2
0
tiganca borata ,daca asa spune legea si bunul simt tu ce mortii tai faci altfel?ca esti cioara borata si ai tupeu.credeai tu ca nu vine nimeni.dar cine plm mea esti tu fa cioara?inspector de politie ?ministru,ai vazut tu asta in ghioc? mars in plm mea in vest sa vezi cum e .iti lua si masina si pe tine si 1000 de euro amenda .huooo
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212