REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Reclamații multiple împotriva MINORILOR ridicați de Poliție din curtea școlii 29 din Constanța

Reclamații multiple împotriva MINORILOR ridicați de Poliție din curtea școlii 29 din Constanța

Replica API 5 octombrie 2020 | 23:58 4293

Reprezentanții IPJ au prezentat un punct de vedere în privința minorilor ridicați din curtea școlii 29 din Constanța: ”Pentru unitatea de învățământ la care faceți referire, precizăm faptul că, la nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate 4 sesizări scrise și 5 telefonice, dintre care 3 prin apel 112, cu privire la faptul că se tulbură ordinea și liniștea publică a locuitorilor.

foto arhivă

Astfel, în cursul zilei de 2 octombrie a.c., în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un grup de 8 tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, care se aflau în curtea instituției de învățământ, încălcând normele legale de acces.

Polițiștii au procedat la înștiințarea tinerilor în cauză despre faptul că vor fi conduși la sediul poliției în vederea legitimării și luării măsurilor legale.

Aceștia au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 250 de lei, fiecare, pentru pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în incinta instituției de învățământ, fără a avea acordul școlii pentru folosirea terenului de sport după terminarea cursurilor.

Totodată, polițiștii le-au reamintit acestora despre responsabilitatea privind respectarea măsurilor de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a se proteja pe ei înșiși, dar și pe toți cei din jurul lor.

De asemena, conducerea I.P.J. Constanța a dispus verificari, prin structura de control intern, cu privire la modul în care au acționat polițiștii.”

Citește și MINORI SĂLTAȚI de POLIȚIȘTI din curtea ȘCOLII 29 din Constanța și DUȘI la SECȚIE

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce muschi ati facut pe voi mai tablagiilor! Daca trebuia sa va luati de niste ciori sau interlopi fugeati ca potarnichiile!
5
3
sa joace,chiar ati uitat cand erati tineri Cei ce locuiesc aproape de scoala,asta-i peste tot,inchideti ferestrele Unii duc dorul de dictatura...
7
15
ar trebui atitutdine din aceasta drastica contra unei anumite etnii, care, in ciuda pandemiei, petrece in strada zilnic, in diverse zone
20
1
Felicitari opiniei publice, felicitari organelor de ordine ! Legea trebuie aplicata !
28
8
Asta se intampla pentru ca scoala respectiva nu are un paznic ! Toata vara a intrat cine a vrut in curtea scolii si au "socializat" cine a vrut si cum a vrut.Mai ales ca s-au montat bancute ... Dar acum a inceput scoala, oamenii merg la munca si ar trebui sa fie o oarecare ordine si disciplina. Unii confunda libertatea cu libertinajul si diciplina cu comunismul. Disciplina si organizarea se regaseste si in Suedia si in Germania si in Rusia. Cui nu-i place sa mearga in Congo sau Nigeria.Acolo poti sa joci basket sau fotbal pana dimineata.
31
5
Nu va mai agitati ..acei copii la acea ora nu au ce cauta pe strada , mai ales in curtea scolii asta deoarece la acea ora ptr. ei tarziu iar locuitorii din zona au dreptate ..fac o harmalaie de nedescris etc.
33
6
Pentru prostituatele de pe Aurel Vlaicu inseamna ca nu s-au facut reclamatii scrise...
21
6
Papagalul de inspector sef Sorin Mihai ce face? Scolile sunt fara stapan. Hai ca vin liberalii si vom avea paza de la primarie.
6
3
Ce vorbesti mah la ce s-a ajuns! Cum mah sa sanctionezi copilul ca joaca fotbal in curtea scolii??? BAAAAAH ! Am crezut initial ca or fi fost niscaiva tiganusi certati cu legea veniti sa faca scandal! Uitasem ca tiganii joaca la pariuri nu fotbal!
10
15
ce puteau sa faca si tablagii din Cta
8
18
Copiii trebuie sa socializeze, nu trebuie tinuti in case. Cel mai sanatos e sa stea pe un teren de sport, nu cu ochii in tablete in case, altfel vom avea generatii de handicapati mintal.
16
9
Sa inteleaga copii sa puna ochii pe alte tari cu adevarat civilizate ....sa ramana sa se bata numai cu analfabetii
10
8
Auzi tu sa aiba acordul scolii sa foloseasca terenul de sport. Baaaa bulangiilor, ce ii fac la teren? Il violeaza? Si cum adica la ora 20 nu ai voi sa joci fotbal si sa tipi? Injuraturile sunt de la fotbal, iar daca beau bere si fumeaza cred ca o fac pe banii lor. Sa va dau la muie la toti comunistii.
22
24
Cine sta langa scoala stie ce galagie se aude, cate injuraturi sunt rostite pe minute. Daca sunt minoti de ce consuma alcool si fumeaza?
36
11
Cum dovedesc politistii ca tinerii saltati sunt aceiasi cu cei pentru care s-au facut plangerile scrise? Era imperios necesara saltarea micilor infractori MINORI? Dar pe cei ce vand tigari la bucata la chioscuri i-au prins? Sau la piata la Brotacei si Ciresica? Dar pe cei ce vand etnobotanice? Niste LASI, purtatorii de umiforma.
22
26

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218