REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

REFERENDUM. PREZENȚA LA VOT ÎN JUDEȚUL CONSTANȚA!

REFERENDUM. PREZENȚA LA VOT ÎN JUDEȚUL CONSTANȚA!

Replica API 6 octombrie 2018 | 21:28 3315

Referendumul național pentru modificarea Constituției se desfășoară în zilele de 6 și 7 octombrie 2018. Întrebarea la care vor răspunde alegătorii cu „DA” sau „NU” este „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”. Precizăm că, la data de 24 septembrie 2018, numărul total al alegătorilor cu domiciliul sau reședința în România înscriși în Registrul electoral, inclusiv cetățenii care vor împlini 18 ani până la data de 7 octombrie 2018, este de 18.285.426, din care 16.784.990 sunt posesori de carte de identitate.

În orașul Constanța, sunt peste 200 secții de votare. De principiu, vor fi aceleaşi secţii amenajate în cadrul unităţilor de învăţământ. La Techirghiol sunt 28 secții de votare, la Mangalia sunt 33, la Cernavodă-13, la Năvodari-9, Murfatlar-21, Medgidia-43, Ovidiu-6.

Potrivit Biroului Electoral Central, până la ora 10.00, 5.704 de locuitori ai judeţului Constanţa au votat la referendum, însemnând 0,90 % prezență la vot.

Update 13.00: Conform informațiilor transmise de BEC, se înregistrează o creștere de aproape 2 procente a prezenței la vot în rândul Constănțenilor. Astfel, până la ora 13.00 locuitorii județului Constanța s-au prezentat în număr de 15.547, însemnând 2,47 % prezență la vot.

Update 16.00: Până la ora 16,00, au votat la referendumul pentru redefinirea familiei 3,78% dintre alegători, a anunţat sâmbătă Biroul Electoral Central.

Numărul total al persoanelor care s-au prezentat la vot până la ora 16,00 este de 692.002, dintre care în mediul urban au votat 433.760 de persoane, iar în mediul rural 258.242.

Conform BEC, la Constanţa procentul până la ora 16.00 este de 3,67%.

UPDATE: Până la ora 19,00, au votat la referendumul pentru redefinirea familiei 5,15% dintre alegători, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central.

Numărul total al persoanelor care s-au prezentat la vot până la ora 19,00 este de 942.381, dintre care în mediul urban au votat 578.301 persoane, iar în mediul rural 364.080.

La Constanţa, prezenţă de 4,88%

P.S.

Citește și: REFERENDUM. Ce probleme au fost la Constanța cu o noapte înainte de vot

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si inca ce o conduc!!! Este plin guvernul mondial de pedofili, poponari, lesbiene si alti bolnavi psihic!!! Cum dracu de sunt bagato in legalitate anomaliile astea umane: poponarii, lesbienele, pedofilii, dezaxatii care isi satisfac poftele bolnave precum cei din filmul Hostel...?!? Cum dracu s-a ajuns aici? Pt ce au murit toti inaintasii nostri bravi??? Ca sa vina jegosii care nu muncesc in tara, desi sunt cetateni romani? Astia care nu platesc taxe acestei tari??? Moarte lor si copiiilor lor!!!
2
2
Muie ati luat voi cei care nu ati fost la vot bulangiilor
2
3
In momentele importante din istorie, natiunea romana nu e atenta. Pacat. Noapte buna Romania. Ai foat o tara frumoasa
3
6
Dragnea nu se implica - Referendumul pica - maine ia o achitare dragutica ca sa rimeze
2
2
In primul rand referendumul a fost declansat ca urmare a unei petitii ce nu tine de nici un partid.OK, nici macar petitionarii nu au fost primii la vot. Ce arata asta? Pai simplu,o labareala intelectuala. Nimeni nu a inteles ce e de fapt cu acest subiect,niste cacati din PNL,USR,hastagi au profitat de tot si au aruncat asupra PSD initiativa demersului si gata! Poponarii se pot bucura ca pot fi considerati ca o familie fara problemele psihice pe care le au si pot adopta copii ,majoritatea devenind poponari. Da,sex anal si oral heterosexual,ce ziceti de parade cu asa ceva?Pai ar fi cica nasol.
5
8
Daca nu iesiti la referendumul normalitatii, Romania va muri azi 07 octombrie 2018 la ora 21:00.
9
10
machedoancele se ard in popou.
5
3
Decat poponaut ca tine mai bine cu mazarel si fagabou mokan stricat. Ti ai dreaq de natie de koorve
6
5
Bai prostule, nu iti urasti aproapele, atunci de ce hulesti. Tampitule, minte de gaina. Al naibii prostanaci au gasit motiv sa vorbeasca cu referendumul asta. Taci din gura si stai sub o piatra poponarule
4
9
Eu nu sunt homofob,eu nu-mi urasc aproapele asa cum ma indemnati voi sa urasc pe cineva care nu seamana cu mine.Eu nu ma prefac ca voi,eu cred in Dumnezeu.Eu nu sunt complicele vostru.Huooo PSD !
13
7
la o sectie de votare doar 10 persoane au mers la vot ieri.Unde-i psd?
9
0
sunt indiferent la poponari, dar sunt impotriva PSD. NU MERG LA VOT.
14
4
Ce sa votam ?? Aberatiile, manipularile, minciunile, speculatiile....etc. Da, s-a speculat un subiect emotional "familia formata din barbat si femeie" ca sa Ce ?! Sa manipulati, sa va atingeti scopurile si sa va acoperiti infractiunile, da d-le Dragnea, tu si acolitii tai, vreti sa modificati constitutia dupa bunul plac. Nu, nu suntem prosti si nici cretini! 2 zile de "referendum" din timpul si banii nostri, din impozitele noastre, pentru cine, pentru ce si de ce ??!! Avem o Constitutie, suntem un stat european, da, nu DICTATURA, d-le Dragnea. Cine te crezi ?? Esti DISPERAT, se apropie....
13
4
Iesiti la vot, nu va dati la fund!
12
23
si hotz cum avem noi mai bine un poponar cinstit dar sa faca treaba pentru oras.ce ma intereseaza ce face altu cu-kuru lui.Nu va mai preocupati de vrajelile lui nicu saddam draknea,Romania are alte probleme decat''intrigile de alcov''sau cine arde pe cine.Ce ziceti de cei 2 din fruntea tarii,unul la a6-a nevasta,altul pedofil,cu amanta mai mica decat fii-sa?astia dau exemple de moralitate?
19
5
Problemele sunt urmatoarele, 1 o tampenie de intrebare, 2 psd nu a facut campanie, 3 psd nu a facut campanie pentru ca nu a avut cu cine, nu au sustinut oamenii competenti pe functii importante, au pus doar aceeasi bosorogi comunisti sau mai rau idioti pur si simplu, le au plecat oameni buni si au ramas doar astia in varsta sau foarte prosti. Psd sau pnl veniti cu specialisti noi si poate mai aveti o sansa, altfel sunteti praf
14
0
MA DUC FUGA SA VOTEZ CA TARE MI-A PLACUT DRAGOSTE PE VAPOARE SI CU MANGALIOTI SI ATUNCI V-O LAS VOUA OAMENILOR NORMALI PE ADRIANA CU CASA DE LA SOSEA ,,,,,,,, BUNA PARTARILOR LAKE KIOKARU CMA
0
8
Prin acest referendum jegul umanoid Dragnea impreuna cu partidul sau de cacat vrea sa gadile intr-un mod cat mai placut electoratul traditional al psd-ului format din bosorogi lesinati!
26
4
Mai, oameni buni ce legatura are referendumul cu cate voturi ia PSD-ul? Chiar nu mai gandeste nimeni in aceasta tara? Vom scapa noi de acesti cretini de pesedisti la urmatoarele alegeri.
2
18
Eu cu cine votez ? Cu draqnea . ca vedem in curand la rahova si sa vezi , ne vom juca de a scapatul sapunului pe jos . ii place sub mastacioara si in bonbonel. Ti ai dreaq de koorve
14
2
poponarii vor conduce tara iar cei care vor spune ceva ce nu le convine.
11
21
Dragnea pregateste alceva la pachet. Nu va duceti la vot si daca va duceti oune NU
21
7
asta este nivelul de apreciere al muipesedeului si nu aia 35 la suta aratati acum cateva zile chipurile sondaj curs,nici nu intra in parlamentul urmator,pai ne-am saturat si noi de acesti tradatori ,porcul de stroe ne-a vandut si apa jidanilor iar maine protv la ro te iubesc va difuza un filmulet in care jidanii uda culturile cu apa noastra
17
4
Schizofrenia salveaza Romania. Daca nu faceau sectii de votare samd sa te fi tinut isterie. Cozi, diaspora, tot circul. In fine, sunt increzator inca in sanitatea poporului astuia. Mai ales a alora mai simpluti, ca de marile jmenuri de intelectuali si educati m-am lamurit. Am fost, votat DA si-s apolitic. Fac ceva pe orice partid si pe minciunile lor, dar sunt dezamagit de cata prostie si superficialitate vad in juru-mi.
11
25
Muie nadrag muie psd
22
6
Popi fac propaganda pt psd .muie psd in biserica sunt cei mai multi bulangii
25
7
Am auzit dimineata niste discutii intre mosi, indemnandu-se unii pe altii: mergi si voteaza da, ca vin handicapatii astia de homosexuali si ne fura copiii !!! ce mai vreti ??
21
5
la hva sa se duca brateanu ca el e psd
14
3
Intrebati-l pe startul manastirii parintele Nicandru de la 23 August, cum a votat, sunt tare curios, cred ca cu NU, ca-i plac baieteii.
11
4
La vot vor merge simpatizantii PSD si batrinii impinsi de popi. Plusul il vor aduce persoanele pe care D-zeu a uitat sa ii inzestreze cu materie cenusie. Nu merg la vot nici eu familia sau neamurile mele. Acum se vede ce voturi v-a primi PSD la alegerile ce vor veni
25
11
De ce nu se face un referendum sa se stabileasca odata chestiunea cu monarhia.Ati vazut zilele trecute ce nunta a facut exprincopele.Nu s-a specificat sursa banilor.poporul e prostit ca nu mai e principe dar cheltuielile au fost confidentiale.de ce? Ca sa nu se stie ca statul a cheltuit ptr rochia de mireasa,local,ceremonie si altele.de unde avea un parlit de principe exilat atatia bani? Daca margareta nu i-a dat bani atunci cine? Ptr asta sa faceti referendum,sa se stie cum se cheltuie banul public ptr ca se putea finaliza un spital aflat in constructie cu banii de nunta.
33
21
Nu vreau sa-mi fie rusine de copiii mei, merg la vot. Cei care injura Biserica sunt din cei care fumeaza la poarta biseticii cand isi ingroapa tatal.
17
42
Muie psd,muie psd....Stau si ma intreb cine a luat muie pana acum?????
39
18
E bun referendumul asta . Acum vedem si noi cifra exacta a celor fara creier ! Mergeti la vot si apoi mandit va ca sunteti cretini !
53
24
Dorule imbucam si noi ceva?
20
6
Rezultatul va fi aproape de cati simpatizanti are PSD in mod normal. Maxim 16-18%.
29
18
Asta simt fata de popii astia care au facut din biserica polica mizerabila. Cum urla in biserica deunazi psihopatul ala de la episcopie ca nu suntem crestini daca nu votam. Nenorocitii! Voi decideti asta?
47
17
Sarut mana.
31
8
Mergeti la vot daca nu probabil ca in curand o sa faceti puscarie daca nu xiceti saru mana la poponari pe strada
31
51
pesedeul vrea sa vada cati tembeli mai sunt in tara sa le voteze prostia lor!
55
20
psd ul vrea sa vada daca cat poate biserica sa ajute la alegeri. Popii au fost turbati au primit ordine sa faca proaganda. in functie de rezultat primesc mai multi sau mai putini bani.
58
19

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272