REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Regia de Drumuri se pregătește de iarnă: își trage SUV-uri în leasing

Regia de Drumuri se pregătește de iarnă: își trage SUV-uri în leasing

Cristina BĂRBUCEANU 13 noiembrie 2022 | 00:00 2396

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri se pregătește intens pentru iarnă. A dat startul licitației pentru achiziționarea a 4 SUV-uri în sistem leasing operațional, Regia fiind în stadiul incipient de consultare a pieței. Mai mult decât atât, RAJDP are în plan și achiziționarea de 7 autoutilitare pentru transportul oamenilor și persoanelor, dar și achiziționarea materialelor pentru deszăpezire și antiderapare.  

RAJDP se înnoiește

Dat fiind faptul că iarna se apropie cu pași repezi, autoritățile au început să se pregătească temeinic. În ceea ce privește Regia Autonomă de Drumuri și Poduri din județ, aceasta a dat startul licitației pentru achiziționarea a 4 autoturisme de tip SUV, pentru desfășurarea temeinică a activității. Așadar, autoritatea contractantă intenționează să achiziționeze 4 (patru) autoturisme tip SUV în sistem leasing operațional pentru o perioadă de 4 ani (48 luni). În prezent, reprezentanții RAJDP consultă piața deoarece urmăresc: stabilirea valorii estimate a achiziṭiei; completarea/ stabilirea caracterisiticilor produselor care fac obiectul achiziției; stabilirea clauzelor contractuale; confirmarea/ stabilirea termenului de livrare al produselor care fac obiectul achiziției; stabilirea criteriului de atribuire și a factorilor de evaluare; obținerea de informații de la persoanele/ organizațiile participante la consultarea pieței în vederea completării caietului de sarcini și identificarea posibilelor soluții privind reducerea cheltuielilor, prin încheierea unui contract de leasing operațional, în condiții de eficiență economică și socială.

În plus, Regia Autonomă pune la bătaie un alt contract, prin care urmărește, atât pentru transportul mărfurilor, cât și pentru cel al persoanelor, achiziționarea de 6 autoutilitare N1 (suprastructură deschisă fixă), dar și furnizarea unei autoutilitare N1 (suprastructură deschisă basculabilă). Valoarea totală estimată a contractului este de 1.093.485.90 RON, preț fără TVA.

Provizii pentru iarnă

În plus, Regia Autonomă se pregătește serios pentru ninsorile din sezonul rece, organizând o licitație pentru furnizarea de nisip de râu 0-4 mm pentru prepararea materialului antiderapant necesar pentru combaterea lunecușului pe drumurile județene și comunale, valoarea totală a acestui contract ridicându-se la 600000 RON;

Pe lângă aceasta, RAJDP are în plan și achiziționarea de sare industrială pentru prepararea materialului antiderapant în condiții de lapoviță sau ninsoare. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si eu cunosc pe unulPiramidon, Zinc, Calciu, care a fost militian, a fost dat afara din sistem pt ca se juca cu legitimatia pe unde nu trebuia, dupa care a fost femeie de serviciu pe platforma si care a fost facut om de Lungoci si acum musca mana celui care la hranit. Javra ordinara.
3
6
Sunt curios de unde vor fi achizitionate,stiu pe unul Zagon care a fost sef de service la o reprezentanta auto! Si a fost si beneficiar de locuinta ANL!
7
0
Cand eram eu la conducere toata lumea era contra mea si umblati cu petitii, atunci sa va spalati pe cap cu zagonul asta!
7
3
Bai cretine de director! Ia bai frate utilaje ca si de acolo iti iese comisionul dar barem o sa-ti multumesca lumea ca vor mai avea de munca. Cu harburile alea sovietice o sa pui lacatul pe regie si dupa nu te mai speli cu toata apa din mare. Puneti neuronul la contributie. S-ar putea chiar sa faci ture si pe la DNA.
15
1
bine ca cumparati masini ca pe muncitori i ati dat afara , de cand a venit zagon director a distrus regia de drumuri , un analfabet pus politic fara nici o pregatire , fara concurs pe asta nu il angajeaza nimeni la patron ca nu stie sa faca nimic, sta degeaba la regia de drumuri nu are nici o utilitate , o marioneta a partidului i a banii de salariu degeaba, un hot .
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212