REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Regulamentul de acces în Zona Peninsulară, votat în Consiliul Local!

Regulamentul de acces în Zona Peninsulară, votat în Consiliul Local!

Replica API 28 septembrie 2018 | 23:54 368

Consilierii locali au votat, joi, 27 septembrie a.c., proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acces în zona Peninsulară a municipiului Constanța. Proiectul a fost votat cu 17 voturi pentru, 7 împotrivă și o abținere.

Menționăm că Andrei Dușu, reprezentant al Asociației Piața Ovidiu, a cerut consilierilor locali să nu voteze proiectul privind Regulamentul de acces, invocând faptul că localurile din zonă se vor închide, dacă clienții nu vor mai avea acces cu autoturismele.

Primarul Decebal Făgădău a declarat, referitor la acest regulament: „A stârnit doua opinii: una, cea a constănțenilor, care vor ca accesul în zonă să fie restricționat, și cea de a doua opinie,cea a agenților economici. Au avut la dispoziție 8 luni să vină la dezbatere. N-au venit. Se pare că n-a fost suficientă această perioadă de 8 luni pentru ei. Vreau să le transmit un mesaj de încredere operatorilor economici din zona peninsulară, nu am niciun fel de interes ca activitățile lor să nu se dezvolte, să nu prospere. Așa că, vor avea întotdeauna în mine un partener de dialog și voi avea o întâlnire cu dânșii, în privat, pentru a le transmite acest lucru".

CONSULTAŢI REGULAMENTUL AICI!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bv ...un lucru bun ...asa trebuia facut de mult ! Toti taranii opariti vor sa intre cu madina pana in fata bodegii !
0
0
Cea mai slaba administratie locala.
0
0
De daca agentul economic nu are garaj propriu declarat la primarie. Parcam masina de serviciu pe domeniu public sub umbrela bisnissmenului.
1
0
De ce mai ramane SPIT-ul pe Sulmona daca se blocheaza circulatia? Oare isi permite Fagadau sa incheie contractul de inchiriere a cladirii de la amicul sau ?
2
0
Fagadau sa mai pui si acolo niste stalpi sa blochezi accesul . Si sa tii bagi in cur pe toti cu care ai impanzit orasul javra ordinara. Nimic nu ai facut pt oras. Suntem cel mai jegos si mai jalnic oras din tara.
1
1
O mai mare tampenie ca asta nu se poate. Aglomerezi de maisini tot centrul. Idiotilor, trebuiau facute 1-a data parcari si pe urma puteti face orice. Oras de retarzi, administrat de retarzi.
4
1
Zona penosulara arata grotesc. Machidonii din primarie au distrus orasul. In primarie 90% sunt machidoni
15
1
Si-asa erau in paragina cladirile din zona, in 30 de ani doar s-a degradat. Totusi de bine de rau oamenii mai mergeau acolo. Acum, cu accesul blocat, o sa ramana zona parasita. Plus 20 de afaceri falimentate. Bravo, primar!
6
3
Pe Mihai Viteazul de la Fantasio ar !trebui oprit accesul auto,eventual cu exceptia transportului in comun,pana la Poarta 2!
4
3
Bravo PSD bravo PSD simgurul partid care tine la popor
2
14
Cel mai urat oras din Romania.....
15
4
toti care nu vreti zona inchisa traficului sa va dau la muie de analfabeti idioti ce sunteti!!!!
6
9
sa ne su ge ti p a!
6
5
sa ma cac in orasul vostru de cacat
10
12
se poate circula cu masina prin spatele bancii bnr daca se vrea , asa era si inainte , si nu afecteaza restaurantele apoi in sus pe mircea , si prin spate pe la tribunal , tot cum era inainte , si oamenii de acolo trebuie sa circule cumva ...nu so ocoleasca pe la poarta unu , unde sa facut o ,,,mare,, lucrare anapoda , k strainii nu stiu pe unde sa o ya .
18
1
Sa mictionez pe zona voastra penis-insulara!!!
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272