REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Restaurantul-hotel New Safari, prins furând apă

Restaurantul-hotel New Safari, prins furând apă

Replica API 23 iulie 2011 | 00:00 511

De mai mare jena:

De mai mare jena:

Afaceriştii de la New Safari din Constanţa, îngroaşă lista consumatorilor de apă frauduloşi. Reprezentanţii RAJA au demarat vineri dimineaţă un control la restaurantul-hotel New Safari, unde exista bănuiala că ar fi legat la un branşament ilegal. La o primă verificare, reprezentaţii RAJA au descoperit că reprezentanţii restaurantului au rupt sigiliile apometrelor de apă, faptă considerată intervenţie neautorizată asupra aparatelor de măsură, care este pedepsită în conformitate cu prevederile Codului Penal. Acestea au fost ridicate pentru verificări, iar restaurantul a rămas fără apă. De altfel, faţă de afaceriştii restaurantului s-ar putea înainta sesizări penale deoarece au adus prejudicii importante furnizorului de apă.

"Pe strada Aristide Karatzali nr.1, la restaurant- hotel New Safari, administrat de SC Sial Com 2000 SRL, s-a constatat că sigiliile la contorii de apă sunt rupte, faptă considerată intervenţie neautorizată asupra aparatelor de măsură, care este pedepsită în conformitate cu prevederile Codului Penal. Imediat după ce s-a constatat intervenţia neautorizată la apometre, angajaţii societăţii noastre au debranşat societatea de la sistemul de alimentare cu apă. Societatea Sial Com 2000 SRL s-a ales cu un proces verbal de constatare în sistem pauşal şi retroactiv pe 18 luni pentru o cantitate de apă şi canal, conform normativelor, de 19.440 metri cubi", spun reprezentanţii RAJA, care mai adaugă şi faptul că: "Avertizăm încă o dată pe această cale toţi abonaţii, indiferent de statutul juridic - gospodării individuale sau agenţi economici şi indiferent de locaţie - municipiul Constanţa sau judeţ, că trebuie să înţeleagă necesitatea respectării legalităţii în cazul alimentării cu apă potabilă şi canalizare, în caz contrar riscând plata în sistem pauşal şi retroactiv pe 18 luni a serviciilor de furnizare apă potabilă şi canalizare, dar şi plângeri penale pentru furtul de apă". Conform Monitorului Oficial, societatea Sial Com 2000 îi are ca asociaţi pe Sorin Ştefănescu, Asociaţia sportivă Atena Sport Club, prin preşedintele Ionuţ Răzvan Florea, şi Ion Udrea, cel din urmă având şi calitatea de administrator. Menţionăm că Ionuţ Răzvan Florea este primul înotător constănţean care a câştigat o medalie olimpică pentru România la masculin.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272