rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 23 octombrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

CIRC făcut de oameni care nu vor să muncească!

REVOLTĂTOR! CE AU FĂCUT ‘SINISTRAŢII’ în sala de sport unde i-a cazat Primăria Cernavodă!

Urlete şi zeci de copii, unii dintre ei sugari, au ajuns în stradă în noaptea de 27 august. Un incendiu de proporţii a mistuit o baracă de pe malul Canalului, la Cernavodă. Ca măsură de precauţie, au fost evacuaţi şi locatarii din baraca învecinată. În total, 50 de suflete. În hârtiile ulterioare: peste 100 de persoane! Cum s-a ajuns la această cifră... un mister! La fel, deocamdată, şi cauza incendiului care a fost stins de pompieri după 6 ore de luptă cu flăcările. Se zvoneşte că cineva ar fi pus intenţionat focul, pentru ca locatarii barăcii să aibă o soartă similară cu alţi cetăţeni din Cernavodă. Amintim că în Cernavodă au mai luat foc o serie de barăci, iar imediat după, Primăria oraşului a oferit respectivilor noi locuinţe sociale. Ipoteza incendiului pus intenţionat nu este momentan confirmată.

În noaptea de 27 spre 28 august, toţi cei care au rămas fără locuinţă au fost invitaţi să se înscrie pe o listă, pentru a fi cazaţi, provizoriu, aşa cum prevede legea: 3 zile, dacă nu intervine un ordin al prefectului care să prelungească această perioadă. Azi, 31 august, se împlinesc cele 3 zile în care autoritatea locală, în speţă Primăria Cernavodă, a fost obligată de lege să ofere cazare şi masă „sinistraţilor”.

De azi înainte, zeci de persoane trebuie să se descurce sub cerul liber! Ştiind că asta le va fi soarta, pe data de 29 august „sinistraţii” s-au prezentat în faţa Primăriei, unde au urlat că vor case, iar unii dintre ei l-au înjurat pe primarul Liviu Negoiţă; n-au scăpat de injurii nici membrii familiei lui Negoiţă. Pe fondul acestui balamuc generalizat, reprezentantul romilor, Nina Lefter (angajată a Primăriei Cernavodă), a încercat să poarte un dialog cu aceştia, pentru a le explica exact cum stau lucrurile: dacă nu au locuri de muncă, nu pot fi trecuţi pe lista de aşteptare pentru locuinţele sociale.

Adevărul a agravat situaţia! Şi ca dovadă că unii pe care opinia publică înclină să îi plângă sunt complet ignoranţi: locul în care au fost cazaţi a devenit un soi de... WC public! „Au fost cazaţi într-o sală de sport şi au distrus parchetul, au urinat pe pereţi. Pentru că erau supăraţi că nu primesc imediat case, au intrat în greva foamei. Ok, dar au ţinut nemâncaţi şi cei circa 52 de copii, de la sugari la tineri de 16 ani...”, relatează un consilier local. Informaţiile sunt confirmate şi de alţi cetăţeni.

„Când a trebuit să ducem saltele în sala de sport, să aibă pe ce să doarmă, au refuzat să ajute, că ei voiau să stea în faţa Primăriei să ţipe. Din toţi cei 100 de oameni, 3-4 bărbaţi puteau da o mână de ajutor...”, a mai spus un ales local. În continuare, pe data de 30 august, Primăria Cernavodă le-a trimis „sinistraţilor” ajutoare – haine. Şi de această dată a ieşit cu scandal.

„Greşeala e a foştilor primari care i-au ţinut în acele barăci, fără ca ei să plătească vreodată un leuţ”

„Oricât de rea ar fi viaţa pentru ei, li s-a spus să înţeleagă că trebuie să respecte legea. Nimeni nu poate încălca legea pentru ei. Ei vor case. Atât. Ori, greşeala e a foştilor primari care i-au ţinut în acele barăci, fără ca ei să plătească vreodată un leuţ. Barăcile în cauză erau închiriate de primărie, pentru ei, de la o firmă. Anul acesta, firma în cauză a cerut 1 milion 800 lei vechi pe lună pentru fiecare cameră.

O sumă foarte mare, aşa că nu a mai fost prelungit contractul. Ei au continuat să locuiască acolo, ilegal. Interesant este că, verificând actele lor, am descoperit că unii au proprietăţi! Dar nu vor să le locuiască, pentru că asta ar însemna chletuieli. Preferă gratis, de la primărie. Cum să facem aşa ceva la nesfârşit?”, a comentat un angajat al Primăriei Cernavodă. „Ne aşteptăm ca de mâine (azi – n.r.) să reia protestul la primărie. Spuneţi-mi mie cum putem numi asistat social unul care are telefon de 1.500 de euro?

Da, da, unii au aşa ceva. Şi încă ceva! Am mers la ei, spunând că sunt disponibile 7 locuri de muncă! Muncitori! Au răspuns pozitiv doi bărbaţi şi trei femei. Alţii... nu vor să muncească! Între cei 100, însă, există şi câţiva care muncesc, trebuie recunoscut şi asta, iar respectivii vor avea locuinţe sociale cât de repede se poate”, a conchis angajatul Primăriei.

10 locuinţe sociale, atribuite în şedinţa de ieri unor „sinistraţi” de la baraca arsă

De precizat că, în cursul zilei de ieri, consilierii locali din Cernavodă, convocaţi în şedinţă, au aprobat alocarea mai multor locuinţe sociale. Dintre acestea, 10 au fost pentru persoane de la baraca arsă (2 persoane cu handicap, respectiv 8 familii – fiecare cu câte un membru care are loc de muncă). În viitorul apropiat, Primăria Cernavodă speră să poată prelua un bloc de la Centrala Nucleară (au fost alocaţi şi bani în acest sens), pe care să îl renoveze şi să îl utilizeze pentru cazurile sociale.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/incendiu-de-proportii-la-cernavoda-in-zona-baracilor-foto-video-365490/

Alexandra CUCU

vineri, 31 august 20187357
Comentarii

01Pentru obsedatul de Mascas(2 sep 14:43)
Care isi permite faca circ inttr-o institutie publica unor persoane pe care le hartuia in tineretea lui de preot curvar. Mananca KKT jigodie de Mascas, popa curvar sef,care nu a facut nimic in viata lui..decat sa ff si sa hartuiasca femei si sa il ff grija de altii care mananca si fumeaza pe banii lor.E o mare nesimtire ca ai gasit pretext in nenorocirea altora sa te dai in spectacol. Zii mersi ca nu te-au linsat muierile in ziua in care ti-ai permis sa jignesti.
211pentru toti..(31 aug 21:03)
tziganu-i tot tigan...aceasta lozinca este valabila si pentru protectoarea tziganilor..experta garoilor...care nu face nimic...sta..fumeaza..mananca..k...cat...la greu cu fumatoarea sefa a casei de caldura...aceasta individa care zilnic vine la munca cand vrea si daca vrea...oare cine o sprijina pe aceasta jigodie...oare stiti dlor cernavodeni ce retributie are dna sefa a casei de cultura??ATENTIE...sa nu faceti infart..peste 65-70 mil. lei...fiindca sta si fumeaza la greu,si serveste masa la NELUTU...pe facturile PRIMARIEI...
011Maria(31 aug 16:17)
Noi platitori de taxe suntem vinovati ca acceptam sa platim pentru paraziti societati care nu vor sa munceasca sau anvatat sa traiasca den asistenta sociala si nu se multumesc nici cu atat au impresia ca li se cuvine totu srand degeaba . Poate a venit timpu sa ia cineva masuri si sa numai fie deacord cu puturosi ,trebuie sa anceapa si schimbarile an tara asta da chiar si cu clasa de jos
015Pe bani nostri(31 aug 16:14)
Mancare si cazare din bani romanilor care muncesc ca sclavi pt astia care sunt hoti de buzunare si prostitutie
118...(31 aug 15:45)
astia ai ajuns sa fie prea mult bagati in seama. Batranii cu o pensie de umfla plansul nu mai cer nimic, dupa ce au muncit o viata intreaga
011ptr. domnii tzigani...(31 aug 15:40)
...m-am nascut intr-un salcam,intr-un cuib de CIOARA...si de-aldracu ce eram...scoteam capu afara....mama noastra era cioara...fura din balcoane...iarna cand se-apropia...ne sutea sarmale....si carnati...afumati...
226Relu(31 aug 14:08)
Astazi am fost acolo avand de carat niste moloz si imi trebuiau 3-4 oameni sa ma ajute.Nu a vrut nimeni sa ma ajute contra cost ,acesti indivizi merita casa si hrana?eu nu prea cred
033Astia trebuiau lasati sa arda(31 aug 14:07)
In afara de 3 4 familii restul toti sunt scursuri ale societatii. M.am dus astazi avand nevoie de 3 barbati pt 2 doua zile la munca si ce credeti ei nu muncesc pt 1 mil pe zi. Daca vreau sa le dau 1 mil pana la 12 si mancare si 1 pachet de tigari. Pai firati ai naibii de putori ordinare!!!! Domnule Primar, nu le dati nimic sa crape acolo putori ordinare pentru care muncim noi oamneii de rand sa ii intretinem. Nu mai plangeti de mila la nimeni.
320bobe cipippi(31 aug 10:17)
sa-I EXILAM pe insula BELINA ! are DADY grija de ei !
026Lasati(31 aug 10:06)
Trebuia lasati in siberia la buc sa se descurce singuri inaripatele
030Aurel(31 aug 09:57)
Lasati-i sa moara de foame. toti..de la mic la mare
241In jungla(31 aug 09:54)
Maimutele necivilizate deportate in jungla, acolo pot sa urle si sa se urineze unul pe celalalt
121luci radulescu(31 aug 08:35)
ce aveti cu semenii mei
143Itganii(31 aug 08:06)
Astia sunt TIGANII Nu munca, nu civilizatie, dar distrug, se comporta antisocia. NU LE DATI CASE.
023tocj(31 aug 07:59)
RROMania patria tiganilor
122Asistatii sociali...(31 aug 07:16)
ai orasului Cernavoda cei care am ramas fara un acoperis deasupra capului vr sa nu mai suparam oficialitatiile primariei si sa ne cazam in vila lui Piron Madalin putin mai sus de sala de sport unde suntem acum cazati.Vila are destule camere ptr a ne odihni mai ales ca este si mobilata are si piscina interioara la parter.El si asa nu are un minut de munca exact ca si noi si poate ne da solutii cum si a const vila de 1 milion de euro fara niciun ajutor social macar.Daca vrem sa ne deplasam are 3 limuzine de lux in fata vilei.Ii plangem de mila pe acest proxenet care nu are nici macar ajutor soci
041nume(31 aug 06:46)
Uite pentru cine platim noi taxe si impozite!
052La munca silnica cu ei(31 aug 01:26)
Sa plateasca pagubele produse si sa plateasca chirie putorile
mai mult...Replica
23 oct 12:54ReplicaAutoutilitara unui constănțean, CONTROLATĂ de polițiști!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au depistat, în zona de competență, cinci...536

23 oct 10:19ReplicaAccident rutier din cauza vitezei: un TIR a ieșit în decor!498
23 oct 05:31ReplicaCum îşi bate joc LIDL de clienţi! Parcările, date pe mâna unor ‘muşcheţi’ care împart amenzi3955
23 oct 00:00ReplicaPoliticieni din Medgidia, angajați să termine lucrările la căminul cultural din Rasova

Firmele a doi politicieni din Medgidia au fost singurele participante la procedura de achiziție publică organizată de...1144

23 oct 00:00ReplicaO maşină abandonată şi o canalizare uitată, în 'buricul' Constanţei1692
23 oct 00:10ReplicaPe vânzătoarele de la magazinul Aliss din City Park Mall le deranjează clienţii: au treabă pe Facebook şi pe whatsapp!9208
23 oct 00:00ReplicaUn bărbat din Năvodari s-a ales cu DOSAR PENAL după ce a cumpărat un telefon din târg! INSTANŢA: Trebuia să PREVADĂ că era FURAT!

Un bărbat din Năvodari s-a ales cu dosar penal, a fost trimis în judecată și apoi s-a ales cu amendă penală în...2078

23 oct 00:00ReplicaRomânia normală înseamnă continuarea luptei anti-corupție309
23 oct 00:00ReplicaCăuta fier vechi, dar a trecut la aur! A tăbărât pe o femeie și i-a SMULS lanțul de la gât!495
23 oct 00:00ReplicaMASCAȚII au descins la două domicilii din Constanța, la hoți din societăți comerciale!

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii a două infracțiuni de furt calificat, polițiști din cadrul Secției 1...902

23 oct 00:00ReplicaCum a fost posibil accidentul de la Bălcescu: un bărbat care conducea o maşină tractată cu o şufă A MURIT!1080
23 oct 00:00ReplicaCRITERII ŞI CONDIŢII la atribuirea unei locuinţe de tip ANL706
Vremea
19.6°19.6° - 19.7° miercuri, 23 octombrie 2019
ConstantaUmiditate: 55%
Vânt: 2.74 m/s
Presiune: 1024 milibari

Loto
6/4971832364749
5/40689183033
joker10142224268
Horoscop
mai mult...SPSportRT
23 oct 00:00SportIncidente grave la un meci arbitrat de Marius Avram

Şase suporteri ai echipei Bayern Munchen şi un agent de pază au fost răniţi în violenţele care au avut loc,...439

23 oct 01:18SportLiga Campionilor s-a transformat în liga maidanelor: Scoruri pe care le întâlnești doar în diviziile județene

Liga Campionilor pare să se transforme, de la o ediția la alta, în liga maidanelor! Rezultatele meciurilor de marți...510

23 oct 00:00SportSimona Halep și-a speriat adversarele: „Ajungi să te rogi la Dumnezeu pentru viața ta când joci cu ea”

Andrea Petkovic (80 WTA, 32 de ani) e fascinată de jocul Simonei Halep (5 WTA, 28 de ani) și are doar cuvinte de...454

23 oct 00:00SportFRF pregătește lovitura anului: Gică Hagi selecționer! „Federația deja l-a contactat”

Gică Hagi e dorit înapoi la echipa națională. România are șanse mici la calificarea la EURO 2020, fiind pe locul 3...525

Local
23 oct 00:00LocalZiua Europeană a Justiției Civile, la instanțele din Constanța: accesul elevilor și al studenților este gratuit

Cu ocazia sărbătoririi „Zilei Europene a Justiției Civile”, Curtea de Apel Constanța, organizează vineri, 25...222

23 oct 22:41LocalBăieţel accidentat de maşină în Cumpăna

Un accident rutier a avut loc marţi, 22 octombrie, în comuna Cumpăna, pe strada Strajei. Un băieţel în vârstă de...717

23 oct 01:07LocalATENȚIE! Zeci de persoane ajung la spital în urma intoxicaţiei cu gazele toxice!

În fiecare toamnă, după culesul viilor, zeci de persoane ajung la spital în stare gravă sau îşi pierd viaţa în...497

23 oct 01:06LocalNereguli depistate în trafic de polițiști, în Constanța și Mangalia

Polițiștii din cadrul Secției 4, la data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 23.55, au identificat un bărbat de 35...533

23 oct 01:05LocalCondamnat pentru evaziune fiscală, depistat de polițiștii constănțeni

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Cuza Vodă, la data de 21 octombrie a.c., au identificat un bărbat, de 60...754

23 oct 01:04LocalFemeie AGRESATĂ de concubinul mai tânăr! A intervenit Poliția

Polițiștii din Postului de Poliție Jurilovca, în noaptea de 21 spre 22 octombrie a.c., au fost sesizați de către o...485

23 oct 01:03LocalRAEDPP Constanţa ANGAJEAZĂ!

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța organizează în perioada 29 – 31...1369

23 oct 01:03LocalSute de mii de rulmenți contrafăcuţi, confiscați în Portul Constanţa Sud Agigea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii...627

23 oct 01:00LocalMașină cu numere de Bulgaria URMĂRITĂ în TRAFIC: au fost trase FOCURI de ARMĂ!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au desfășurat o acțiune de urmărire,...2161

23 oct 01:00LocalRĂFUIALĂ și MAȘINI VANDALIZATE în TOMIS NORD! Video

Două mașini au fost vandalizate, în urma unei răfuieli dintre mai mulți bărbați! Potrivit informațiilor noastre,...9862

Politică
23 oct 01:10PoliticăReacția DNA, la raportul MCV: au fost atacuri succesive la adresa noastră

Procurorii DNA remarcă faptul că raportul MCV marchează progresele realizate de procurori, în condițiile în care...330

23 oct 01:09PoliticăLudovic Orban consideră că a convins toate partidele, după negocieri: Acest guvern va trece

Premierul desemnat Ludovic Orban susține că în urma negocierilor a ajuns la un acord politic cu toate formațiunile...314

23 oct 01:09PoliticăTraian Băsescu, reacție virulentă după publicarea Raportului MCV: „Totul are o limită. Evaluează justiția după statistici“

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, marți, la B1 TV, după publicarea Raportului MCV pe justiție, că i se...424

23 oct 01:08PoliticăMinistrul Transporturilor, audiat la DNA

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, va fi audiat la finele săptămânii la sediul DNA în legătură cu scandalul...441

23 oct 00:37PoliticăComisia Europeană menţine MCV pentru România: CE a constatat o involuţie faţă de progresele înregistrate în anii precedenţi

Comisia Europeană menţine MCV pentru România, prdcizând că, de la ultimul raport, din noiembrie 2018, a constatat o...471

23 oct 01:08PoliticăSurprize în protocolul ALDE-PNL: Cele două partide se angajează să nu-şi mai „fure“ aleşii, să facă alegeri în două tururi şi să facă o lege a lobby-ului

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, marți, că a ajuns la un acord cu PNL în privința tuturor cerințelor ALDE,...314

23 oct 01:07PoliticăDeputaţii jurişti au respins desfiinţarea SIIJ

Comisia juridică a Camerei Deputaților a adoptat, marți, raport de respingere asupra proiectului de lege al USR care...353

23 oct 01:07PoliticăDosarul angajărilor fictive: Dragnea apelează la o nouă cale extraodinară de atac în instanţă - recursul în casaţie

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea a depus marţi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, un recurs în...336

23 oct 01:06PoliticăFostul șef al CFR SA, audiat la DNA după ce a fost demis de ministrul Cuc

Constantin Axinia, fostul șef al CFR SA schimbat săptămâna trecută de Consiliul de Administrație controlat de...349

23 oct 01:01PoliticăPrimăria Constanţa anunţă resistematizare rutieră și pietonală în cartierul Tomis Nord

Pentru a veni în sprijinul elevilor de la Școala Gimnazială Nr.29 „Mihai Viteazul” (zona Tomis Nord) și pentru...2191

Monden
23 oct 00:00MondenSmiley, despre posibilitatea de a participa la un reality show alături de Gina Pistol

Cântărețul Smiley a vorbit, conform click.ro, despre eventualitatea de a participa la un relity show alături de...202

23 oct 00:00MondenOzana Barabancea, colegă de facultate cu fiul ei: „I-am zis să nu-mi spună mamă când mă vede“

Soprana continuă să ne surprindă. Deşi are propria orchestră, Ozana Barabancea (50 ani) face şi masterul la...282

23 oct 00:00MondenFiica cea mare a lui Vârciu, bucățică ruptă din mama ei. Cât de bine seamnănă cele două

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, crește pe zi ce trece și, dacă atunci când era mai micuță părea că...281

23 oct 05:21MondenAnna Lesko, complet goală la piscină. Cum au reacționat fanii

Deși primește valuri de critici din toate părțile atunci când se afișează aproape goală pe internet, Anna Lesko...354

23 oct 00:00MondenIon Dichiseanu a împlinit 86 de ani: „Îmi place să mă respect, pentru că nu trăim de două ori“

În tinerețe, actorul frângea inimi, dar și acum, la cei 86 de ani împliniți duminica trecută, Ion Dichiseanu...228

23 oct 00:00MondenSoţiile lui Ilie Năstase fac curat una după cealaltă: „Schimb mobila și apoi facem sfeștanie“

O dată la câţiva ani, vila din Primăverii a lui Ilie Năstase este renovată. Cam toate soţiile tenismenului şi-au...238

23 oct 00:00MondenCardiganul verde purtat de Kurt Cobain în timpul concertului ''MTV Unplugged'', scos la licitaţie

Legendarul cardigan din lână verde purtat de Kurt Cobain în timpul concertului ''MTV Unplugged'' susţinut de trupa...130

23 oct 00:00MondenWill Smith şi Helen Mirren susţin o campanie în care mii de oameni vor dormi o noapte afară

Will Smith a transmis un apel în legătură cu situaţia celor ''care nu au un loc pe care să-l numească acasă'',...140

23 oct 00:00MondenActorul Dennis Quaid s-a logodit cu iubita lui, Laura Savoie

Actorul hollywoodian Dennis Quaid, în vârstă de 65 de ani, a anunţat că s-a logodit cu iubita lui de 26 de ani,...165

23 oct 00:00MondenNetflix a lansat trailerul noului sezon din ''The Crown'', cu Olivia Colman în rolul suveranei britanice

Netflix a lansat luni trailerul celui de-al treilea sezon al ''The Crown'', popularul serial dedicat casei regale...146

Mapamond
23 oct 00:00MapamondTurcia anunţă că nu mai este necesară reluarea ofensivei în nordul Siriei

Turcia "nu are nevoie" să reia ofensiva împotriva forţelor kurde din nordul Siriei deoarece acestea s-au retras din...145

23 oct 00:00MapamondBrexit: Donald Tusk recomandă statelor membre să accepte amânarea datei Brexitului

Preşedintele Consiliului European Donald Tusk a recomandat marţi liderilor statelor membre să accepte o nouă...135

23 oct 00:00MapamondRaportul Comisiei Europene privind Bulgaria în cadrul MCV: au fost îndeplinite angajamentele de la aderare

Comisia Europeană a adoptat marţi raportul privind progresele înregistrate de Bulgaria pentru onorarea angajamentelor...136

23 oct 00:00MapamondPreşedintele turc Erdogan anunţă un "acord istoric" asupra Siriei după o întrevedere cu omologul său rus

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anunţat că s-a ajuns marţi la ''un acord istoric'' cu privire la Siria în...159

23 oct 00:00MapamondProteste în Catalonia: Şeful guvernului provincial îndeamnă Madridul să înceapă negocieri fără condiţii cu privire la autodeterminare

Şeful guvernului provincial catalan, Quim Torra, a îndemnat marţi Madridul să înceapă negocieri fără condiţii...134

23 oct 00:00MapamondDonald Trump se consideră victima unui ''linşaj'', termen cu o semnificaţie aparte în SUA

Preşedintele american Donald Trump a comparat marţi procedura de destituire care-l vizează cu un ''linşaj'', cuvânt...143

23 oct 00:00MapamondSiria: Washingtonul contează pe Turcia şi pe kurzi pentru combaterea grupării Stat Islamic

Statele Unite contează pe Turcia şi pe kurzi pentru combaterea reapariţiei grupării Stat Islamic în nordul Siriei,...133

23 oct 00:00MapamondNorvegia: O ambulanţă furată de un bărbat înarmat a lovit mai mulţi trecători la Oslo

Mai multe persoane au fost lovite marţi, la Oslo, de o ambulanţă ce fusese furată de un bărbat înarmat, care a...137

23 oct 00:00MapamondFilipine, ţara cu cel mai mare număr de contagieri cu virusul HIV din întreaga lume

Filipine este ţara cu cel mai mare număr de contagieri cu virusul HIV din întreaga lume, cu 13.384 de noi infecţii...139

23 oct 00:00MapamondSUA: Patru giganţi farmaceutici evită un proces istoric privind opiodele, printr-un acord de 260 milioane de dolari

Patru mari companii farmaceutice au ajuns luni la un acord amiabil de ultim moment care le permite să evite un proces...158

Sănătate
23 oct 00:00SănătateSpitalul Clinic pentru Copii „Grigore Alexandrescu” organizează un program de tratament chirurgical pentru malformațiile cardiace

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, organizează un program de...192

12 oct 04:54SănătateBoala mâinilor murdare! Aproximativ 100 de copii din Constanța, diagnosticați cu hepatita A

Peste 130 de persoane au fost spitalizate în ultimele trei luni în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța cu...2942

10 oct 15:26SănătateDirectorul medical al Spitalului Județean Constanța, Bogdan Obadă: 'Suntem singura secție de Ortopedie din Dobrogea care rezolvă urgențele'

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța a primit, în ultimii doi ani, o finanțare...3734

9 oct 00:00SănătateEste nevoie de sânge! Participă şi tu la acţiunea de donare de la Hârşova!

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, Primăria Oraşului Hârşova şi Spitalul Orăşenesc Hârşova...669

30 sep 00:00SănătateFonduri nerambursabile pentru dotarea Spitalului Orăşenesc Hârşova

Primarul Orașului Hârșova, Viorel Ionescu, a semnat luna trecută contractul de finanțare a proiectului „Dotarea...883

30 sep 02:35SănătateUn medicament cu ranitidină a fost retras de pe piață: specialiștii consideră că produce cancer

Un medicament care conține ranitidină este suspectat că ar putea produce cancer și a fost retras dintr-un mare lanț...1829

28 sep 01:01SănătateStroe: Spitalul Militar va fi transformat în Spital Regional; va fi gata în 2 ani, în parteneriat cu turcii

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a anunțat într-o conferință de presă că spitalul regional va fi gata...5294

27 sep 01:04SănătateO reţea de trafic de ovare şi nou-născuţi, destructurată de poliţia greacă

O reţea de traficanţi care vindeau nou-născuţi şi ovare prelevate de la femei provenite în principal din Bulgaria...1089

26 sep 01:01SănătateProiect de rectificare bugetară pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța!

În luna august a acestui an, bugetul Spitalulului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța a fost rectificat, la...2362

25 sep 16:26SănătateCompartimentul de Terapie Intensivă Neonatală inaugurat cu sprijinul unor asociaţii şi a unei fundaţii

Opt mii de ore de muncă, 14 kilometri de cablu de date, 70 tone de nisip şi aproape 14.000 de cărămizi, sunt doar...2839