rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 24 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

CIRC făcut de oameni care nu vor să muncească!

REVOLTĂTOR! CE AU FĂCUT ‘SINISTRAŢII’ în sala de sport unde i-a cazat Primăria Cernavodă!

Urlete şi zeci de copii, unii dintre ei sugari, au ajuns în stradă în noaptea de 27 august. Un incendiu de proporţii a mistuit o baracă de pe malul Canalului, la Cernavodă. Ca măsură de precauţie, au fost evacuaţi şi locatarii din baraca învecinată. În total, 50 de suflete. În hârtiile ulterioare: peste 100 de persoane! Cum s-a ajuns la această cifră... un mister! La fel, deocamdată, şi cauza incendiului care a fost stins de pompieri după 6 ore de luptă cu flăcările. Se zvoneşte că cineva ar fi pus intenţionat focul, pentru ca locatarii barăcii să aibă o soartă similară cu alţi cetăţeni din Cernavodă. Amintim că în Cernavodă au mai luat foc o serie de barăci, iar imediat după, Primăria oraşului a oferit respectivilor noi locuinţe sociale. Ipoteza incendiului pus intenţionat nu este momentan confirmată.

În noaptea de 27 spre 28 august, toţi cei care au rămas fără locuinţă au fost invitaţi să se înscrie pe o listă, pentru a fi cazaţi, provizoriu, aşa cum prevede legea: 3 zile, dacă nu intervine un ordin al prefectului care să prelungească această perioadă. Azi, 31 august, se împlinesc cele 3 zile în care autoritatea locală, în speţă Primăria Cernavodă, a fost obligată de lege să ofere cazare şi masă „sinistraţilor”.

De azi înainte, zeci de persoane trebuie să se descurce sub cerul liber! Ştiind că asta le va fi soarta, pe data de 29 august „sinistraţii” s-au prezentat în faţa Primăriei, unde au urlat că vor case, iar unii dintre ei l-au înjurat pe primarul Liviu Negoiţă; n-au scăpat de injurii nici membrii familiei lui Negoiţă. Pe fondul acestui balamuc generalizat, reprezentantul romilor, Nina Lefter (angajată a Primăriei Cernavodă), a încercat să poarte un dialog cu aceştia, pentru a le explica exact cum stau lucrurile: dacă nu au locuri de muncă, nu pot fi trecuţi pe lista de aşteptare pentru locuinţele sociale.

Adevărul a agravat situaţia! Şi ca dovadă că unii pe care opinia publică înclină să îi plângă sunt complet ignoranţi: locul în care au fost cazaţi a devenit un soi de... WC public! „Au fost cazaţi într-o sală de sport şi au distrus parchetul, au urinat pe pereţi. Pentru că erau supăraţi că nu primesc imediat case, au intrat în greva foamei. Ok, dar au ţinut nemâncaţi şi cei circa 52 de copii, de la sugari la tineri de 16 ani...”, relatează un consilier local. Informaţiile sunt confirmate şi de alţi cetăţeni.

„Când a trebuit să ducem saltele în sala de sport, să aibă pe ce să doarmă, au refuzat să ajute, că ei voiau să stea în faţa Primăriei să ţipe. Din toţi cei 100 de oameni, 3-4 bărbaţi puteau da o mână de ajutor...”, a mai spus un ales local. În continuare, pe data de 30 august, Primăria Cernavodă le-a trimis „sinistraţilor” ajutoare – haine. Şi de această dată a ieşit cu scandal.

„Greşeala e a foştilor primari care i-au ţinut în acele barăci, fără ca ei să plătească vreodată un leuţ”

„Oricât de rea ar fi viaţa pentru ei, li s-a spus să înţeleagă că trebuie să respecte legea. Nimeni nu poate încălca legea pentru ei. Ei vor case. Atât. Ori, greşeala e a foştilor primari care i-au ţinut în acele barăci, fără ca ei să plătească vreodată un leuţ. Barăcile în cauză erau închiriate de primărie, pentru ei, de la o firmă. Anul acesta, firma în cauză a cerut 1 milion 800 lei vechi pe lună pentru fiecare cameră.

O sumă foarte mare, aşa că nu a mai fost prelungit contractul. Ei au continuat să locuiască acolo, ilegal. Interesant este că, verificând actele lor, am descoperit că unii au proprietăţi! Dar nu vor să le locuiască, pentru că asta ar însemna chletuieli. Preferă gratis, de la primărie. Cum să facem aşa ceva la nesfârşit?”, a comentat un angajat al Primăriei Cernavodă. „Ne aşteptăm ca de mâine (azi – n.r.) să reia protestul la primărie. Spuneţi-mi mie cum putem numi asistat social unul care are telefon de 1.500 de euro?

Da, da, unii au aşa ceva. Şi încă ceva! Am mers la ei, spunând că sunt disponibile 7 locuri de muncă! Muncitori! Au răspuns pozitiv doi bărbaţi şi trei femei. Alţii... nu vor să muncească! Între cei 100, însă, există şi câţiva care muncesc, trebuie recunoscut şi asta, iar respectivii vor avea locuinţe sociale cât de repede se poate”, a conchis angajatul Primăriei.

10 locuinţe sociale, atribuite în şedinţa de ieri unor „sinistraţi” de la baraca arsă

De precizat că, în cursul zilei de ieri, consilierii locali din Cernavodă, convocaţi în şedinţă, au aprobat alocarea mai multor locuinţe sociale. Dintre acestea, 10 au fost pentru persoane de la baraca arsă (2 persoane cu handicap, respectiv 8 familii – fiecare cu câte un membru care are loc de muncă). În viitorul apropiat, Primăria Cernavodă speră să poată prelua un bloc de la Centrala Nucleară (au fost alocaţi şi bani în acest sens), pe care să îl renoveze şi să îl utilizeze pentru cazurile sociale.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/incendiu-de-proportii-la-cernavoda-in-zona-baracilor-foto-video-365490/

Alexandra CUCU

vineri, 31 august 20187271
Comentarii

01Pentru obsedatul de Mascas(2 sep 14:43)
Care isi permite faca circ inttr-o institutie publica unor persoane pe care le hartuia in tineretea lui de preot curvar. Mananca KKT jigodie de Mascas, popa curvar sef,care nu a facut nimic in viata lui..decat sa ff si sa hartuiasca femei si sa il ff grija de altii care mananca si fumeaza pe banii lor.E o mare nesimtire ca ai gasit pretext in nenorocirea altora sa te dai in spectacol. Zii mersi ca nu te-au linsat muierile in ziua in care ti-ai permis sa jignesti.
211pentru toti..(31 aug 21:03)
tziganu-i tot tigan...aceasta lozinca este valabila si pentru protectoarea tziganilor..experta garoilor...care nu face nimic...sta..fumeaza..mananca..k...cat...la greu cu fumatoarea sefa a casei de caldura...aceasta individa care zilnic vine la munca cand vrea si daca vrea...oare cine o sprijina pe aceasta jigodie...oare stiti dlor cernavodeni ce retributie are dna sefa a casei de cultura??ATENTIE...sa nu faceti infart..peste 65-70 mil. lei...fiindca sta si fumeaza la greu,si serveste masa la NELUTU...pe facturile PRIMARIEI...
011Maria(31 aug 16:17)
Noi platitori de taxe suntem vinovati ca acceptam sa platim pentru paraziti societati care nu vor sa munceasca sau anvatat sa traiasca den asistenta sociala si nu se multumesc nici cu atat au impresia ca li se cuvine totu srand degeaba . Poate a venit timpu sa ia cineva masuri si sa numai fie deacord cu puturosi ,trebuie sa anceapa si schimbarile an tara asta da chiar si cu clasa de jos
015Pe bani nostri(31 aug 16:14)
Mancare si cazare din bani romanilor care muncesc ca sclavi pt astia care sunt hoti de buzunare si prostitutie
118...(31 aug 15:45)
astia ai ajuns sa fie prea mult bagati in seama. Batranii cu o pensie de umfla plansul nu mai cer nimic, dupa ce au muncit o viata intreaga
011ptr. domnii tzigani...(31 aug 15:40)
...m-am nascut intr-un salcam,intr-un cuib de CIOARA...si de-aldracu ce eram...scoteam capu afara....mama noastra era cioara...fura din balcoane...iarna cand se-apropia...ne sutea sarmale....si carnati...afumati...
226Relu(31 aug 14:08)
Astazi am fost acolo avand de carat niste moloz si imi trebuiau 3-4 oameni sa ma ajute.Nu a vrut nimeni sa ma ajute contra cost ,acesti indivizi merita casa si hrana?eu nu prea cred
033Astia trebuiau lasati sa arda(31 aug 14:07)
In afara de 3 4 familii restul toti sunt scursuri ale societatii. M.am dus astazi avand nevoie de 3 barbati pt 2 doua zile la munca si ce credeti ei nu muncesc pt 1 mil pe zi. Daca vreau sa le dau 1 mil pana la 12 si mancare si 1 pachet de tigari. Pai firati ai naibii de putori ordinare!!!! Domnule Primar, nu le dati nimic sa crape acolo putori ordinare pentru care muncim noi oamneii de rand sa ii intretinem. Nu mai plangeti de mila la nimeni.
320bobe cipippi(31 aug 10:17)
sa-I EXILAM pe insula BELINA ! are DADY grija de ei !
026Lasati(31 aug 10:06)
Trebuia lasati in siberia la buc sa se descurce singuri inaripatele
030Aurel(31 aug 09:57)
Lasati-i sa moara de foame. toti..de la mic la mare
241In jungla(31 aug 09:54)
Maimutele necivilizate deportate in jungla, acolo pot sa urle si sa se urineze unul pe celalalt
121luci radulescu(31 aug 08:35)
ce aveti cu semenii mei
143Itganii(31 aug 08:06)
Astia sunt TIGANII Nu munca, nu civilizatie, dar distrug, se comporta antisocia. NU LE DATI CASE.
023tocj(31 aug 07:59)
RROMania patria tiganilor
122Asistatii sociali...(31 aug 07:16)
ai orasului Cernavoda cei care am ramas fara un acoperis deasupra capului vr sa nu mai suparam oficialitatiile primariei si sa ne cazam in vila lui Piron Madalin putin mai sus de sala de sport unde suntem acum cazati.Vila are destule camere ptr a ne odihni mai ales ca este si mobilata are si piscina interioara la parter.El si asa nu are un minut de munca exact ca si noi si poate ne da solutii cum si a const vila de 1 milion de euro fara niciun ajutor social macar.Daca vrem sa ne deplasam are 3 limuzine de lux in fata vilei.Ii plangem de mila pe acest proxenet care nu are nici macar ajutor soci
041nume(31 aug 06:46)
Uite pentru cine platim noi taxe si impozite!
052La munca silnica cu ei(31 aug 01:26)
Sa plateasca pagubele produse si sa plateasca chirie putorile
mai mult...Replica
24 mai 00:00ReplicaPREMIERĂ! Asociatul unei firme din Constanţa, CONDAMNAT pentru că a distrus mai mulţi salcâmi!

Reprezentantul unei societăți comerciale din Constanța a fost trimis în judecată pentru distrugere în formă...747

24 mai 00:00ReplicaFemeia din Hârşova care a înşelat un italian pentru a-l stoarce de bani, NU face închisoare!400
24 mai 00:00ReplicaSECHESTRU pe bunurile antrenorului ACUZAT de VIOL la Constanţa!668
24 mai 02:48ReplicaSenatorul Ion Popa: În Constanţa, PSD şi PNL trăiesc în concubinaj, iar în ultimii ani, în patul lor conjugal s-a furişat şi PMP

Senatorul Ion Popa este preşedintele organizaţiei judeţene ALDE Constanţa de 10 luni. De când a preluat...288

24 mai 00:00ReplicaDECLARAŢIILE unei CONSTĂNŢENCE: O LUMINIŢĂ a trezit-o în MIEZUL NOPŢII: 'Am crezut că e fiica mea, dar..'682
24 mai 00:00ReplicaSiegfried Mureșan: Pentru ce vă cerem votul în 26 mai157
24 mai 00:21ReplicaContract de la Primăria Medgidia pentru o firmă abonată la înţelegeri uriaşe cu statul

Primăria Medgidia a atribuit un contract de peste 12 milioane de lei unei firme din Ilfov care a primit numai în...302

24 mai 00:15ReplicaEugen Tomac, apel către alegători: Referendumul nu este despre Iohannis, ci despre Dragnea164
24 mai 22:39ReplicaConsilierii, puşi la punct de un constănţean care propune ca un tronson dintr-un bulevard şi un parc să se numească „Regina Maria”429
24 mai 00:00ReplicaUn bărbat care doar ce scăpase de o condamnare, PRINS la volan fără permis, pe I.C. Brătianu

Ion Ciucă a fost condamnat la 3 ani, 2 luni şi 20 de zile închisoare, dar decizia nu este definitivă, urmând a se...336

24 mai 01:10ReplicaPrimăria anunţă noi restricţii de trafic, cu ocazia Street Food Festival1581
24 mai 00:50ReplicaFinanțare europeană pentru Liceul „Emil Racoviță” din Techirghiol. „Fără contestații!”, mesajul președintelui CJC289
Vremea
23.9°18.6° - 24.4° joi, 23 mai 2019
cer seninUmiditate: 51%
Vânt: 5.5 m/s din V
Presiune: 1010.1 milibari

Loto
6/4952231383947
5/4014171924256
joker4182131451
Horoscop
mai mult...SPSportRT
24 mai 21:43SportUn fost internațional bulgar acuză naționala României de blat la EURO 1996: „Au mers la culcare cu Spania, vă spun sigur!”

Ivo Georgiev (47 de ani), fost internațional bulgar, afirmă că naționala României ar fi cedat deliberat meciul cu...241

24 mai 00:00SportSimona Halep-Ajla Tomljanovic în primul tur! Sorana, meci incendiar! Cu cine joacă Begu și Buzărnescu

Tragerea la sorți de la Roland Garros 2019 a avut loc ieri. Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu și Sorana...175

24 mai 00:00SportSorana Cîrstea s-a calificat în semifinale la Nurnberg

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat joi în semifinalele turneului WTA de la Nurnberg...112

24 mai 00:00SportMoldoveanul Radu Albot, în semifinale la Geneva

Jucătorul moldovean de tenis Radu Albot, locul 45 în clasamentul mondial şi favorit nr. 5, va disputa semifinala...116

Local
24 mai 00:34LocalLocuințe protejate și centre de zi pentru beneficiarii Protecției Copilului Constanța

Demersurile în vederea închiderii vechilor centre de plasament din județul Constanța continuă! Trei noi proiecte,...324

24 mai 00:47LocalDoi bărbați din Tulcea s-au ales cu dosare penale!

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, la data de 22 mai a.c., au depistat un bărbat,...355

24 mai 00:33LocalO femeie a stat atârnată de balcon, pe strada Traian! Amenința că se sinucide

...2337

24 mai 00:44LocalConstănțenii își pot testa, în doar 5 minute, NIVELUL DE CONSUM DE ALCOOL!

Miercuri, 5 iunie a.c., ALIAT (Alianța pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor), Institutul Național...678

24 mai 00:43LocalPoliția Locală, în control în punctele fierbinți ale orașului. Urmarea: SUTE DE SANCȚIUNI!

Polițiștii locali au intensificat verificările în zona unităților de învățământ, a stațiilor de transport...410

24 mai 01:00LocalLaboratorul Micului Einstein pentru preșcolarii isteți!

Grădiniţa nr. 45 Constanţa o organizat primul Concurs Judeţean preșcolar de știinţă “LABORATORUL MICULUI...232

24 mai 00:51LocalBlocuri noi, în locul fostei fabrici Energia. Proiectul ajunge în atenţia consilierilor

Fosta fabrică de mase plastice Energia, aflată pe Baba Novac, a fost ani la rândul „raiul” hoților care au secat...1545

24 mai 00:37LocalHoria Constantinescu, șeful de la Protecția Consumatorilor, implicat într-un accident cu mai multe mașini! VIDEO

Un accident rutier a avut loc în municipiul Constanța, joi, 23 mai, la intersecția străzilor Ion Lahovari cu...6814

24 mai 00:39LocalComandantul pescadorului urmărit cu FOCURI de ARMĂ, ARESTAT la Constanța!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, coordonaţi de procurorul învestit în cauză din cadrul...1067

23 mai 01:36LocalRADET Constanța caută director economic!

Consiliul de Administraţie al RADET Constanța a demarat procedura de recrutare şi selecţie pentru postul de director...616

Politică
24 mai 00:00PoliticăEugen Tomac: Aproape toate partidele au încercat să deturneze sensul acestor alegeri

Partidul Mișcarea Populară, Filiala Constanța, a organizat joi, 23 mai, la sediul PMP, o conferință de presă...121

24 mai 00:00PoliticăTurcan a răbufnit după cântecul popular interpretat de copii: 'Dragnea demonstrează că nu dă doi bani pe viitorul copiilor'

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, critică în termeni duri clipul electoral în care mai mulți copii laudă...143

24 mai 00:00PoliticăDragnea, reproșuri pentru PSD și Guvern: Am fost lăsat singur!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, reproșează Guvernului și celor din PSD că au comunicat foarte puțin, iar în...213

24 mai 00:00PoliticăPreşedintele PMP susţine alegerea primarilor în două tururi: E spre binele PSD-ului să mai scape de anumiţi baroni locali

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, susţine ca alegerea primarilor să se facă în două tururi de scrutin, considerând...136

24 mai 00:49PoliticăVideoconferință la MAI: iată ce s-a stabilit în legătură cu alegerile!

La sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc, joi, 23 mai a.c., ședința Comisiei Tehnice Centrale pentru...359

24 mai 00:36PoliticăCând se deschid ofertele pentru reabilitarea Cazinoului! Anunţul făcut de ministrul Dezvoltării

Daniel Suciu, Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a anunţat pe pagina de facebook că, pe 3...389

24 mai 00:38PoliticăŞcoala 16 va fi EXTINSĂ! Făgădău a semnat contractul de finanţare!

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, Secretarul de Stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și...974

24 mai 00:46PoliticăDarius Vâlcov, urmărit penal de DIICOT în dosarul privind publicarea protocolului din 2016

DIICOT a început urmărirea penală in personam pentru infracțiunea de divulgare a secretului care periclitează...333

24 mai 00:48PoliticăŞedinţă de consiliu local la Valu lui Traian

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă şedinţă extraordinară a Consiliului Local al comunei Valu...323

24 mai 00:51PoliticăPost la Serviciul Juridic al Primăriei Constanța, scos la concurs

Primăria municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis, nr. 51, pentru ocuparea unei funcţii...307

Monden
24 mai 00:00MondenEl a câştigat „Ferma: Un nou început“! Moroşanu şi Marius s-au bătut pentru 50.000 de euro, dar doar unul a plecat acasă cu marele premiu

Anul acesta, Pro TV a adus în casele românilor un nou format de show, „Ferma: Un nou început“, o emisiune care a...174

24 mai 00:00MondenInna, pe scena de la Românii au talent, în cea de-a doua semifinală live

Inna va fi prezentă pe scena Româmnii au talent, în cea de-a doua semifinală a concursului transmis de postul de...114

24 mai 00:00MondenCare sunt cei doi finaliști de la Fermă care pot intra în posesia marelui premiu

Mulți au fost, puțini au mai rămas. După ce Diana a părăsit show-ul cu lacrimi în ochi, Otniela, Marius,...108

24 mai 16:11MondenCe spune fosta soție a lui Mihai Constantinescu despre mutarea artistului la o clinică din străinătate

Mihaela Constantinescu, fosta soție a îndrăgitului artist Mihai Constantinescu, a comentat pe marginea zvonurilor...143

24 mai 00:00MondenAlex Velea, în fustă la Viva Party 2019

Antonia și Alex Velea au fost prezenți la Viva Party 2019. Cei doi au uimit cu ținutele alese pentru eveniment....145

24 mai 00:00MondenIulia Vântur vorbește despre căsătorie. „Nu știu dacă asta e varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc”

Fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a făcut...113

24 mai 00:00MondenCătălin Moroșanu și Kamara au sărit la bătaie în semifinală, la Ferma. Toți au intervenit să îi despartă

Scene șocante la Ferma, în semifinala de miercuri seara, de la Pro tv. După ce ceilalți concurenți eliminați pe...125

24 mai 00:00MondenIulia Albu, cu găina pe umăr la VIVA! Party 2019. „Vin din lumea mea!”

Iulia Albu a atras toate privirile la VIVA! Party 2019, eveniment organizat miercuri seara la Clubul Diplomatic din...124

24 mai 00:00MondenDaniel Craig va fi operat la gleznă după accidentarea suferită în timpul filmărilor de la noul lungmetraj cu James Bond

Actorul britanic Daniel Craig va fi operat la gleznă, după ce s-a accidentat în timpul filmărilor pentru cel de-al...112

24 mai 00:00MondenEurovision 2019: Scorul obţinut de reprezentantul Marii Britanii, micşorat cu cinci puncte

Scorul obţinut de reprezentantul Marii Britanii la concursul Eurovision 2019, clasat pe ultimul loc în finala acestei...110

Mapamond
24 mai 00:00MapamondSUA: Lege destinată să facă publice declaraţiile fiscale ale lui Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump refuză în continuare să-şi facă publice declaraţiile fiscale, dar parlamentul...110

24 mai 00:00MapamondCJUE: Marine Le Pen trebuie să restituie Parlamentului European 300.000 de euro în scandalul angajărilor suspecte

Justiţia europeană a respins un recurs al liderei extremei drepte franceze Marine Le Pen, care a contestat încă o...101

24 mai 00:00MapamondUcraina: O petiţie pentru demisia noului preşedinte al ţării a fost semnată de mii de ucraineni

Învestit în funcţie de numai două zile, noul preşedinte ucrainean ales Volodimir Zelenski este deja contestat: o...118

24 mai 00:00MapamondArmata SUA va instala corturi la frontiera cu Mexicul

Armata SUA va instala corturi în apropiere de frontiera cu Mexicul pentru a găzdui temporar migranţi adulţi, a...100

24 mai 00:00MapamondTurcia: Ankara a încetat să cumpere petrol iranian pentru a respecta sancţiunile americane

Turcia a pus capăt în totalitate importurilor de petrol iranian la începutul lunii mai pentru a "respecta"...108

24 mai 00:00MapamondSUA: Cererea preşedintelui Trump ca Deutsche Bank să nu furnizeze Congresului informaţiile solicitate a fost respinsă de tribunal

Un judecător federal a respins miercuri cererea preşedintelui Donald Trump şi a grupului său (trei din copiii săi...113

24 mai 00:00MapamondOEP: Palestinienii anunţă că nu vor participa la conferinţa de la Manama, organizată de SUA şi Bahrein

Conducerea palestiniană a anunţat miercuri seara că nu va participa la conferinţa de la Manama (25-26 iunie) privind...99

24 mai 00:00MapamondGuvernul german decide continuarea participării la misiunea NATO din Kosovo, KFOR, dar în format redus

Guvernul german a decis miercuri continuarea participării la misiunea NATO din Kosovo, KFOR, dar cu o reducere a...101

24 mai 00:00MapamondBrexit: Tot mai mulţi politicieni britanici cer demisia premierului Theresa May

Premierul britanic Theresa May se confruntă cu tot mai multe voci care îi cer demisia, în condiţiile în care devine...108

24 mai 00:00MapamondInterpol anunţă dezmembrarea unei reţele internaţionale de pedofili conectaţi la 'darkweb'

Organizaţia internaţională de poliţie Interpol a anunţat joi dezmembrarea unei reţele internaţionale de pedofilii...102

Sănătate
24 mai 00:42SănătateSpitalul Medgidia intră în REPARAȚII CAPITALE!

A fost semnat contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare a Spitalului Municipal Medgidia, aferente proiectului...336

18 mai 01:39SănătateRujeola face ravagii în 13 județe din țară și în București

Alte 83 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate, în ultima săptămână, în 13 judeţe şi în...494

18 mai 00:10SănătateHoria Ţuţuianu despre Spitalul Regional: Singura cerinţă pe care am avut-o şi o am este ca acesta să fie în Constanţa

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Marius Ţuţuianu a susţinut vineri, 17 mai a.c., o conferinţă...939

18 mai 00:10SănătateSpitalul Județean Constanța s-a alăturat campaniei „Salvează vieți: igiena mâinilor”

Micuții pacienți din secțiile Pediatrie și Chirurgie Pediatrică dar și însoțitorii lor au participat, vineri, 17...505

18 mai 00:11SănătateLecții despre infecția cu HIV/SIDA și stand-up comedy în școlile din Constanța

Aproximativ 1.500 de elevi din județul Constanța vor participa luna aceasta la sesiuni educative pentru prevenirea...516

17 mai 00:00SănătateCongresul Național de Anatomie aduce medici de renume la Constanța!

Constanța găzduiește, în perioada 16 – 18 mai a.c., a XX-a ediție a Congresului Național de Anatomie, eveniment...552

11 mai 17:50SănătateIntervenție chirurgicală dificilă, realizată la Spitalul Județean Constanța

Un bărbat de 30 de ani, adus în stare critică la UPU Constanța, în urma unui accident rutier petrecut în Tulcea, a...3882

10 mai 17:50SănătateCentrul medical Pozimed a fost preluat de Rețeaua Regina Maria

Reprezentanții Rețelei de sănătate Regina Maria au anunțat, joi, 9 mai a.c., preluarea Centrului medical Pozimed,...1914

8 mai 17:51SănătateLinie laparoscopică videoghidată, la Spitalul Medgidia

Spitalul Municipal Medgidia are o nouă linie laparoscopică videoghidată de ultimă generație, achiziționată cu...925

4 mai 18:05SănătateEchipamente moderne pentru Spitalul Medgidia

Spitalul Municipal Medgidia va beneficia de o nouă unitate de laparoscopie. Aceasta a fost achiziționată și donată...1089