REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Revoltător! O mamă este acuzată că-și agresează fizic copilul în vârstă de doi ani! Video

Revoltător! O mamă este acuzată că-și agresează fizic copilul în vârstă de doi ani! Video

Virgil STOIAN 13 iunie 2023 | 00:00 8301

Situație revoltătoare în Hârșova, acolo unde un tată vrea să-și protejeze copiii de... propria mamă. Mihai Bădăruță are două fete gemene de 1 an și un băiat de doi ani, toți concepuți cu B. Simona, cu care a trăit în concubinaj din anul 2019. Bărbatul susține că fosta concubină nu a avut grijă de copii, totul culminând cu agresarea fizică a băiatului de doi ani, fapt pentru care Mihai Bădăruță a decis să se despartă de aceasta, pentru ca minorii să poată fi crescuți într-un mediu liniștit. A renunțat chiar să mai plece în Danemarca, acolo unde deține o firmă de construcții și unde câștiga mulți bani, pentru a putea avea grijă de copiii săi.

Revoltator! O mama este acuzata ca-si agreseaza fizic copilul in varsta de doi ani! VideoCertificatul Medico Legal care atestă că băiatul a fost lovit

Mihai Bădăruță a avut o relație de patru ani de zile cu B. Simona, cei doi având trei copii, un băiat de doi ani și două fete gemene de 1 an. Bărbatul lucrează în Danemarca, având propria firmă de construcții, astfel că i-a creat toate condițiile fostei concubine pentru a putea grijă de copii, inclusiv o bonă care să o ajute 24 de ore din 24. Cu toate acestea, femeia îi neglija, susține bărbatul, nu avea grijă de ei, totul culminând cu agresarea băiatului de doi ani.

Revoltator! O mama este acuzata ca-si agreseaza fizic copilul in varsta de doi ani! VideoMihai Bădăruță

 

Mai mult, tatăl are și două anchete sociale la activ, care îi sunt favorabile, dar are și certificat medico-legal care atestă că micuțul a fost bătut.

Revoltator! O mama este acuzata ca-si agreseaza fizic copilul in varsta de doi ani! Video

A doua anchetă socială

A agresat băiatul de doi ani

Copilul se trezește noaptea plângând, spunând ”mami, nu mai da”. Am încercat să ne despărțim amiabil, copiii să rămână la mine, și ea să îi poată vizita oricând vrea. Însă cu toate că am mesaje în care îmi spune că nu îi pasă de copii, ea nu vrea se renunțe la ei probabil ca să îmi facă rău. A fost ziua fetițelor și nici măcar nu a venit la ele, invocând că nu am vrut să i le dau. Eu i-am propus să vină și să stea cu ele oricând vrea, însă nu a vrut. Am martori, chiar și bona a declarat că l-a agresat pe băiat, am certificat medico-legal. Sunt două anchete sociale care îmi sunt favorabile că pot să cresc copiii, însă judecătorii au decis că minorii trebuie să trăiască alături de mamă. Sper ca la apel să se schimbe decizia și copiii să rămână la mine. Nu vreau să crească copiii fără mamă, sunt de acord să vină să îi vadă când vrea, însă consider că nu poate să îi crească singură.” a declarat Mihai Bădăruță, pentru Replica de Constanța.

Revoltator! O mama este acuzata ca-si agreseaza fizic copilul in varsta de doi ani! Video

Certificatul Medico Legal care atestă că băiatul a fost lovit

Poliția, chemată să intervină

În conflictul dintre cei doi a intervenit și Poliția, chemată de către fosta concubină pentru că nu își putea lua copiii de la Mihai Bădăruță. În procesul verbal completat de aceștia, se specifică declarația bonei, care spune că Mihai Bădăruță, împreună cu copiii au fost goniți de către B. Simona. Mai mult decât atât, în același proces verbal se menționează și declarația copilului de 2 ani care spune că mama lui l-a lovit în cap.

Revoltator! O mama este acuzata ca-si agreseaza fizic copilul in varsta de doi ani! Video

Procesul verbal

Mai mult decât atât, într-o conversație dintre cei doi, femeia recunoaște că l-a lovit pe băiatul de doi ani, ca un act de disciplină.

Revoltator! O mama este acuzata ca-si agreseaza fizic copilul in varsta de doi ani! VideoConversația dintre cei doi

Video:

Mihai Bădăruță a solicitat la Judecătoria Hârșova ca, prin ordonanță președințială, să-i fie încredințați copiii. Și mama a cerut același lucru iar, în final, magistrații au decis ca micuții că rămână la cea care le-a dat viață. Mihai Bădăruță a depus apel la această decizie care urmează a se judece pe 15 iulie, la Curtea de Apel Constanța, însă bărbatul speră ca sentința să fie de această dată de partea lui, având în vedere toate dovezile pe care le are împotriva fostei concubine.

În materialul video de mai jos, copilul de doi ani este rugat de tată să meargă la mama lui, însă băiatul refuză categoric și plânge, vociferând că nu vrea să plece:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Copiii au ce le trebuie, le va ramane mostenire ferma bunicului din partea mamei, Agricultura nu moare niciodata, bunicul lor detine atatea hectare de pamant agricol, ce le mai trebuie? Puneti averile sa vedem cine castiga la acest capitol, evident ca mama copiilor!
0
0
ANONIM, 13-06-2023 / 13:47 : Ai tu nasul lui ca sa-ți dai cu parerea? Realizeaza ce au realizat ei doi si apoi sa vii sa comentezi, pana acum esti la degetul lor mic
0
0
Doamna Maria se pare ca aveți ceva cu Țiganii??Aici nu se discuta despre rasismul Dmv!!!Aici se discuta despre viata unor copiii minori care sunt neglijați de Mama!!!!!Eu țin sa cred ca Tatăl spune adevărul ..Știm cu toți ca în lumea aceasta exista mame fără suflet la fel și Tați!!!Dacă mâine, poimâine se întâmplă ceva cu accesti copilași cine va răspunde!?? Legea ar trebui sa ia decizia corecta !!Sunt Mame pe lumea aceasta chinuite de soarta ,dar copii sunt prioritatea asa ar trebui sa fie și în rândul acestei Mămici!Copii sunt o binecuvântare, noi decidem sa ii aducem pe aceasta lume ..De aceea trebuie sa le oferim iubire necondiționată..Știm cu toți cazul fetitei bătute de Mama din Ct!!A ți văzut cum a arestat o pe accea Mama!? Este inadmisibil legea sa ii dea copii unei femei care probabil suferă de depresie ..
0
0
Te pui cu tiganul? Tiganul tot t***n ramane!!!!
2
2
Machedoancele cele mai baragladine. Dar și cinghineaua se poza în figuri pe instagram cu pokerista numai în figuri. na belea acum, își scot ochii
6
0
Cu asa mame iti e si frica sa aduci un copil pe lume, putere tatalui si familiei sa treaca cu bine peste aceasta cumpana, copii suni niste comori nepretuite, dunmezeu sa ii dea fiecaruia ce merita!!
2
0
Stiiti vorba aceea batraneasca, de multe ori un parinte este ales de dumnezeu, unul de diavol. Pacat de copii astia ca au asa o mama care nu da doi bani pe sufletul si fericirea lor. Baiatul din cate vad in videoclip are asa o privire nevinovata , nu ar merita asemenea trai! Rusine sa ii fie acelei nesimtite pe care nu o poti numi mama, ar fi o rusine la adresa mamelor
3
1
Familia badaruta sunt oameni cu bun simt si toata viata lor au muncit pentru copilasi lor in primul rand bunicul copiilor este un lautar si badaruta mihai are o firma de constructi si iti poate creste copiii are tot ce le trebuie copiilor le ofera o viata frumoasa cam rar in ziua de azi un tatic asa tanar sa lupte atat de mult pentru custodia copiilor aia nu e mama sa.isi agreseze baietelu fizic e o nebuna psihic rupea cazinourile dmn simona rusine sati fie cateao fara suflet
5
3
Pacat de familia badaruta ca nu i-au mai vrut cei din Fam Sanchi iar ajung prin închisori acum de foame
3
7
Bunicul Miticuta care are totul pe fonduri europene si sotia Bocea care are relatii si face totul pe relatii si spagi,.Saracutul Miticuta,il prosteste fetele si fetele sunt exact ca mamica Bocea care a umblat cu 3/4 barbati la inselat pe Miticuta de numai stie saracutu, Asa a procedat si fiica Butcaru Simona Zoe cand a divortat de sot ca a fost inselat cu cel mai bun prieten al lui,niste jucatori de aparate de sute de mii de euro,de ajunsese sa se imlrumute cu camata, pierdea 7-8ore intr un casino zilnic. Pacat, ca nimeni din familie Sanchi nu a fost alaturi de copii. si vreti doar razbunare.
4
0
Se vede din videoclip ca băiatul nu o dorește pe mama se observa ca are panica din cauza iei dacă nu lar fi bătut în mod repetat copilul ar fi reacționat altfel atât instantele care judeca acest caz , politia cât și protecția copilului urmăriți acest videoclip în care copilul se vede suferă de o trauma sa nu fie dus la mama gândiți-vă bine organele competente ca viețile copiilor depinde de decizia voastră sunteți răspunzători unde vor ajunge nu cred ca dintre toți oameni care au comentat mint și ea spune adevărul în primul rand este vorba despre copii nu despre ce ocupație are fiecare
5
5
Sanchi nicoleta tu vedeți de sifonelile care le faci de ai băgat lumea la pușcărie când Tea prins cu droguri și cata lume ai legat poți sa ne răspunzi?pisoi soțul tău cu ce se ocupa poți sa ne răspunzi loc sa zici adevărul ca sorata nu știe sa fie mama toată ziua pe drumuri și avea grija bona de copii și cu familia badaruta și știi și tu bine daca tot vorbești aici ști doar sa jignești tu și cu sorata averi curaj sa mergeți la detectorul de minciuni și aici arati la lume ca ai tu dreptate răspunde sa vadă și cei de la dna sa vadă ca tot vorbești de dna sa vedem cine se ocupa cu droguri voi familia sanchi va bazați pe putere ca aveți bani luați de fonduri europene acum va omorâți pentru copii și tu nu veneai cu lunile sa ii vezi pe nepoți tai tu și sorata sunteți bune nu mai de circ și sa va dați mari bogătașe și voi noroc cu fondurile europene
6
3
As dorii ca cei care judeca acest caz sa tina cont si de faptul ca tatii vitregi, mai ales de fete nu prea au mila de ele drept dovada atatea cazuri de abuzuri si chiar crime din nefericire( recent cazul cu fetita de 12 ani ucisă si ascunsa in casa timp de doua luni cu de tatal vitreg si probabil si mama fetiței ) Eu unul susțin acest baiat si îl felicit pentru ca se lupta sa obțină custodiacestor copii , mai rar ca un tata asa tanar sa se lupte pentru copii lui știind ca îi este foarte greu cu trei copii sa-si refacă viata alaturi de o alta femei dar pentru el fericirea copiilor primează .
9
2
Puteți sa mai faceți o știre cu titlul : Fam badaruta a pierdut in instanța copii si ii ascunde pe la alte domicilii. Bunicul Calutu “ mai este in închisoare si unchiul a scăpat de dosarul cu droguri?!
4
4
Ăștia care comentați de aiurea fiți corecți ca știți situația mai bine ca femeia este jucătoare de jocuri de noroc și trăia in paralel cu alt barbat !mihai și familia lui au grija de copii ca dacă era pe mana ei pana acum era vai de mama lor neîngrijiți și nehraniti ! Femeia nu stie decât sa plece dimineața și copii ii lasă de izbeliște ! Sa nu uitam un amănunt ea și-a gonit tatăl impreuna cu copii pe străzi ! Familia Badaruta demnă de tot respectul nici o data nu și-ar gonii copii cum a făcut neispravita de Simona zoe femeia nu stie decât săi bata și săi lase in voia sortii ! Femeie de c***t ce esti ! Voi nu meritați sa fiți mame voi știți sa Jucați la aparate sa beti și sa trăiți cu unu și cu altu ! Păcat de Mihai ca muncește și tia făcut toate poftele
3
2
Copii sunt foarte bine la tatal lor, nu iti simte niciunul lipsa, chiar tu singura i-ai invatat cu absenta ta si ei or cautat alinare in alta parte.
3
3
Ce repede ne dam cum pararea , de parca ați știi cu toții cazul , nu mai comentați in neștiința de cauza , acești copii au tot ce isi doresc lângă tatăl lor , copii astia duc o viața de lux o casa de oameni le stau la picioare , in schimb mama lor nu iau onorat cu prezenta nici măcar la aniversare , dar sa ii mai crească singura , sunt mama si nu a-și putea traii fără sa îmi vad copilul , sunt multe mame de genul ei trist dar adevărat , măcar sa le facă un bine sa ii lase unde sunt Fericiți si unde li-se oferă dragoste si libertatea de asi traii Copilăria !!!
3
4
Nu stiu de unde atata dorinta de a avea copii astia cand tu ca mama nici nu le-ai vazut la cele doua fete primul zambet, nu le-ai auzit cand au rostit primul cuvant, nu le-ai auzit plansetele... Familia Badaruta se ruga de tine sa vi sa petreci timp cu ele, sa le alini durere si tu fugeai din casa lasandui sa planga dupa tine in urma ta! Baie le-ai făcut macar micutelor? A nu ca era mai usor sa dai bani unei femei sa se ingrijeasca de ele, pentru tine era un efort imens igiena lor! Te-ai trezit tu dimineata sa le faci mancare? Baiatul fura mancarea fetelor de diversificare din cauza ca ii era foame si tu radeai de el! Erai la 3 km de casa si nu intrai sa le vezi, banuiesc ca si pe ele la varsta de 2 ani tot in scop educativ o sa le lovesti? Ca nu o sa vrea sa isi imparta jucariile ca baiatul? Ca o sa urle si o sa planga din orice? O sa le gonesti din casa cum ai facut si pana acum?
3
3
Sanchi nicoleta nu te cunosc personal și nici nu te am văzut vreodată dar minți cu nerușinare copii ăștia au crescut ca florile la familia badaruta de mici copii pana la vârsta prezenta nu va e frica de Dumnezeu sa aruncați vorbe urate
3
7
Mi-ar fi fost rusine sa comentez dacă eram in situația ta. Observ ca lăsați comentarii in numele meu, nici macar nu aveți curaj sa va scrieți identitatea. Sa va fie rusine, vorbiți de membrii familiei mele, care ți-au crescut copii. De unde sa știți ce înseamnă bunul simt dacă nu sunteți educați in aceasta direcție.
4
4
Sanchi amanta lui pisoi ai uitat doua surori ați tăbărât pe doi frați ați trăit cu 2 frați ce mama era care a fost absența tot timpul de lângă copii nu i spala nu le făcea mâncare pleca dimineață și venea seara nu se spala pe ea ce fel de mama a fost care și bătea baiatul în cap și i dădea la copil mâncare ținută cate 4 5 zile in frigider sanchi Nicoleta care a băgat lumea la pușcărie te-a prins cu droguri și tu ai dat lume
4
0
Mai mamico unde ai fost vazuta tu cu copii? Pai copilul ala plange cand iti aude numele ca se vede clar pe filmare! Pai tu esti mama doar in acte! Tu habar nu ai de copii si acum te ai trezit si tu mare mama?
7
3
Ce familie fara scrupule , cum poti contesta decizia unui judecător?! Este absurd !! Femeia si a câștigat copii in instanța , ascundeți copii nu vreti sa ii dați ! La închisoare DNA SA VINA SA VA IA !!!! Oare DNA ul nu se sesizează in privința voastră odata ?!
10
2
Doar mama a fost vazut cu copii , cat de mincinoasa este familia badaruta… rusine mașini la amanet , jocuri de noroc , fratele ionut anchetat pentru droguri , sora pentru proxenetism
11
2
Femeie fără scrupule, plină de dușmănie și ura. Ce pretenții sa ai la o femeie care și-a înșelat toți bărbații cu care a trăit. Este din familie, le place sa încerce ceva nou in permanenta.
5
3
O stire la fel de falsa ca si documentele atasate! Procesul verbal este intocmit de un ONG CARE SE DA DREPT PROTECTIA COPILULUI! Nicidecum de institutia statului! Favorizarea infractorului! Care este tatal! Provenind dintr-o familie cu istoric penal! A se verifica pe portalul instantelor familia BADARUTA!
10
5
VIVAT rUSIA
4
8
Harsova e plin de cordaciuni si cordaci , plin de taranci videochatiste
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272