REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Rezultatele alegerilor europarlamentare: PSD a scăzut sub 23%

Rezultatele alegerilor europarlamentare: PSD a scăzut sub 23%

Replica API 29 mai 2019 | 00:44 522

Peste jumătate din ţară a ieşit duminică, 26 mai, la alegerile europarlamentare. Poporul a decis să dea credit Partidunului Naţional Liber, carea ieşit pe primul loc. Potrivit ulrimeleor rezultate de BEC, situaţia arată astfel: 1. PNL – 26.99%, PSD – 22.56% , USR-PLUS – 22.28% , PRO Romania – 6.45% , PMP – 5.75% , UDMR – 5.27% , ALDE – 4.12%

Pentru judeţul Constanţa: PNL: 26,28%, USR-PLUS: 26,30%, PSD: 18,68%, PMP: 9,44% , ProRomânia: 7,24%, ALDE: 3,70%, UDMR: 0,61%.

Cine reprezintă România în Parlamentul European

Delegaţia României în Parlamentul European va arăta astfel: 10 mandate la PNL, câştigătorul alegerilor, 8 mandate la PSD, 8 mandate USR-PLUS, două mandate la Pro România, două mandate la PMP şi două la UDMR.

PNL (Partidul Naţional Liberal): Ioan-Rareş Bogdan, Mircea-Gheorghe Hava, Siegfried Vasile Mureşan, Vasile Blaga, Adina-Ioana Valean, Daniel Buda, Dan-Ştefan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian-Silviu Buşoi şi Marian-Jean Marinescu

PSD (Partidul Social Democrat), Rovana Plumb, Carmen-Gabriela Avram, Iulian-Claudiu Manda, Cristian-Vasile Terheş, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru şi Adrian-Dragoş Benea

USR - PLUS (Alianţa 2020 USR Plus): Dacian Julien Cioloş, Cristian Ghinea, Dragoş-Nicolae Pîslaru, Clotilde-Marie-Brigitte Armand, Ioan-Dragoş Tudorache, Nicolae-Bogdănel Ştefănuţ, Vlad-Marius Botoş şi Ramona-Victoria Strugariu

PRO România: Corina Creţu şi Victor Ponta sau Mihai Tudose, dacă Ponta se retrage.

PMP (Partidul Mişcarea Populară): Traian Băsescu şi Eugen Tomac

UDMR (Uniunea Democrată Maghiară din România):Iuliu Winkler şi Rolant Vincze

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa nu uitati ca noi v-am votat si suntem o forta! Poporul este o forta chiar daca vreti sa ne faceti sa ne certam pe teme politice! Noi vrem sa ne mearga bine! Pana acum numai incapabili! Avem acelasi tel! Vrem ca noi si copiii nostri sa o ducem bine in tara noastra! Sunt doar o voce din popor, dar poporul are aceeasi voce ca a mea. Stop hotie, stop coruptie ! Construiti autostrazi, mariti salariile si nu mai puneti piedici privatilor! Respectati-ne! Noi v-am votat!
2
0
va castiga psd cu 50%,,limbrici usr,,pnl ,o sa ia mooooe.
0
2
ma -ta interdictie de a intra in port , lua 1000 de euro de vapor , nu conta pavilionul , sugea din greu sa intretina un dement lenes care nu vrea sa munceasca . Besi in mortii ma-tii !
2
2
Schimbari urgente sa se faca nu numai in guvern ci si in institutiile de forta ale statului unde au fost promovate numai mediocritati si obedienti ai PSD-ului si-ai lui DRACnea. CSM, ICCJ, IJ, Comisia speciala de anchetare a magistratilor, maciuca politica a psd-ului cu matrakuka lui tudorel toader, psd-ista adina florea. Curatam urgent toata mizeria lasata de penalul DRACnea si a lui sluga, tudorel toader!
4
2
Vasile Blaga. Super . Altceva mai bun nu gaseau? Nu facea parte din partidul care a taiat salariile , a desfiintat spitalele? Clotide? Romanca? Sper sa fie recunoscatoare ca a votat-o poporul roman, sa nu uite ca noi am ales-o.
8
2
esti prost pentru ca repeti lozinci fara acoperire, gata ati folosit gloantele, dragnea e la puscarie luati-va simbria si mucles!
7
8
Sa votam PSD, sa mai dea la bugetari si la pensionari inca 200 de lei si sa creasca preturile cu 300 de lei, romanii multa minte are
9
7
Exact asta striga toata Europa.....Ni s-a urat cu binele.Sa vina USR si PNL sa taie tot, exact cum au facut in 2010 PNL si in 2016 cand a fost Ciolos prim ministru si au facut un mare kkkt, aduca ZERO fonduri .ASTA va trebuie desteptilor care i-ati votat.Natie de prosti ..asta suntem
15
9
Siegfried, Julien, Clotilde, Winkler, Rolant, astia sunt romanii care ne vor reprezenta in Parlamentul European. Sigur mai lipseste si dulapul nemtesc Klaus W I
12
9
ma doare capul . ies am alergie la zombi. Bine ca au fost alegerile sa vedem si noi cati prosti sunt in Romania. egal cu numarul celor ce au votat PSD
6
6
Si eu am vrut....
4
1
Cand o sa va dati seama ca ati fost manipulati? Pe cine ati schimbat si pe cine ati adus??? In sfarsit doctorii au salarii decente si nu mai pleaca din tara, profesorii la fel ... iar in primarii nu o sa se schimbe nimic, niciodata. Mereu va fi un functionar care isi va bate joc de noi cand vom avea ceva de rezolvat. La fel a fost si cu Basescu. Mare victorie ... si dupa 8 ani nu stiati cum sa aduceti PSD inapoi. Va astept la vot peste 8 ani.
8
10
Unii perpetueaza in prostie si vor sa arate tuturor acest lucru. Cresterea economica este o OBLIGATIE a statului conf art. 47 .1. din Constitutie. Daca tu consideri pomeni inseamna ca esti un asistat.
11
1
Nu pricepeti nimic. Legile bune sau salariile mari NU-s SPAGA ELECTORALA, prostule ! In plus, degeaba am bani mai multi si pot sa-mi imbunatatesc casa daca ma duc la Primaria PSD si pesedeii de acolo isi bat joc de mine ! Pricepi sau iti desenez ?? Dobitocilor, e o minune si cum ati fost in pozitia de a pierde alegerile. Nu-I problema! Stai sa vezi ce frumos va fi la LOCALE !
13
4
pana la urma cata spaga sa dat la wc-ul directorului de la aeroport care a costat 250.000.000 ??
9
3
Acum e momentul ca cei din PSD sa anuleze absolut tot ce au facut,pentru ca PNL si USR sa aiba liber iar romanii sa fie multumiti in sfarsit.ASbsolut tote legile facute in perioada PSD sa fie abrogate,sa se revina sa ce era dupa basism,adica fix ce place poporului votant .
12
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272