REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Romaşcanu (PSD): Moţiunea de cenzură se va pregăti. Va trebui să negociem şi cu alte forţe politice din Parlament

Romaşcanu (PSD): Moţiunea de cenzură se va pregăti. Va trebui să negociem şi cu alte forţe politice din Parlament

Replica API 18 mai 2020 | 00:00 1154

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a anunţat că social democraţii pregătesc o moţiune de cenzură la adresa guvernului, care va fi depusă "dacă lucrurile vor merge din ce în ce mai prost".

Lucian Romaşcanu

"Am avut o lună, o lună şi jumătate în care chiar ne-am asumat acest lucru: îi lăsăm şi venim cu idei. Nu s-a întâmplat nimic, nu ne-au ascultat nici o secundă, ba, din contră, au venit constant cu atacuri din zona guvernamentală şi până la domnul preşedinte, cu menţionarea PSD mai des decât cuvântul economie sau locuri de muncă sau orice. Moţiunea de cenzură se va pregăti, decizia politică este, cel puţin în acest moment, să nu o depunem cât timp există Stare de Alertă, pentru a nu pune în pericol actul de guvernare pe această perioadă, dar dacă lucrurile vor merge din ce în ce mai prost, cum se dovedeşte a fi, probabil că o s-o depunem, va trebui să negociem şi cu alte forţe politice din Parlament, noi fiind minoritari, şi o să vedem ce-o să se întâmple", a declarat duminică Romaşcanu într-o conferinţă de presă, scrie Agerpres.

Senatorul PSD a mai anunţat că social-democraţii vor mai depune alte patru moţiuni simple, pe sănătate, interne, educaţie şi muncă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
javre ordinare . astia sunt in stare s-o futa si pe masa ca sa fie ei la guvernare sa va dau muie tradatori infecti si ordinari . muie PSD-ului
4
0
Mai anonimule, CINE ESTI TU, cine va votat, ati facut congres ?? Cine te baga in seama ?? Ii ti trena lui Ciolacu ?? Interimatilor! Rusine! Ati distrus, ati indatorat Romania, ati mintit si furat, penalilor.
2
0
Sunteti destabilizatorii Romaniei. Nu va puteti abtine din in situatia de criza in care ne aflam ?
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468