REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Roxana Nemeș, escapadă în Turcia! Artista a atras toate privirile pe plajele de lux din Antalya

Roxana Nemeș, escapadă în Turcia! Artista a atras toate privirile pe plajele de lux din Antalya

Replica API 2 iunie 2022 | 22:57 1343

Roxana Nemeș nu este doar una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească, ci și una dintre cele mai frumoase femei din țară. Superba vedetă a fost înzestrată de mama natură cu toate calitățile și are ingredientele perfecte pentru un chip angelic și pentru un trup de invidiat.

Recent, blondina a mers în Turcia, acolo unde a animat atmosfera noaptea, în hotelurile de lux din Antalya, iar ziua a furat toate privirile la plajă. Artista are cu ce să se mândrească, căci are un trup parcă tras prin inel, iar formele voluptoase ridică tensiunea bărbaților, iar doamnelor și domnișoarelor le dă motive serioase să fie geloase și invidioase.

Roxana Nemeș a încins imaginația bărbaților pe plajele de lux din Antalya

În exclusivitate pentru site-ul nostru, Roxana Nemeș a dezvăluit „secretul” frumuseții ei. Ei bine, se pare că nu se străduiește prea tare să arate atât de bine, ba chiar recunoaște că nu ține nicio diată strică, ci mănâncă de toate, însă cu măsură, iar programul încărcat nu-i permite nici să facă mișcare pe cât și-ar dori. Astfel că munca o ajută pe ea, de fapt, să își păstreze formele de invidiat.

„Mănânc de toate, dar puțin, m-am obișnuit așa, nu pot sa mănânc mult.

Sunt foarte, foarte activa și energică. Muncesc toată ziua și cred că asta mă ajuta sa mă mențin în formă. Sport fac, dar doar când îmi permite timpul”, a declarat Roxana Nemeș, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Roxana Nemeș: „ În momentul în care urc pe scenă uit de tot”

În urmă cu câteva zile, artista a susținut show-uri incendiare într-un resort de lux din Turcia, acolo unde i-a încântat pe turiștii, în special români, cu ținutele, dar mai ales cu prezența ei scenică.

Ei bine, vedeta a dat puțin din casă și a dezvăluit cum scapă de emoții atunci când urcă pe scenă.

„ După atâția ani pe scenă, cred că e foarte important, în primul rând pentru un artist la început să nu aibă pic de trac. Apoi, este foarte important felul cum te prezinți și show-ul pe care îl faci, dansul, echipa de dansatoare, band-ul. Este foarte importantă și comunicarea cu publicul. Să îi faci să stea acolo nu e ușor. Să guste muzica și show-ul și să îi faci să danseze și să stea tot timpul cu mâinile sus, trebuie să comunici foarte mult cu ei și să fii ca ei.

Să fii foarte natural, dar mai ales să îți faci treaba din suflet, cu dragoste. Aspectul și ținutele pe care le porți contează foarte mult, mai ales pentru o femeie pentru că imaginea vinde foarte mult.

În momentul în care urc pe scenă uit de tot. Sunt acolo trup și suflet și dau tot ce pot ca show-ul să iasă bine, oamenii să se simtă bine și să revină. Trebuie să fii draguță, să zâmbești non-stop, să comunici cu publicul”, a dezvăluit Roxana Nemeș, în exclusivitate pentru WOWbiz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a**a e cantreata la flaut,asa k are multi admiratori la turci ,abia asteapta o promoitie de la ya
0
0
Sau HOLBAT TURCII LA GAOAZA EI DE FYRMA !! PISSY PUSSY
0
0
p**a la articolul a**a ca s-au holbat turcii la individa pe plajele infecte din Turcia eu nu am auzit de chestia a**a care cica e cintareata .
1
0
cine e individa si de ce trebuie sa stim si noi ca e la produs la turci ?
1
0
s.a dus maimuta dezbracata printre momiiele muslime,normal ca a a***s privirile.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212