REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Ruby, luată cu salvarea, în fibrilații, după ce s-a injectat singură: „Mi-a amorțit tot corpul”

Ruby, luată cu salvarea, în fibrilații, după ce s-a injectat singură: „Mi-a amorțit tot corpul”

Replica API 8 august 2022 | 00:00 1044

Ruby, fire neastâmpărată și dornică să încerce orice tratament care să facă mai frumoasă, a ajuns pe mâinile medicilor, care au băgat-o de urgență la perfuzii. Artista și-a pus viața în pericol, după ce și-a injectat o substanță de una singură.

Ruby

Ruby a trăit clipe de coșmar. S-a injectat singură cu o substanță menită să accentueze bronzul de la soare sau solar, însă și-a făcut mai mult rău decât bine. Cântăreața a început să se simtă rău, să aibă frisoane, pulsul i-a scăzut dramatic, iar în momentul în care a sunat după ambulanță abia își mai putea ține telefonul în mână.

A reușit, într-un final, să sune după ajutor, iar doctorii au constatat că nu e cazul să rămână acasă, ci să meargă la spital, pentru mai multe investigații. Cântăreața a fost luată cu salvarea în fibrilații, însă după câteva ore petrecute la camera de gardă, analize amănunțite și tratament la perfuzii și-a revenit.

„ Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în.... Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să

mă ajute să mă bronzeze mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea.”, a mărturisit Ruby, la Antena Stars, citează click.ro.

Ruby a trăit un șoc, căci experiența a marcat-o, mai ales că e obișnuită cu tratamentele cosmetice, însă, până acum, nu și le făcea singură. Ce-i drept, este pentru prima dată când artista se injectează cu o astfel de substanță.

„ M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala.

Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin, m-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic.

Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44 și asta i-a făcut pe doctori de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile.(...) eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu.”, a explicat cântăreața.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce imi plac tutele astea care ajung la spital si au timp sa-si faca poze pentru fraierii care se uita in gura lor . toto boccie este si dupa ce si-a facut tratament de infrumusetare..
1
0
prroasta dracului!
0
0
what a fucking dumb ass
1
0
o pasare mai putin
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212