REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

S-a aflat de ce a purtat fustă Brad Pitt. Răspunsul i-a uimit pe fanii actorului

S-a aflat de ce a purtat fustă Brad Pitt. Răspunsul i-a uimit pe fanii actorului

Replica API 23 iulie 2022 | 00:00 907

După ce a apărut la premiera europeană a filmului Bullet Train îmbrăcat într-o fustă de lungime medie, actorul a venit și cu o explicație pentru gestul său. Ținuta starului de la Hollywood a atras toate privirile fanilor.

Brad Pitt

Unii l-au admirat, iar alții l-au criticat. Totuși, starul american a venit cu un răspuns simplu și relaxat atunci când a fost întrebat de ce a ales această vestimentație. „Briza, briza", a declarat el pentru un reporter de la Associated Press, scrie Pagesix.com.

Starul în vârstă de 58 de ani a dat vina pe căldură pentru felul în care s-a îmbrăcat la premiera celui mai nou film în care va juca. Ținând cont că în capitala Germaniei și în multe locuri din Europa, temperaturile au fost sufocante în ultimele zile, Brad Pitt a menționat în glumă că a simțit nevoia de mai multă aerisire. Gestul său, însă, i-a împărțit pe fanii săi în două tabere.

Brad Pitt a dat vina pe căldură pentru faptul că a purtat o fustă. Păreri controversate despre gestul actorului

„Oricine l-a convins pe Brad Pitt să poarte o fustă ar trebui să fie biciuit", a scris o persoană pe contul de Twitter. Un alt internaut e de părere că starul american „arată ca un vagabond de pe plajă” și „încearcă din răsputeri să imite tinere vedete precum HarryStyles".

În schimb, alții au avut o opinie diametral opusă. „Doar atunci când credeți că Brad Pitts nu putea fi mai sexy, el poartă o fustă”, a scris o persoană pe rețeaua de socializare, conform sursei citate.

„Brad Pitt într-o fustă mi-a făcut ziua infinit mai bună", a spus un alt fan al superstarului de la Hollywood.

Brad Pitt: „Bărbații vor purta fuste!” Când putem vedea filmul Bullet Train

Se pare că vedeta a anticipat cumva acest moment, într-o ironie a sorții. În 2004, după ce a a jucat în pelicula „Troia", purtând kilt-uri din piele, el a declarat pentru revista British Vogue: „Bărbații vor purta fuste până vara viitoare. Aceasta este predicția mea."

Ei bine, 18 ani mai târziu, legendarul actor a îndeplinit premoniția, venind în fustă la premiera filmului Bullet Train.

În cinematografele din România, pelicula va putea fi vizionată din data de 5 august. Pe lângă Brad Pitt, din distribuție mai fac parte Sandra Bullock, Logan Lerman, Aaron Taylor-Johnson și Joey King, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca sa se scarpine la coaie mai usor.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212