REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

S-a lansat OMD Mamaia Nord

S-a lansat OMD Mamaia Nord

Virgil STOIAN 17 aprilie 2024 | 13:18 805

Miercuri, 17 aprilie, a avut loc lansarea Organizației de Management al Destinației „Stațiunea Mamaia Nord”. Cu această ocazie a fost organizată o conferință de presă la care au participat Florin Chelaru, primar Năvodari, Bogdan Boașcă – președinte OMD Mamaia Nord, Mirela Matichescu – manager de destinație, Mircea Labeș – comisar șef IGI și Anca Nedea Pavel – director executive Organizația Patronală Mamaia-Constanța. Au mai fost prezenți Corina Martin, secretar general Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România, Bogdan Artagea – director general Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, Cristian Bărhălescu – administrator agenție de turism, Aurelia Lăpușan și Ovidiu Felipov.

S-a lansat OMD Mamaia Nord OMD Năvodari

Mircea Labeș: „Avem 100.000 străini care își pot începe activitatea. Și la anul vom avea mai mulți ca și forța de muncă, mai ales că am intrat în Schengen. Să nu uitam de o alta activitate importantă, noi promovăm investițiile în România. E important să avem un turism de afaceri, avem un turism de plăcere, dar sunt din ce în ce mai mulți străini care vor să caute oportunități de afacere. E vorba de apariția multor străini și integrarea lor în societate. Interesant e că România e considerat un mediu sigur pentru turiști. Suntem una dintre cele mai recunoscute țări pentru siguranță turiștilor iar micile abateri sunt soluționate de instituțiile noastre.”

S-a lansat OMD Mamaia Nord

Aurelia Lăpușan, conf. univ.: „Să salutăm această organizație. Mă gândeam vorbind de promovare. Tot litoralul e o entitate. Unde turistul să se distreze și să se odihnească. Aceasta nouă stațiune care are doar 6 ani e în clasa pregătitoare. Învățătoarea întreabă un copil care îi sunt părinții și bunicii. Și o să fiți surprinși că de fapt teritoriul a intrat în posesia consiliului local. Primul care a gândit această destinație de vara a fost Anghel Saligny.  El a gândit ca din Constanța să se facă o stațiune.”

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hahhaha, Curina balena si piticul atomic Hartagea. Cat de nenorocit de popor putem fi numai sa privim oameni de genul asta? HHHHUUUUOOOOOOOO
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272