REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

S-a stabilit domiciliul copiilor Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău

S-a stabilit domiciliul copiilor Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău

Valentina CAMARA 19 noiembrie 2022 | 00:00 603

Claudia Pătrășcanu este în culmea fericirii, după ce a aflat că instanța a stabilit domiciliul copiilor la ea. Cântăreața este recunoscătoare că lucrurile au fost așa cum a sperat ea. Gabi Bădălău va avea program de vizită pe care îl va stabili împreună cu fosta soție.

Claudia-Pătrășcanu

„Simt că m-am liniștit în totalitate, îmi vine să sărut pământul și chiar acum mă opresc la biserică. M-am îmbrăcat rapid și vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, atât! (…) Mai făceam câte ceva prin casă și dintr-odată am primit vestea. N-am cuvinte. Vreau să-mi iau copiii în brațe, abia aștept să-i iau de la școală. Știam că era imposibil să nu rămână copiii lângă mamă, doar că au fost presiuni, a fost acest război creat. (…) La început probabil că da (n.r. – am avut emoții), știind foarte multe situații neplăcute. Mai auzeam și eu ce se întâmpla în țara noastră, dar pe parcurs am realizat că este imposibil, mai ales că eu știu foarte bine ce fel de om sunt, ce fel de mamă. Întotdeauna binele învinge răul și știu că Dumnezeu nu ar fi permis acest lucru”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Artista a vorbit astăzi cu Gabi Bădălău și au stabilit că omul de afaceri va merge să-și ia băieții de la antrenamentul de tenis. „Urmează să vină să-i ia pe cei mici și i-am răspuns că trebuie să vină să-i ia de la tenis”, a spus artista, potrivit libertatea.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marinica Patrascu este de acord ?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272