REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

S-a umplut stațiunea Mamaia de săracii bogați ucraineni! Video

S-a umplut stațiunea Mamaia de săracii bogați ucraineni! Video

Redacția 23 noiembrie 2022 | 00:00 8246

În timp ce Statul dă din coate să-i ajute și să le ofere cele mai bune condiții și facilități la care, poate, românii doar visează, unii refugiații ucraineni, cel puțin cei sosiți la Constanța, defilează pe străzi cu bolizi de sute de mii de euro.

Războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei, pe 24 februarie a.c., i-a îndemnat pe cei mai mulți să fugă din calea dezastrului. Iar dacă cei cu venituri modeste au ajuns în România cu trenul sau autocarul, bogații au ales să treacă granița la volanul mașinilor de lux, ce depășesc cu ușurință suma de 100.000 de euro. Bijuteriile pe 4 roți cu numere de Ucraina au împânzit, astfel Constanța și, mai ales, cartierele de lux.

Și nu vorbim de orice autoturisme, ci de cele din gama de lux. Cum cei care își permit asemenea mașini au și conturile pline, asta e clar... din moment ce sunt cazați în cele mai scumpe zone de pe litoral.

Bolizii îi regăsim mai ales în Mamaia, acolo unde cei mai mulți dintre refugiații ucraineni și-au închiriat locuințe.

Iar, dacă nu ne credeți pe cuvânt, dați o tură prin zona Summerland – Mamaia Nord – Năvodari sau cartierele de lux ale Constanței și vă veți convinge singuri.


Veți găsi mașini de lux din gama Mercedes – Brabus, Toyota, Land Rover, Ford Mustang, Dodge, Maybach și multe alte game la care unii doar pot visa.

Prețurile autoturismelor pornesc de la câteva zeci și pot depăși cu ușurință ordinul sutelor de mii de euro.

Reamintim că, de când a început războiul, mii de ucraineni au trecut frontiera, iar autoritățile române, dar și oamenii simpli, încercau pe cât posibil să-i ajute, le-au oferit alimentele și anumite privilegii.

Însă, a trecut un an, timp în care ”musafirii” au uitat să mai plece și s-au obișnuit cu binele în țara noastră. Asta, în timp ce românii mor de foame, n-au un acoperiș deasupra capului... și nimeni nu-i vede sau nu-i aude!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
0
0
E cam tarziu sa comentez, dar nu ma pot abtine... Detin un ap in Mamaia pe care il folosesc fff rar. Doar ce am ajuns de doua zile aici si deasupra mea, proprietarul a inchiriat prin metoda 50/20 unei ucrainience foarte "traumatizata" de razboi. O femeie betiva, vulgara care de doua nopti de cand am venit o tine numai in betii toata noaptea. Aseara erau vreo 2/3 insi si faceau zgomote infernale. A trebuit sa chem politia dar degeaba. Pe astia nu ii vezi la TV. Ne arata doar copii si batrani cu lacrimi ca sa ne sensibilizeze. Mamaia e plina de scursuri
0
0
Buna ziua. Mă bucur că mai sunt persoane care văd cum o duc presupușii refugiați în România. Intrați mai in profunzime in aceste chestiune . Felicitări curajoasei ziariste.
1
0
Dacia avea colant mare pe ea cu REPLICA.
2
0
Acum 15-17 ani la sediul replica era parcata o dacie break pe trotuar in parc la far. De fiecare data cand mergeam la sala de calculatoare scuipam pe ea.. ne suiam pe ea, ii rupeam oglinzile . Stiam de atunci de ce ... jeguri de oameni
4
0
Haterilor, nu mai comparati nimic cu situatia ucrainenilor! Vedeti ce puteti face sa imbunatatim viata romanilor, ca nu din cauza ucrainenilor o ducem noi de kkt. In majoritate sunt femei si copii, iar barbatii sunt legal aici daca au 3 copii. Barbatii aflati ilegal conform legilor ucrainene NU primesc ajutoare de nici un fel! Ei se inregistreaza la politie si apoi, daca sunt indreptatiti primesc ajutoare.
1
2
Copiii nostri au alocatie sub 300 lei pe luna, ai lor primesc 600. Un muncitor roman ia sub 1500/luna, ei iau degeaba 1500 plus gratuitati de tot felul. Va intreb un lucru: daca banii pt ei vin de la ue, cum mint ciuca si plavanis, d c polonia si bulgaria au sistat ajutoarele? Nu le prind bine acesti bani veniti aiurea si pe care uk i-ar cheltui in tarile respective? Suntem prostii europei. Pentru cativa care au apartamente inchiriate astora si pt politicienii care ii tin in hoteluri, platim toti ceilalti si, mai rau, le suportam nesimtirea zi de zi in trafic, magazine,scoli,spitale.
8
3
De ce sunt asa de importanti acesti locuitori ai unei tari inventate de rusi? Care e spilul? De ce noi, cetateani europeni trebuie sa le platim toate beneficiile? De ce un cetatean al acestei tari, respectiv cetatean ue, nu poate beneficia de aceste drepturi? Vorba aia, musafir o zi, doua, trei, dar mai dute-n-gatul matii si acasa. Mai ales cand vezi bombardieri buni de aparat slava ua, si ei stau la cafenele toata ziua, cazati la lux. Nu va cam ia panica? Dragi romani, uitati cam repede sau nu sunteti informati, cat rau a facut aceasta natie poporului si statului roman. Mai puneti mana pe o carte de istorie.
7
4
Pentru Dan Bilzerian..Esti un sarac din Henri Coanda care si-a luat un nickname sa se simta o secunda bogat si celebru -:))) Asteapta-ti ajutorul social in timp ce ii invidiezi pe ucrainienii bogati fugiti din calea bombelor. Saracule!
4
7
Mars boilor cu Ukraina voastră, niște jigodii ordinare fără de România.mai citiți sa vedeți cum ne vad ei pe noi în frunte cu boul ala.S-a saturat și UE și o sa le taie fondurile în curând.la.mumu ăstora ca ii sustineti
9
9
Nu-i p***t cine profita, p***t e cine face plata. La ei acasa ci toti ucrainienii, suficient ajutor au primit. De eram noi in locul lor, ne inchidequ granitele. Mu1e zelensky
9
9
Domnu DAN noi in Romania avem regalitate! Rrgii manelelor.regii soselelor .regii mall-urilor si CATE si MAI CATE
10
0
ASTA PENTRU "AM INTELES PROBLEMA" cum va spuneam multi inculti care fac confuzie intre comunism si socialism in romania a fost SOCIALISM regimul Nicolae Ceausescu Ca si acum sunt multi care confunda ce forma avem noi in Romania si sa vad daca sunteti documentati Va pun Urmatoarea intrebare CE FORMA DE GUVERNARE AVEM NOI
5
3
sunt de acord cu comentariul replica , m-am saturat de prezenta UK , nu sunt de acord sa platesc taxe si impozite suplimentare pentru , bogatii UCRAINEI , pretutindei te lovesti de acesti boghati. ATI uitat ca in 2021 , Ucraina nu recunostea limba romana ??!! Ca au desfintat liceul din Cernauti . Liceu absolvit de MIHAI EMINESCU !
10
9
Cand nu sti sau esti p***t informat si cand inghiti stiri ca pelicanul comentezi aiurea si ii injuri pe alti care isi spun opinia, In primul rand bani vin de la noi si in cosul ala comun se duc adica UE din care noi facem parte. In al doilea rand sunt deacord sai ajutam dar nu la nesfarsit au avut timp sa invete limba si iam ajutat destul ar trebui sa ne ajutam pe noi. Nu mai fiti ipocriti ca din astia care comentati ca merita ajutati nu ati donat cred nici macar o coaje de samanta unei famili de romani si credetima ca sunt destui copii napastuiti. Si sa va spun drept le plangem atat de mila dar uitam romani din Ucraina care au fost persecutati pe vremea actorului presedinte puneti si voi mana pe o carte si studiati cititi si din alta parte stiri si informati nu mai inghitit ca pelicani. Daca va doare asa tare uitativa ca romani nostri mor in spitale asteapta o proteza sau un CT in schimb iei au prioritate ne doare burta de copii lor ca nu au unde invata ucrainiana dar copii nostri se caca in fundul curti la scolile din sate si se incalzesc cu lemne asa ca daca au bani de masinile acele pot sa si le si intretina si sa isi plateasca chiriile.Nu mai fiti ipocriti
12
10
Ziceti, bai, mersi ca n-au atacat rusii Romania mai intai. Ca astia care mai ramaneati aici, mari patrioti, ati vorbi ruseste si ati numara ruble in loc de euro. Aruncati cu noroi in ucraineni, in timp ce animalele alea de rusi omoara bebelusii din maternitati si civilii de pe strazi. Asta dupa ce au furat tot ce-au prins din orasele ocupate. Jumatate de Constanta traieste de pe urma lor, dar manaca rahat cealalta jumatate. Iar banii nu vin de la contributiile noastre, vin de la UE. Primaria doar ii distribuie. Contributiile noastre se duc la Henri Coanda si la rudele lor. La anul pe vremea asta, cand veti filma aceleasi parcari, dar goale, o sa plangeti dupa ei...
12
18
GINA GH, esti o vaca cu nume de coarda!
1
11
Mue UA si sutinatorii lor
19
14
Urla foamea.n voi replica ! Sunteți praf ! Și cine va aproba sunt doar la fel de sclavi ca voi ! Sunt curios cu ce mijloc de transport ai ajuns pana în mamaia nord zona alezzi ?
14
10
Eu cred ca pensionarii comunisti sint suparati ca platesc contributii si nu au ce manca. De asta au ură pe Ucranieni.
8
14
Sa i pupati in kur pe ucrainenii care se cazeaza in Mamaia! Astfel mai misca ceva cu inchirierile ca sezonul l au facut prafff desteptii orasului. De faptul ca se fac niste banuti pe suferinta ucrainenilor va foote grija pe voi astia de la Replica, nu ca au bagat niste scoruri idioate la parcari si alte alea va deranjeaza. Gandire j*****a, pur romaneasca… Dar parca nu m as fi asteptat de la un jurnalist.
15
22
O RUSINE DE ARTICOL,AR TREBUI RAPORTAT LA CNA! EXTREMIST,INCITA LA URA ,INFORMATII ZERO.SA VA FIE RUSINE!
17
19
Bravo Replica Sunteți un ziar șovin și super fascist, ca și mine
19
11
Saracii de la Replica nu stiu decat de CT Bus, Matiz si Tico, au ramas uimiti cand au pus picioru in Logan.. mai departe nici nu viseaza.
19
12
si vecinul meu are o masina "de lux " cumparata sh din Germania de la o batranica cu doar 700000 km .Vacanta o face in Grecia . Care o fi mai bun ?
8
5
Trebuiau populate satele si pusi la munca nu orasele .
17
10
"REPLICA" Cea ce spui este gresit mai pune mana si informeazate inainte sa comentezi, nu platesc nici o taxa nu mai bate campi.Cand nu ai argumente jicnit atata puteti face exact ca si guvernatii cand nu au nimic in cap mai pun o taxa
12
10
Bah idiotule care ai scris articolul , astia bogati consuma zilnic si ne aduc bani la economie iar aia saraci pe langa ca consuma sunt si angajati , platesc taxe ca si noi , sa vezi cand or sa plece cum cade economia si asa e scazuta
13
20
un articol mizerabil. Nu va este rusine?
23
23
De razboi fug si bogatii si saracii. Pe urma,nu toti bogatii sunt si corupti,hoti. Cel mai usor este sa judeci dupa aparente,alimentat de neghiobie si idei preconcepute,majoritatea gresite. Credeti ca noi am fi altfel? Noi nu avem oameni cu ceva avere care ar fugi unde ar apuca? Problema este alta,si anume cum sa ne facem viata buna aici,pe timp de pace,cum sa nu mai fim blegovani si usor de manipulat de gastile politico-economice care ne supun umilintelor,fara ajutorul lui Putin dar la fel de ticalosi ca el.
29
9
Bai "PAREREA MEA" nu incita nimeni la nimic doar ti se prezinta realitatea a fost ok sa ii ajutam o luna doua trei dar sa se duca la munca au avut timp sa invete si limba, cea ce nu stiti voi este ca toate conditiile pe care le au le platim noi, pe mine statul asta j***s ma pune sa aleg pentru copil intre bursa sau alocatie pentru meritele lui iar voi ipocriti nu cred ca va doare burta de copii nostri unui student eminent nu vine statul sai dea cazare moca sau conditi cum le da astora.
29
15
Articolul asta incita la ura de clasa... se infiereaza cu manie proletara situatia financiara a clasei de mijloc de pretutindeni. Asta e national ceausism cu miros haurist
21
23
Ucrainienii care dispun de bani mulți și îi cheltuiesc la noi, în țară, sunt de lăudat, nu de blamat !!! Mulți dintre ucrainienii cu venituri modeste s-au angajat la noi, în țară și plătesc aceleași taxe și impozite ca orice alt cetățean român...ce este rău, în asta... ???
28
15
Bai Mwiemaidan p***t esti tu mai ca banii aia cu care platesc chiria ucrainenii celor care au apartamente prea multe sunt decontati de stat din banii prostilor care nu au nici macar o casa si care platesc chiria din banii lor tare limitat esti tu in gandire, normal ca aduc avantaj bogatilor care au furat destul sa si mai ia cateva apartamente si DEZAVANTAJ celor cinstiti care muncesc hoțomane
22
8
Bai idiotule pt romani ucrainienii aduc un mare avantaj ca platesc chiriile la majoritatea care au apartamente in chirie da tu ce plm sa stii esti limitat in gandire rau
13
19
Oamenii au fugit efectiv de razboi si nu vor decat sa traiasca.In multe comentarii vad ospitalitatea si bunatate romaneasca invelita in ura si invidie
18
12
Esti prea p r o s t nu stiu cum de ai dreptul la opinie
8
9
Bogatii huzuresc prin strainatate,,,fraierii mor pentru patrie. Credeti ca la noi va fi altfel daca ar fi asa????
29
2
Si navigator, am colegi ucraineni si empatizez cu oricine se afla intr-o situatie se genul. Esti un ratat .. mars
15
14
Pentru asta care il injura pe contribuabil, daca empatizezi asa mult cu ukrainienii, i-ai in MM acasa. Te pishi pe contributile lui, normal, daca tu esti asistat social si stai in H Coanda, va-n-gura de rusofiki, pai bai boiilor, daca eram noi in razboi, se pishau cu bolta pe natia voastra de ciobqni. Poate nu stiti ce viata are minoritatea romana din UA. Platiti-va nai intaii darile la stat, si apoi sa injurati, leprelor. Si astia, musafirii pluii, sa plece in plm , ca ne-am saturat de harfele lor.
24
16
Vreau sa stiu si eu cu ce ai cotizat cu varf si indesat la ue? :))) ce ti a cerut tie ue?
15
14
Esti p***t si scrii mult. Nu e cu nimic speciala aceasta natie ... DOAR CA E RAZBOI IN MM DE RATAT.. si acei oameni nevinovati trebuie ajutati. Sa stea cazati in centre ? :)) zici asta ca nu esti in locul lor.. hai mars in mm de idiot. Ma pis pe contributiile tale
20
22
vrem sa lasati sa se srie comentarii la felix, sa mai iasa la iveala anumite lucruri
13
0
Normal ca stau doar la luc, odata de UE, le plateste chiria. Mai fac si figuri, vor sa stea doar la lux. Deja s-au plimbat in toata Europa, Grecia, Bulgaria, Germania, Franta, peste tot, cazare gratis plus alte beneficii. Nu-i invidiez, Doamne fereste, dar de ce asa de importanta aceasta natie? De ce asa de sustinuta? Au mai fost si altii refugiati, afgani, sirieni etc, care tot asa, nu erau in comunitatea europeana, si ei nu beneficiau de aceste conditii. Am inteles, sunt refugiati, asigura-le cazare in centre, nu sa le platesti tu cazarea, apropo, scria cineva ca nu statul roman plateste, ci UE. Corect, dar tot banii nostri sunt, pentru ca noi cotizam cu varf si indesat la ue, asa ca tot pe banii nostri stau. Si repet, DE CE ASA DE IMPORTANTA ACEASTA NATIE? A le cui interese desrveste acest razboi fratidic. Pentru elevi si clasele defarizate statul roman nu poate sa acceseze fonduri europene, cq doar sunt.
32
14
Ce-ai facut papusa , ti-ai sters numele sa nu te mai injure lumea ? Cand treci clasa a 4a sa ma anunti , vin la serbare cu o cutie de bomboane , sau cu 2 cefe de porc , ce-ti cade mai bine. Se pare ca v-a lovit foamea rau prin redactie
12
9
Sunteti ultimile jeguri de oameni. Vreti sa intraiti lumea asta idioata impotriva lor. Ce pul.a mea de legatura au masinile.. stiti ce e ala razboi? Eu daca sunt navigator si mi-am luat un x5 si incepe razboil.. normal ca fug in pl.m cu tot cu masina. Ce sens are articolul asta ? Pusamas pe voi de ratati cu hartia igienica de ziar la care lucrati
29
19
mwe taarfetului replika si sustinatorilor
15
10
Asa, si daca nu erau ucrainienii cu masini scumpe, romanii aveau ce sa manance si unde sa doarma, nu ? Oamenii aia au fugit de război, vor sa traiasca.
27
18
Bai omule statul roman nu plateste nimic de la el, plateste prin intermediul uniunii europene, ce treaba are uniunea europeana cu batranii nostrii din aziluri si copiii din orfelinate tu gandesti?
20
16
Ce oameni de nimic sunteti stergeti mesajele care va deranjeaza ca va doare adevarul
16
4
Jurnalistii de cartier au inceput sa stearga din mesaje, ca de fiecare data. Asumati-va jignirile si acuzele bai amatorilor, daca sunteti cu adevarat presa libera. Absolut p*****l.
23
7
Autoarea, cred ca, se refera la ajutorul de 50 lei/zi pt. cazare si 20 lei/zi pt. hrana pt. fiecare ucrainean pe care-l plateste statul din diverse surse! Ajutor pe care nu-l mai plateste nimeni in momentul acesta! Oamenii sanatosi la cap se intreaba, logic, cand ajutoare si pt. copii din orfelinate, batranii din aziluri!? Mi-e groaza cand ma gandesc ca Romania reala este aceasta din comentariile Replica! Sunt fascinante dar triste, triste rau!!
16
11
Ucrainenii nu plătesc rovigneta, RCA, asigurări de sănăt**e... Elvețienii le-au cerut celor dețin autoturisme sa le vândă dacă vor sa mai primească ajutoare de la stat. Concluzia: aia-s p****i iar Constanța e plină de deștepți milostivi...
24
8
Cata prostie intr-un singur articol. Acest ziar o sa ajunga precum Telegraf dupa ce dispare Chitac
16
12
De departe cel mai idiot reporter de la Replica.... ce cacat de articol e asta? De asta mor romanii de foame, ca sunt ucrainieni cu masini de lux in Mamaia? Cu ce ne deranjeaza ucrainienii? Platesc din banii nostri chiria la Summerland sau pun din buzunarul nostru benzina? Oricine a sctis articolul, mare imbecil trebuie sa fie...
19
14
Citat Petre Tutea ,, AM FACUT 14 ANI DE PUSCARIE PENTRU UN POPOR DE IDIOTI " !
21
3
Doamne, ce retardata! Daca esti bogat, razboiul nu te afecteaza, zice vaca asta idioata.
23
19
Vai,citind comentariile chiar nu mi-am pierdut speranta in poporul roman.
12
5
Super articol!BRA-VOOO!Dar de coruptia din IPJ Constanta cand scrieti?De sefii pusi acolo sa sprijine camatarii si ț-ganii locali ce mai spuneti?De coruptia din invatamantul constantean,din spitale?Sau totul este perfect acum,ca doar nu degeaba ne-a ridicat URSula,cea corecta si neprihanita,MCV ul?!Ascultati ce va spun:DUPA CE SE VA TERMINA RAZBOIUL,IN MAXIM 20 DE ANI UCRAINA VA FI PESTE NOI,LA CAM TOATE CAPITOLELE,de la infrastructura pana la ping pong…
30
3
Masina de 100 mii euro conduce si jegosul ala de george niculescu.... care in viata lui nu a muncit la privat, doar capusa pe la stat.
41
1
Voi inca nu intelegeți ca toți moldovenii din Abator si BCCO sint contra o Romanie Democrata .
11
13
Va gasesc si in gaura de sarpe, o sa termin cu natia asta. Stiel ce stie, noi daca eram nuci buna ziua nu ne dadeau
17
20
Grasuta nu prinde o fripturica moaca si arunca cu venin.
36
14
Autorul articolului e purcica aia de Mrela?
32
17
Un articol scris de o femeie, bravo ei. Câtă empatie aveți, doamna. Concluzia este că cei cu mașini scumpe sa se întoarcă sa ii rupă Rusnacii, iar cei sărmani pot locui în continuare în Mamaia. Ne mai mirăm că parlamentul e plin de Sosoace și Simioni....
42
34
Mai ieșiți în stradă să vedeții mason de UK nu sunt 10 sunt peste 100 ..Rusia a invadat UK.. Și UK pe ROMANIA
17
2
Problema este alta. Bogatanii au fugit si amaratii lupta cu rusii. Aici daca incepe razboiul se va intampla la fel. Smecherii cu bani au sa fuga in Bali si saracii la Topraisar spre exemplu.
60
6
cititorule sa plece la ei in tara in alte localitati unde nu exista razboi si pot face ce vor ei
26
16
Pe banii prostilor de romani se repeta istoria prin introducerea "fanaro-Zelenskiadei" pupindosismului Rromaniccanilor!
38
22

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272