REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

S-AU CĂLCAT ÎN PICIOARE LA INTRAREA ÎN BISERICĂ, preotul Salomia, AMENDAT cu 2.000 de lei!

S-AU CĂLCAT ÎN PICIOARE LA INTRAREA ÎN BISERICĂ, preotul Salomia, AMENDAT cu 2.000 de lei!

Replica API 24 aprilie 2020 | 16:34 7907

Credincioșii au dat năvală în biserici cu ocazia sărbătorii Izvorul Tămăduirii. Se pare că aceștia nu au mai ținut cont de restricțiile aflate încă în vigoare și au decis să se îngrămădească la intrarea bisericii „Buna Vestire” din Năvodari.

Cu toate că abia după data de 15 mai, situația de urgență va dispărea de pe teritoriul țării noastre și se va da drumul la libera circulație, fără a avea la dispoziție declarația pe propria răspundere, iată că, mulți credincioși au decis că acest lucru se poate face din timp..tot pe propria răspundere.

Din informațiile noastre, credincioșii se aflau la intrarea în biserică, încă de la primele ore ale dimineții, iar la ora prânzului, patru mașini de poliție au ajuns la locația respectivă și au dispersat mulțimea.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, a declarat că „nefiind în biserică, nu este de competența noastră”.

Eugen Tănăsescu: Nu este de competența noastră

Preotul Eugen Tănăsescu a declarat că nu este de competența Bisericii prezența oamenilor pe spațiul public. „Prezența oamenilor pe spațiul public nu e de competența noastră. Ordonanța spune clar, slujbă fără credincioși ÎN biserică. În afara ei, pe spațiul public, nu mai e competența noastră. Dar înțelegem dorința credincioșilor de a beneficia de roadele slujbelor bisericești, după fibalul slujbei. Probabil au venit să ia apă sfințită după finalul slujbei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

VIDEO:

Update

Preotul Salomia a fost amendat cu 2000 de lei

Potrivit IPJ Constanța, oamenii legii au identificat persoana din cadrul Bisericii care a oficiat slujba și au amendat-o cu 2.000 de lei. Este vorba despre preotul Andrei Salomia, cunoscut drept apropiat al fostului primar de la Năvodari, Nicolae Matei.

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 11.30, polițiștii din Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că s-ar fi adunat mai multe persoane, în zona unei biserici din centrul localității.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari, împreună cu polițiști locali s-au deplasat la fața locului, iar persoanelor prezente li s-a pus în vedere să părăsească zona, întrucât încalcă prevederile ordonanțelor militare în vigoare.

În câteva minute de la sesizare, mulțimea a fost dispersată, iar polițiștii au identificat persoana din cadrul Bisericii care a oficiat slujba, fiind vorba despre un bărbat, de 52 de ani, preot. Acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea O.M. 3/2020, cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Tot în cursul acestei zile, conducerea I.P.J. Constanța a dispus efectuarea de verificări la Poliția orașului Năvodari, în vederea stabilirii modului în care au fost amplasate echipajele de forțe de ordine pentru ziua în curs”.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parintele Andrei are nevoie sa stranga bani
0
0
De unde mortii tai stii tu ca nu sunt cazuri la navodari?cate teste s au facut la navodari vito
1
3
din ce vad oamenii chiar au pastrat distanta. care e problema? unde e imbulzeala si calcarea in picioare, ca nu o vad?
3
9
insh allah prostilor. se pisa Tanasescu ala pe voi, dar sunteti prea idioti
3
5
A dracu jeguri preotii astia! Nu i mai satura dracu de banii! Ce donatie ati facut pe criza asta jegosilor nenorocitilor! Ducetiva dracu de infectiiu
8
8
Nu puteti dormi de grija slujbelor din biserica ortodoxa. V-ati facut un obicei din a-i jigni pe ortodocsi, BOR si preoti. Nu va obliga nimeni nici sa fiti ortodocsi, nici sa veniti in bisericile ortodoxe, nici sa va impartasiti. Suntei sunteti cu atat mai bine platiti cu cat injurati BOR mai cu foc?
15
15
Acestui preot cred ca ii place sa i se faca reclama...Doar ca de aceasta data nu a fost gratis!!
6
7
BOR nu stie nimic nu au nici o vina purtatorul de cuvant este nevinovat dar sunt vinovati enoriasii Pai chiar azi spagoveanu indemna lumea sa vina la biserica
10
8
Ia auzi intelege el Tanasescu Eugen daaa.Sa zica mai degraba cum cum sta treaba cu spalatil mortilor in acel garaj.Sa zica si cum se face gararea masini fumerare tot acolo Asta asa pt normalitate.Asazisul admin ma mir cum angajeaza oameni pt asa servici in aceasta perioada.Am vazut peste gard ii toooot roteste Plateste bine sau posibil sint inocenti si sint folositi.Sigur nu au forme legale niciunul.
3
4
care lege boule poate ma ta trebuia amendata pentru curvie inainte sa te faca pe tine
10
11
Totusi conform legii trebuia dosar penal, ce a facut popa este o infractiune.
11
9
Tanasescule, preotul a organizat totul. Putea foarte bine sa inchida biserica cu lacatul si altfel era nevinovat.
12
7
tipa cu batic e buna de pula. Are FB?
4
6
REPORTERI DE DOI LEI CE SUNTETI ! SA VA RASPLATEASCA DUMNEZEU DRAGOSTEA CE O AVETI FATA DE EL SI FATA DE ACESTI OAMENI INZECIT .
8
16
Daca se imbolnavesc se vor tamadui cu apa de la biserica. Clar. Din pacate se vede ca apa asta nu tamaduieste si creierul ca sa vada cum se pot tamadui daca ar sta la distanta, ordonat. Niste amenzi erau utile. Sper sa nu ma intrebe ce caut eu de la serviciu spre casa in timp ce ei se bulucesc ilegal acolo ca ma enervez. Ei ce au scris pe declaratiile alea ?? Ca se duc la doctor sa se tamaduiasca??
14
10
toata ziua in casa si-i dati la cap. Sunteti mai tristi caCovidu.
13
16
Vai de noi cu prostii
14
5
ce sa ceri de la niste pupatori de moaste care se tarasc in coate pe la toate bisericile
17
9
Trebuiau amendati toti botanistii care s-au dus sa se caciuleasca in fata bisericii impreuna cu popalaul!
17
11
sti ce inseamna credinciosi fanatici s au esti galma, rau!
8
11
Bai Tanasescule prost,tu care ai studiat si psihologia omului in seminar nu stii ca atitudinea pasiva a preotului din Navodari a incurajat credinciosi fanatici?,intreb asta pt.ca si aici unde locuiesc eu sunt astfel de oameni dar nu se aduna asa multi pentru ca preotul paroh daca vede asa ceva nu isi freaca mainile ci cere imediat sprijinul politiei pentru ca legea sa fie respectata caci ce se intampla in fata biserici este responsabilitatea lui,a preotului paroh adica.
27
6
muie bor,muie daniel ,muie tanasescu,muie spagoveanu...
18
10
Nu ati invatat nimic de la catolici, de la Papa Francisc, unde este educatie, civilizatie, decenta,... Unde este respectul de sine si respectul pentru aproapele tau ?? Respect pentru regulile date si pentru Ordinele militare ?? Asta-i credinta ?! Toti amendati si trimisi la munca SILNICA, da. Ii platim noi, pe asti taranoi, tiganoi, sa fie tratati, carantinati, hraniti si plimbati prin hoteluri. Nu e corect, nu e DREPT.
36
9
Nu exista cazuri de Covid in Navodari ! Cum poti spune sa vor murii toti in maxim 2 saptamani ?? Inseamna ca si tu cand te duci la supermarket vei avea aceeasi soarta !
16
9
Fa navodareanca proasta,tana ,ce plm aveti cu popa ?!ala isi facea'n plm slujba in biserica cu USILE INCHISE!sinteti idioti futu-va'n git!?aia trebuie amendati care s-au adunat in fata bisericii nu popa!unde plm scrie ca n-are voie sa faca sluja in biserica?!ARE!BAGAMI-AS PL'N GITU' VOSTRU DE ALOGENI!muie!si nu mai injurati popii....o sa vedeti voibde ce!javre nesimtite si fara respect de orice!putorilor astea tinere,o sa vedeti voi ce si cum....si n-o sa stiti de ce!
11
27
Viitorii morti in imagini, maxim 2 sapt sunt morti toti
11
19
Cinste si respect acestor oameni!
18
34
Ciori iesite la cersit! Cristosul vostru de ciori! La munca si asa luati bani degeaba, atarnatori nenorociti! Sieg Heil!
29
10
Preotului Salomia trebuie sa i se faca dosar pentru ca a invitat oamenii la slujba!!!
42
15
Pentru ca nu respecta regulile impuse de lege si noi, stam in case izolati si alti ies nestingeriti pe strazi, trebuia politia sa le de-a cate o amenda sa ii sature pe toti inclusiv preotului Andrei.
52
13
Campania de presa referitoare la gripa din 2019 va ramane in istorie ca cea mai mare manipulare publica la nivel global. Asa ceva nu a reusit nimeni pana acum. Ceea ce ascunde aceasta manevra este cu adevarat periculos.
23
28

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272