REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

SĂ BUBUIE DIFUZOARELE! Poliţia nu are, ÎNCĂ, sonometru pentru măsurarea decibelilor!

SĂ BUBUIE DIFUZOARELE! Poliţia nu are, ÎNCĂ, sonometru pentru măsurarea decibelilor!

Replica API 18 iulie 2017 | 00:00 473

Pizzeria Azzuro din zona Cazinoului Mamaia a fost reclamată la Poliţie pe motiv că deranja vecinii din punct de vedere fonic. Oamenii legii s-au deplasat la locaţia cu pricina, însă nu au făcut nimic în afară de o discuţie amiabilă cu cel reclamat, stabilindu-se ca acesta să nu mai deranjeze. O eventuală sancţiune poate surveni doar dacă respectivul este reclamat cu repetiţie pentru tulburarea liniştii publice. Dar, chiar şi aşa, este greu de dovedit că localul în cauză sau oricare alt local difuzează muzică peste decibelii admişi de lege, iar asta pentru că instituţiile statului nu deţin un sonometru (aparat de măsurare a decibelilor) omologat!

"Într-adevăr, ne-am deplasat la o sesizare legată de nivelul de zgomot. Am fost alături de colegii de la Poliţia Locală. Am atras atenţia respectivului să nu depăşească decibelii admişi de lege. S-a convenit, amiabil, că nu va mai deranja. Dar, chiar şi în situaţia reclamaţiilor de acest gen, avem o problemă: nu deţinem un sonometru aşa încât să stabilim decibelii şi să sancţionăm conform unor date concrete", ne-au precizat poliţişti din cadrul IPJ Constanţa.

Că Poliţia nu deţine sonometru, o ştiu şi agenţii economici, care profită într-un fel de acest aspect. Însă, spun sursele noastre, situaţia urmează să se schimbe chiar din acest week-end, întrucât Primăria Constanţa are în plan să doteze Poliţia Locală cu un sonometru pe care să îl utilizeze în diverse acţiuni alături de colegii de la IPJ.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia este de vina ca nu este apa calda . ca apa la mare este rece, ca soselele au gropi, ca stam la coada la benzina, ca sunt blocaje la trecerile de pietoni la Eforie si pe Valae Prahovei
0
1
Mai dati-va-n sange sa v-a unga pa barba,da martalogi retardati la cap pa caz mintal,adica lumea care vine in Mamaia cauta liniste?Bai zdrentelor tineretul vrea sex,violenta,sex,iarba ,alcool,dati-va-n sloboz cu linistea voastra la uzeu!
3
2
se ocupa de cazarea turistilor in vilele proprii iar toamna de cazarea studentilor.Jos mafia ANAF !
2
0
De ce ceredeti ca replica a pus poza din colectiv ?acolo s-a facut liniste! Ptr cine mai vrea liniste sa se mute la colectiv
0
1
fara controloarea baba anica pe auto jta ! da peste cap aparatele de masura a sunetului !
1
0
sa imprumute sonometrul si in statiunile din sudul litoralului care tin de Politia Mangalia... acolo unde proprietarii inchiriaza locuintele vara si muzica bubuie
2
0
FUCK GABORI!
3
2
la klubu de homalai LUV ca ajungeti ca rupe sunetu ! da aia de iti s are ciorba in cap
4
0
Politia se ocupa de apararea celor cu relatii politice, iar populatia ce plateste biruri inpovaratoarei, ca ei sa aibe salarii mari, este ignorata.
7
1
Numai drogati si muzica exagerat de tare!
8
3
Asta cu muzica de'ti sparg timpanele ar trebui reglementata de lege si anume ce tip de locatie poate avea si muzica.Iar pentru difuzare taxa la audiovizual.Asa hai sa mergem toti ca pe vremuri cu tranzistorul dupa noi si sa ne cante foaie verde ....
5
1
Bai cum ati vrea ma voi sa se distreze lumea? Jucand SAH ? Cine vrea liniste sa mearga la Eforie Sud la 2 Mai... in Delta. Daca n-ar venii astia sa va lase banii in Constanta, v-ati hrani din banii dupa branza lu Papu... Frustratilor... !!!
6
19
Potrivirea titlului cu imaginea! Difuzoare bubuite in club colectiv! Ptr 64 de ascultatori nu mai e nevoie de sonometru.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102