REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Sancţiuni contravenţionale pentru organizatorul meciului de fotbal dintre FCSB şi FC Rapid Bucureşti

Sancţiuni contravenţionale pentru organizatorul meciului de fotbal dintre FCSB şi FC Rapid Bucureşti

Replica API 18 decembrie 2021 | 23:57 893

Jandarmeria Capitalei a anunţat că va aplica sancţiuni contravenţionale organizatorului meciului de fotbal dintre FCSB şi FC Rapid Bucureşti şi societăţii de pază contractate de acesta după ce la începutul partidei, care se desfăşoară miercuri seară, suporterii celor două echipe au folosit materiale pirotehnice.

foto: gigisport.ro

"În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FCSB şi FC Rapid Bucureşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: în partea de început a meciului, suporterii celor două echipe au folosit materiale pirotehnice, afectând debutul partidei pentru câteva minute. Având în vedere aceste aspecte, Jandarmeria Capitalei va aplica sancţiuni contravenţionale organizatorului evenimentului sportiv, societăţii specializate de pază contractate de acesta şi responsabililor pentru dispozitivele de ordine ai aceleiaşi societăţi", a transmis Jandarmeria Capitalei, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, sancţiunile vor fi aplicate pentru nerespectarea obligaţiilor de a nu permite accesul persoanelor care deţin obiecte interzise, menţionate în prevederile art. 10, alin. 2, lit. b) din Legea nr 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare.

Se vor face verificări pentru identificarea celor care au folosit materiale pirotehnice, în vederea aplicării măsurilor legale care se impun, menţionează Jandarmeria.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I-am facut varza, avem cea mai mistoaca galerie
1
3
Ca sa scapam de violentii astia de pe stadioane, ar trebui fotografiati si eliminati definitiv de pe toate stadioanele tarii.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272