REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Sătul să mai aștepte... un constănțean și-a făcut trotuar în fața casei, pe cheltuiala proprie! Video

Sătul să mai aștepte... un constănțean și-a făcut trotuar în fața casei, pe cheltuiala proprie! Video

Virgil STOIAN 7 noiembrie 2022 | 00:00 15321

Cartierul Tomis Plus este unul lăsat parcă în voia sorții. Fără locuri de parcare, fără treceri de pietoni, astfel că unii locuitori au luat situația în propriile mâini. Este cazul unui locatar, de pe strada Monaco, care și-a făcut propriul... trotuar. Mai mult decât atât acesta și avertizează eventualii șoferi care ar dori să parcheze pe bucata lui de trotuar, că le vor fi ridicate mașinile. Încadrat de câteva borduri, trotuarul a scandalizat ceilalți locuitori din zonă. ” Ne sfidează pe toți, spune că lucrează la primărie și nu avem ce să îi facem.” a declarat una dintre persoanele nemulțumite, pentru Replica de Constanța. Mai mult decât atât, fortăreața bărbatului este păzită de doi câini, niște adevărați cerberi, astfel că nu s-a putut lua legătura cu el.


Una dintre problemele din România sunt persoanele care se cred... mai ”egale” decât alții. Este și cazul unei persoane care locuiește în cartierul Tomis Plus, pe strada Monaco, și care și-a construit un trotuar, cam de 15 metri, pe domeniul public. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul ar lucra în cadrul Primăriei Constanța, acesta fiind motivarea acestuia pentru construcția ilegală. Vecinii acestuia sunt total nemulțumiți de acest trotuar având în vedere că strada este destul de îngustă, iar locurile de parcare lipsesc cu desăvârșire. Trotuarul este încadrat și de 3-4 borduri, restul fiind probabil, îndepărtate de șoferii care nu au avut loc.

Astfel, sintagma... ”Ți-ai luat stradă?” s-a transformat în ”Ți-ai luat trotuar?”. Mai mult decât, persoana amenință și pe eventualii șoferi care ar dori să parcheze pe trotuarul lui, că le vor fi ridicate mașinile. ”Ne sfidează pe toți, spune că lucrează la primărie și nu avem ce să îi facem. Iar noi nu avem unde să ne parcăm mașinile” a declarat o vecină nemulțumită pentru Replica de Constanța.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un mic control saptamana asta.
0
0
De ce nu a făcut toată strada cu bani colectați de la toți vecinii atunci nu se isca scandal
0
1
Multi isi dau cu parerea pe aici. Omul ala a facut trotuar din banda de circulatie(domeniu public) si apoi sa facut si propietar pe ea,ca na asa vrea muschiu'lui iar alti pe aici ii mai.iau si apararea. Pai nu imi fac si eu casa in mijlocul intersecției.!
5
1
Sunteti convinsi ca trotuarul a fost facut pe cheltuiala proprie? Nu cumva tot din banul public?
2
0
Foarte frumos A scutit primăria de niste banii Nu vad ceva urat in asta Și foarte frumos că nu-i lăsa să parcheze pe trotuar,deoarece din cauza mașinilor pietonii nu au loc să meargă pe trotuare în toată Constanta Politia nu intervine să le ridice mașinile de pe trotuare ,nu își dau interesul Si noi prostii mergem pe străzi că și-a parcat ,x,și y mașină Sa fie bucuroși și vecinii că au un trotuar Dar ști cum e omul ,niciodată nu-i multumit
5
3
Va plângeți de trotuar...dar,că i se adună cacatul de doi metri de la javrele alea,nu. Zici că e refulată basculanta de căcat acolo. Pericol de sănăt**e publică. Ce sa vezi!? Pute căcatul printre gratiile alea și pe domeniul public. Pentru ăla nu a găsit pe nimeni să-l ridice!? :)) Nu-i nici o "autoritate" in primărie!?
7
3
Bravo lui! Eu mi-am pus si bariera pe trotuarul meu. Am facut si o groapa in mijlocul drumului, ca sa plateasca la mine la bariera. Hihihi! Am fost in PSD, daca nici eu nu stiu meserie... Hihihi! Ma gandeam sa impun si o rovinita de pietoni, ca a inceput sa cam crape betonul. Cred ca imi montez si semafor. A, da! O sa fac si niste dungi albe, gen trecere de pietoni pe langa gard. Mama, ce idee buna! Stai, ca ma duc, mai am niste var pe aici. BRB!
14
2
Vedeti sa nu va creasca doua fire de iarba in curte, ca vine politistul neinfricat OLTEANU VALERIU si va da amenda. Terenul primariei plin de buruieni, moloz si gunoaie nu il vede.
11
3
Spatiul devine public in momentul in care proprietarul adica dezvoltatorul il cedeaza primariei . Daca este privat ,vedeti sa nu mai apara un bloc acolo ..ca se poarta.
6
3
Acum , proprietarul este pasibil de amenda ! Lucrare facuta pe domeniul public fara autoriatie , plus obligatia de a demola totul si a readuce terenul la starea initiala...adica ,pamant , gropi si balarii ! Toate astea la un loc pot sa coste mai mult decat lucrarea in sine.... Daca soliciti Primariei un astfel de efort , raspunsul este ca nu se poate....este domeniu privat ! I-a sa vezi...ca la amenzi apartine de ei !
13
5
daca ai retras gardul ai cedat si proprietatea! Asta pentru ca primariile sunt imbecile si nu stiu sa parceleze terenul asa cum trebuie de la bun inceput!
3
2
Asa se face si in Mamaia Sat, unde fura chelaru si oul de sub gaina. Ala care ai scris de spatiu public, nu uita ca lumea retrage gardul cu 1,5 m , pe proprietate, fix pentru trotuar.
9
5
Ce ciumec! Ridica si masini?
14
2
nu poti nici sa-ti muti nici un veceu in apartament fara aprobare de la primarie. Aceeasi primarie plina de spagari si incompetenti nu exista cand se construieste un cartier intreg !!! Mwie intregii primarii Constanta si multumim pentru cel mai oribil oras din tara !!!
38
1
cum o dam tot primaria este de vina pentru ca zace intr-o letargie chitachiana. in cazul de fata daca tot nu a facut trotuare sau strazi ar fi trebuit sa sanctiuneze efecturea de lucrari pe domeniul public fara autorizatie....
15
4
De cand e bucata lui de trotuar? Acela e spatiu public! Toata stima pentru el ca l-a betonat dar n-are nici un drept asupra lui!
22
2
Eu satul de asteptare i-am facur cavou lui Chitac.
17
0
Ca nu aveti trotuare nu e bine,dar romani de rahat ca si-a facut omul trotuar e foarte nasol??? Luati exemplu si faceti si voi nu asteptari moka
9
20

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272