REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

SCANDAL aplanat de polițiștii constănțeni! 'Le aranjez eu pe zdrențe'

SCANDAL aplanat de polițiștii constănțeni! 'Le aranjez eu pe zdrențe'

Replica API 5 martie 2019 | 00:00 316

Soția nu vrea să divorțeze pentru că e.. rușinos

Soția nu vrea să divorțeze pentru că e.. rușinos

Oamenii legii din Constanța au fost sesizați, la finele lunii februarie, să intervină la un scandal ce izbucnise pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Mai exact, un bărbat s-a dus peste soția și fiica sa, pe care le-a agresat. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, după care dosarul a ajuns în instanță.

Magistrații au admis cererea formulată de reclamantele S.U. și L.N., în contradictoriu cu pârâtul S.L.. Astfel, au emis împotriva acestuia ordinul de protecție pentru o perioadă de 6 luni de la data pronunțării hotărârii, fără somație sau trecerea unui termen, în sensul că au dispus să păstreze distanța minimă de 50 m față de reclamante. Încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse constituie infracțiune.

Mai exact, cele două femei au precizat că bărbatul (care le este soț și tată) devine foarte agresiv atunci când consumă băuturi alcoolice, iar episoadele în care le-a bătut au fost destul de dese. Soția bărbatului a părăsit domiciliul comun și s-a mutat la fiică, însă nici așa nu a scăpat, pentru că el vine și face scandal acolo.

Așa s-a întâmplat și la finele lunii februarie, când victimele au sunat la rude și la Poliție. Pâtâtul a fost găsit pe un scaun în bucătărie, spunând: ”Le aranjez eu pe zdrențele cur.e”. Femeile plângeau și erau foarte speriate. Întrebată de ce nu divorțează, victima S.U. a declarat că este rușinos să recurgă la așa ceva.

Pârâtul personal a promis că se lasă de băutură, vrea să se întoarcă soția acasă sa și să aibă aproape copiii, să fie o familie unită. Arată că este agresiv doar atunci când bea. Însă, se pare că ar mai fi făcut astfel de promisiuni și în trecut.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Proasta ca nu divorteaza de betivan auzi ii este rusine sa divorteze ., E na parca sau terminat barbati pe lumea asta divorteaza si isi gaseste altu daca nu poate sa stea singura fara barbat sunt destui morcovi pe camp
2
0
Omul are dreptate doar daca zdrentele nu au produs nimic toata ziua si nu are bani sa bea.
0
0
pai si apartamentul a cui proprietate este? ca daca-i al lui ele trebuie sa degajeze locuinta la 50 de metri de inculpat
0
0
Acasa nu poti sa mai vii,,locu este ocupat de amant,.
0
4
bobiitzaaa!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272