REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

SCANDAL în Constanța: lovituri, geamuri sparte și o mașină avariată!

SCANDAL în Constanța: lovituri, geamuri sparte și o mașină avariată!

Replica API 13 septembrie 2017 | 13:55 1241

fotografia are rol ilustrativ!

Scandal în Constanța, pe raza Secției 5 Poliție. Un individ, cunoscut ca scandalagiu în zonă, fiind vorba despre Cristian Marian Pîndaru, a consumat băuturi alcoolice peste măsură și a năvălit în curtea unor vecini, acolo unde s-a lăsat cu lovituri, geamuri sparte și un autoturism avariat.

Urmare a cercetărilor în cazul unui conflict spontan, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța i-au identificat pe Marian Cristian Pîndaru, în vârstă de 42 de ani și Samir Narcis Patiș, în vârstă de 19 ani, din Constanța, bănuiți de comiterea faptelor de loviri sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și violare de domiciliu. Astfel, la data de 10.09.2017, orele 23.41, pe o stradă din municipiul Constanța, Cristian Marian Pîndaru, cunoscut ca scandalagiu în zonă, ajutat de fiul său Samir Narcis, au lovit cu pumnii și picioarele și amenințat cu un cuțit alți doi barbați, provocând totodată distrugeri unui autoturism parcat, marca Volkswagen, și ferestrelor unei locuințe. Totul s-a petrecut pe strada Rodica de pe raza Secției 5 Poliție, recalcitrantul dând năvală în curtea unor vecini cu care avea neînțelegeri mai vechi. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită pentru a fi transportată la spital. Polițiștii constănțeni l-au reținut inițial pe Marian Cristian Pîndaru, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar la data de 12.09.2017 l-au prezentat instanței de judecată care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar pentru Samir Narcis a fost instituită măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alooo pentru bagatorii de seama , ce " baiat" isi ataca noaptea verisoara si nepoata de 5 ani cu un cutit si un topor la 12 noaptea? Ala e baiat ? Praduitoru ala care rupe patul 3 ?
9
5
du ce ti va dracu cu tot cu barfele voastre ma cac pe voi de praduitori si care mai comentezi si vb urat sa imi bag pula in ma-ta si lasa ma cu toti praduitorii tai din constanta numai barfii si numai vorbiti lumea in comentarii numai comenta ca te prind si te calc in picioare mai ales pe tine grasule daca comentati comentati ceva frumos nu aiurea si tu grasule stii tu care esti sa imi bag pula in tine stii tu care esti !! bafta
4
9
Migranti au spart aia care vin de la mangalia pe mare
6
2
zici km5 si tragi apa toti muritori de foame acolo sunt si se umfla prin oras mari smardoi cacati cu ochi druga e miezu akolo si sagetile lui care or sa faca kurand parnae
6
12
De curiozitate verificati la Circa 5 politie dosarele lui ISPIR , Procurorul si Avocatul Nita din aceiasi familie cati benzinari din zona Vilie Noi Poarta 6 si Km 5 au fost salvati de furaciuni de cine si cate spagi sau dat si capu de capii Deliorga cu echipa lui de Pompieri,salvatori Hotilor cu staif si buni platitori.
16
1
ce sa le faca, aiureli. nu suntem protejati de justitie si politie. politia si justitia se rafuiesc cu oameni albi, corecti.
20
0
voi credeti ca daca exista justitie si se aplica legea, aia ar mai fi avut curajul sa faca ce au facut?
18
0
Speram ca legea sa faca dreptate,doar victimele stiu prin ce au trecut cat si copii acestora.Prea sa crezut smeul smeilor.Si-a terorizat familia,parintii si rudele ba chiar si vecinii.Sa se faca dreptate.
23
0
In acest reportaj sa uitat cel mai important lucru:minorii victimelor care au luat parte la acest scandal,minor de 6 ani care si-a vazut mama cu cutitul la gat.Sper ca politia sa aplice aspru legea in cazul lui PMC
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272