REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

SCANDAL în FAMILIE pe motiv că soția i-a ASCUNS CUȚITUL: Îți IAU GÂTUL!

SCANDAL în FAMILIE pe motiv că soția i-a ASCUNS CUȚITUL: Îți IAU GÂTUL!

Replica API 27 martie 2020 | 00:00 1344

O femeie din Constanța a ajuns în fața judecătorilor, cerând emiterea unui ordin de protecție pe numele soțului, pe motiv că îi este teamă de el întrucât a amenințat-o cu moartea. Aceasta a relatat că totul a pornit de la faptul că ea i-a ascuns cuțitul cu zimți, pe motiv că nu îl igienizează cum trebuie, iar el a sunat-o când se afla la serviciu și a amenințat-o cu moartea.

Interpelată fiind, reclamanta a arătat că a fost sunată de soț joi dimineața, la ora 9.00, pentru a îi spune unde a pus cuțitul cu o lamelă cu zimți. Aceasta i-a comunicat că l-a ascuns întrucât nu îl igieniza, motiv pentru care pârâtul a început să o înjure și să o amenințe că o omoară în cazul în care vine acasă. Femeia a mai spus că, la acel moment, se afla la serviciu, apoi i-a spus unde se află acel cuțit. Mai apoi pârâtul a sunat-o pe fiică și, povestindu-i incidentul, a precizat că, în cazul în care reclamanta va veni acasă, o să îi ia gâtul. În continuare pârâtul a sunat-o și pe sora reclamantei și pe băiatul părților. La finalul zilei de lucru, împreună cu fiica și ginerele au mers la poliție, moment în care a început să realizeze ce se putea întâmpla. Reclamanta a arătat că au existat momente de violență verbală. De aproximativ 4 ani se ceartă în fiecare săptămână, fiind în acest timp doar sclavă, face mâncare și curățenie, iar anul acesta a observat că pârâtul este sunat pe telefonul lui de o concubină. Apreciază că, din aceasta cauză nu funcționa relația așa cum trebuie într-o căsnicie. Pârâtul a spus că certurile cu reclamanta sunt urmare a unor provocări sau insinuări ale reclamantei și niciodată nu a inițiat el cearta. Au existat scandaluri dar nu au existat violențe, iar la telefon a spus vorbe grele, discuții mai aprinse. Nu a amenințat, doar a întrebat de cuțit și admite că la supărare omul spune vorbe multe, vorbe pe care le regretă și chiar în acest moment o roagă pe soție să îl ierte. Instanța a admis cererea formulată și a emis un ordin de protecție în favoarea reclamantei pe o perioadă de 3 luni.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate pe ea o suna pularai ea cred ca e tarfa . E plin orasu de tarfe bune de pule
0
0
Da proasto,o fi ridicat tonul,da' daca e OM si te iubeste ia parut rau!O sa gasesti altu care o sa te futa,o sa te bata,o sa pleci iar si tot asa....ce ai rezolvat?!treburile se rezolva discutind problems,nu fugind la mata!proasta dreacu'!
1
0
eu am parasit sotul imediat ce a urlat la mine, gata
2
3
Ce dementi mai traiesc pe pamant.
2
0
ai rezistat atata mai poti rezista cateva luni, coronavirusul va lamurii asteptarea!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272