REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

SCANDAL în fața magazinului Alfa Beta: o persoană a fost TĂIATĂ pe față cu un BRICEAG de un RECIDIVIST!

SCANDAL în fața magazinului Alfa Beta: o persoană a fost TĂIATĂ pe față cu un BRICEAG de un RECIDIVIST!

Replica API 7 decembrie 2019 | 00:00 549

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, fără loc de muncă și fără ocupație, recidivist, a fost condamnat de către instanța de fond la 1 an şi 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Pedeapsa astfel stabilită se va executa în regim de detenție. Însă, decizia nu este definitivă, iar apelul se va judeca pe aprilie 2020.

În fapt, la data de 16.07.2019, în jurul orei 22:00, în timp ce se afla în fața magazinului Alfa Beta din zona Inel II, în urma unui conflict spontan, inculpatul B.C. a agresat un alt bărbat, folosind un cuțit tip briceag, provocându-i o leziune la nivelul feței, în zona obrazului stâng, care a necesitat pentru vindecare un număr de 11-12 zile de îngrijiri medicale. Potrivit persoanei vătămate, totul a pornit când a intrat în magazin, însoțit de niște amici. Unul dintre ei a avut un conflict verbal cu inculpatul, iar când au ieșit din punctul comercial, respectiva persoană, aflată în stare de ebrietate, a venit către el, insultându-l și căutând scandal. Când se pregătea să plece spre autoturisminculpatul a devenit și mai violent, încercând să îl lovească cu pumnul în zona feței, însă persoana vătămată l-a împins, după care l-a prins în brațe pentru a-l imobiliza, moment în care a intervenit o terță persoană care i-a desfăcut mâinile pentru ca cel pe care îl ținea în brațe să scape. După ce a scăpat, acea persoană, aflându-se în spatele persoanei care i-a despărțit, și-a ridicat mâna pentru a-l lovi, ocazie cu care persoana vătămată a observat că avea în mână un obiect care sclipea în lumină. Acesta a considerat că poate fi un obiect ascuțit, fapt pentru care a ridicat umărul pentru a-și proteja gâtul și imediat a simțit ceva pe față. A observat tricoul, pantalonii și pantofii plini de sânge, fapt pentru care a mers la magazinul non-stop pentru a cumpăra șervețele, după care a revenit la grupul său de prieteni și le-a spus “uite ce mi-a făcut”, moment în care persoana respectivă l-a întrebat dacă vrea să îl mai taie o dată. Persoana vătămată a fugit în stradă, iar persoana care l-a agresat a traversat. A venit un echipaj de poliție și, împreună cu oamenii legii, a mers la scara blocului unde intrase persoana care l-a agresat și, după ce le-a comunicat polițiștilor semnalmentele acesteia, a revenit la grupul său de prieteni deoarece acolo a sosit și un echipaj SMURD. Inculpatul și-a recunoscut parțial fapta, precizând că el a fost agresat primul. Menționăm că individul este recidivist, a mai stat în închisoare, fiind eliberat condiționat pe 9.12.2014, cu un rest rămas neexecutat de 301 zile. Astfel fapta comisă a fost săvârșită în stare de recidivă postexecutorie întrucât nu se împlinise termenul de reabilitare, de 4 ani.

Liliana IONIȚĂ

foto: yahoo news

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce prosti sunteti unii antecomentatori. Ba idiotilor, chiar nu v-ati dat seama ca Anca a scris comentariul ironic ? Pana una-alta, PUIE MSD.
0
0
Anca,unde stai?Sunt dispus sa ma deplasez....
1
0
In ce tara de cacat traim pentru tentativa de omor sa iei 1 an de puscarie in alte tari civilizate sub 7 ani minim cu scapa idiotul
5
0
Ancuta se vede ca esti pzdista dupa cat de praf esti la gramatica! Du te dupa veorica!
8
4
A fost mai jmecher ca tine, te dadea-I mare smardoi, na ca ti s-a infundat, acum ai muia taiata franjuri.
1
11
Am crezut ca doar sustinatorii PSD sunt analfabeti. Dar si tu esti vai steaua ta. Si cam ce curatenie crezi tu ca s-a facut in 3 saptamani? Poate ne spui si noua, ca noi nu simtim nimic. Toti sunt la fel. Cozi de topor si vanzatori de tara ... mizerii de politicieni.
9
6
Este chear trist ca sa intamplat acum cand sa facut ordine si liniste in tara acum cu noul guvern PNL
3
18
iti multumim tovarase toader ca i-ai slujit cu credinta si umilinta pe stapanii tai, infractorii pzd si nu ai precupetit niciun efort ca sa scoti din puscarii mii de hoti, criminali, violatori si pedofili care sper sa-ti ia falca si gaozul in poola!
14
3
Soimul si speranta PSD-ului. Mama voastra de nemernici rosii ! Partid de cacat.
18
3
Muie tudorel toader si familiei lui ! El a scos puscariasii .
28
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272