REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

SCANDAL între vârstnici, în față la Alfa Beta! VIDEO

SCANDAL între vârstnici, în față la Alfa Beta! VIDEO

Replica API 17 aprilie 2020 | 00:00 5535

Măsurile impuse prin ordonanțele militare le-au limitat ieșirile vârstnicilor la doar două ore pe zi, interval în care trebuie să își facă cumpărăturile necesare și să își rezolve eventualele probleme. Odată cu sărbătorile Pascale și cu aglomerația inerentă acestei perioade, cele două ore s-au dovedit insuficiente, astfel că cei vizați de aceste măsuri sunt din ce în ce mai nemulțumiți.

Magazinul Alfa Beta din piața Tomis 3 este unul destul de aglomerat, în această perioadă lumea se bulucește să își cumpere cele necesare la un preț cât mai bun, asta însemnând o așteptare de cateva zeci de minute. Această așteptare dar și respectarea distanței de 2 metri au stârnit un adevărat scandal între două persoane în etate, care aproape că s-au încăierat. Doar intervenția hotărâtă a unui om al legii a făcut ca acest conflict să nu degenereze într-o bătaie cu bastoanele aferente.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai ca va mai voteaza sulea cu ordonantele voastre!
0
0
Daca ai fost acolo de ce nu ai incercat sa aplanezi conflictul ca un bun cetatean dar tu ii injuri pe toti felicitari ne am dat seama ce fel de om esti
0
0
Asta e rezultatul intelepciunii lui Vela. Cand spuneam ca intervalul e insuficient si prost plasat in zi, unii, care pupa in cur PNL chiar si in lipsa unei igiene intime minime, m-au injuarat. Spun inca o data: Vela e un imbecil. Nu stiu de ce Arafat se complace in partenerul lui...
11
0
Carne imputita, adivin e taticul lor, restul se bat la locul doi
9
4
sa intalnit rembo si vandam
6
2
Normal ca sunt mult mai frustati aia cu skoda, si ei stiu ca dacia ceheasca tot un fel de dacie ramane, dar daca nu-ti permiti passat, nici macar second, ce sa faci, aduni in tine.
10
3
o problema. Or sa mai crape din ei odata cu trecerea timpului. Partea proasta e cu cocalarii de 55-65 ani care coduc vw padsat sau imitatiile skoda octavia, care sunt si mult mai rai. Or sa vina vremuri crancene
9
5
invrajbeste oamenii....coruptiaucide!!!!
9
2
Gigele, te asteptam pentru cazare cat mai curand.....
12
3
Iar chinui limba romana? Cu ce te-a suparat, saraca de ea ...
10
3
oameni mor in stanga si in dreapta si voi vedeti umilire... spre uimire tuturor, romanii chiar au respectat porcaria asta cu statul in casa, doar ca sa apara noi si noi categorii de destepti, cum ar fi cei in etate, care nu ii mai intereseaza. Da aia care trebuie sa va ingrijeasca la spital, da copii si nepotii vostrii care trebuie sa va ingroape? nici aia nu conteaza mai fosilelor? sunteti umiliti? mergeti dracu la cimitir si crapati acolo singuri de bunavoie, ca sa fiti liberi fara sa obligati pe altii sa va suporte. Altii mor de foame ca nu mai au de munca, voi primit pensia mica, mare...
8
16
nah v.ati adus aminte de vremurile de mult apuse, ce va mai place .Pt asta traitzi stat la coada si cearta .Comunisti ordinari
8
12
Toti imbatranesc. Buni si rai,oameni valorosi dar si cei de tot cacatul ajung la o anumita varstasi credeti-ma,in afara varstei ei raman asa cum erau. Cei buni se mai inteleptesc,cei de cacat devin si mai imputiti fizic si moral. Multi tind sa faca greseala de a da credit oamenilor in functie de varsta sau studii,insa asta e complet gresit. Sunt multi licentiati , tineri si batrani cu comportament de maimute dilii de parca ar fi analfabeti crescuti in jungle.
23
2
Cum pot rezolva in doua ore persoane care se misca mai lent. Cica au grija de ei si ii inghesuie in cele 2 ore ca pe vite in staul .Iti vine sa versi.Savezi oameni cu baston cum alearga sa nnu cumva sa-i prinda militienii ca au depasit ora. Umilire,bataie de joc de oamenii in virsta. cum sa te inscrii in cele doua ore timpite,de aia se inhesuie oamenii.
28
2
Bravo, Virgilee! Hai ca ai si azi articol! Incitant! Am urmarit cu sufletul la gura!
20
1
Din pacate populatia constantei este total necivilizata , needucata bunul simt lipseste cu desavarsire ..mai ales seniorii ,obrazinici mereu artagosi scuipa mereu pe jos ,si ubmla bezmetici pe strazi fara un scop anume ..verificat aici se afla orasul consatanta la acest nivel ..nu ramane de cat dumnezeu sa va ierte ..
23
14
Muie, zile libere?
6
14
Pt Dr. rasist de sub mine.Te roade invidia pe machidoni pana o sa crape fierea in tine si in alti ofticosi ca tine.Vai de capul unora dintre asa-zisii romani pur sange ,rai,imputiti nespalati si analfabeti.Mi-e scarba de toti care mananca rahat cu polonicul impotriva machidonilor.Toate etniile au lichele dar asta nu inseamna ca trebuie sa generalizam.Vedeti barna din ochiul vostru postacilor, ca sunteti mai rai decat orice animal de pe planeta asta.Armeanu, Dumnezeu sa-l ierte, a muncit din greu ca sa se ajunga aici si ar trebui sa fim mandri ca avem un lant de 8 supermarket-uri 100% romanesc.
24
16
VOTANTII LUI FATALAU
17
22
Machidonul de la Alfa-beta isi bate joc se toata lumea si imbolnaveste, mai ales batranii, cu produse contrafacute sau cu data expirarii falsificata. Isi pune angajatele sa razuie data expirarii, in depozitul de marfa parca este la Loteria romana, doar ca se razuiesc etichete in loc de lozuri. Machidoni egal tigani, doar ca mai perversi si mai spalati.
39
18
si analfabetul asta de la Locala!Trebuia sa nu intaratati aschia asta de la locala ieri la T3, ci doar sa ii spuneti sa isi faca treaba! Nu speculati momente de slabiciune ale hodorogilor, prin a l intarata pe localnicul prost din fire si iute la manie!Cautati senzationalul aici?Ia duceti va la o bataie cu aschia asta de la locala, sa vedem daca nu cumva va calmeaza aia, de dracii va gasesc!Urata abordare a situatie!Sa va fie rusine!Ziar de cacat si asa zisul localnicul pwli...Va transmite unul care a fost acolo si a vazut toata scena!
3
16
Nu, am ajuns prostii makidonilor hoti de la Alfa Beta !
35
18
Alfa Beta are 5 magazine, germanii de la LIDL au este 1000, suntem sau nu romani? de ce ne dusmanim ca prostii? chiar am ajus prostii germanilor sau a belgienilro de la Mega Image?
28
12
Nu numai batranii se bat, se bat si tinerii,doamnele cu domnii, batranele cu domnisoare etc. Se bat in supermarkete de renume. Asta este rezultatul, oamenii sunt mai stresati,mai nervosi,apasati de mai multe griji si nevoi.In starea incordata in care ne aflam si nu stim ce se va intampla si cum va fi ziua maine.
16
3
Da cine naiba mai cumpara de la aldi analfabetu sau adi vintila cand sunt atatea supermarketuri in ziua de azi. Poate doar nostalgicii coministi carora le e dor de cozi, de inghesuiala si de marfa imputita.
34
19
S-a incins tarata-n ei!
16
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272