REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

SCANDAL între VECINI din cauza unui CÂINE care LATRĂ MULT! S-au extins cercetările şi s-a ajuns chiar la BĂTAIE

SCANDAL între VECINI din cauza unui CÂINE care LATRĂ MULT! S-au extins cercetările şi s-a ajuns chiar la BĂTAIE

Replica API 10 mai 2019 | 00:00 506

Ameninţări

Ameninţări

Doi tineri din Medgidia, frate și soră, în vârstă de 26, respectiv 32 de ani, au ajuns în atenția oamenilor legii întrucât și-au agresat vecina pe motiv că animalul de companie al acesteia ar lătra prea mult. Ulterior, după ce un martor a dat declarație în instanță, se pare că soțul femeii în vârstă de 32 de ani, inculpată în cauză, l-ar fi amenințat. Astfel că judecătorii au dispus ca Parchetul să facă cercetări cu privire la infracțiunea de amenințare.

Cazul este din 2017, iar acum a fost înregistrat apelul. Prima instanță i-a condamnat pe cei doi tineri la câte o amendă penală în valoare de 4.000 de lei de fiecare (care înseamnă 200 zile-amendă înmulțit cu suma de 20 lei corespunzătoare unei zile amendă).

Dar decizia Judecătoriei Medgidia nu a fost definitivă, astfel că a fost depus apel, termenul fiind fixat pentru data de 30.05.2019. Se pare că totul a pornit de la faptul că animalul de companie (câinele) persoanei vătămate lătra mai tot timpul. Astfel a izbucnit un conflict spontan, moment în care tânăra de 32 de ani a pus mâna pe o mătură de plastic și a început s-o lovească pe stăpâna câinelui.

Aceasta ar fi căzut la pământ, moment în care ar fi intervenit și fratele agresoarei, un tânăr în vârstă de 26 de ani, care ar fi lovit-o și el. Victima a fost la Serviciul de Medicină Legală și a primit un certificat prin care s-a constatat că a suferit leziuni ce au necesitat, pentru vindecare, 10 zile de îngrijiri medicale.

În faza de urmărire penală a fost audiat un martor, care a declarat că la data de 22.03.2017, în jurul orelor 12.00, se afla pe stradă și a observat cum persoana vătămată a căzut la pământ, fiind lovită în zona capului cu o mătură de către inculpată și cu mâinile de către inculpat.

De precizat este și faptul că după audierea martorului, la 31.01.2019, soțul inculpatei i-a adresat martorului cuvinte cu titlu de amenințare, de genul: “lasă că am eu grijă”, astfel că instanța a dispus înaintarea unei copii de pe încheierea de ședință către Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, pentru a se efectua cercetări față de eventualitatea comiterii infracțiunii de amenințare. Inculpata nu a dat declarații, iar tânărul a spus că a intervenit doar pentru a aplana conflictul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai ratatilor,cum plm sa gindesti asa?!cretini jegosi fara suflet,futu-va-n git de kkti !cum sa-I dai pine cu antigel si otrava ?criminalilor!tembeli nenorociti!credeti ca voi sinteti mai buni decit ciinele ala!ala latra si isi face datoria sau din cauza cretinului de stapin ca nu se ocupa!fa reclamatie,sa-l amendeze si sa se ocupe de ciine ,sau sa il dea fortat altcuiva daca nu se poate altfel!sa de a Dzeu sa.....nu mai zic nimic...voi sinteti oameni?!?!jegurilor!
1
5
A gandit profund jucatorul de alba neagra din Spania. Normal ca avem drepturi egale , dar UE ne zice despre legi date pentru borfasi , deci asta nu vrea prostul asta sa arate...
0
2
cainele latra continu atunci cand nu are apa s-au mancare,dar sunt stapani care a-si bat joc de bietele animale tinandule fara apa.
9
1
dar daca ti-am baga si tie putina otrava din shaorma ce zici? mai scapam de un bou, mai daunator decat un caine care latra.
9
5
ce saci de rahat comenteaza si indeamna la incalcarea legii care pedepseste cruzimea fata de animale...
5
2
Mai acesta, este borba de a respecta conventiile europene , pe care Romania le-a asumat. Lafel si cu buna purtare a oamenilor.
1
1
Crei liniste si ai un bou care creste ciini linga tine,de parca n-ar exista camere,etc,ce costa mai putin decit mincarea ciinelui.Si nici nu se caca in curte. Solutia:putina mincare cu otrava proaspata peste gard,sau "barking stopper",luate de afara,de fapt amplificatoare puternice in ultrasunete,care se activeaza cind javra latra.Nu strica nici niste pietre in cap javrei,sau sageti otravite!
6
11
paine cu antigel si dispare cainele,,
8
13
Cainele este foarte vigilent ! El isi face datoria intr-o tara unde hotii se inmultesc constant !
7
6
daca va intra hotii in casa e bine ca latra un caine, nu?
10
6
Tiganu care a cumparat fostul Abator de pe Soseaua nationala si pe care l-a facut alimentara , are o potaie mare de caine care latra cu botu prin gard si care nu lasa un cartier intreg sa doarma ! Dar Politia Locala Ovidiu nu aude nimic ... e prea departe ... e vis a vis la 40 de metri ! Isi bat joc de bietul animal legat cu ditamai lantul de gat ! Nu animalul este de vina ci tiganu si mai ales autoritatile ! Da' lasa ca vin ele alegerile !...
9
4
amenda penala ? inchisoare s-ai usture
5
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272