REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

SCANDAL la CERNAVODĂ: o persoană a fost ÎNJUNGHIATĂ!

SCANDAL la CERNAVODĂ: o persoană a fost ÎNJUNGHIATĂ!

Replica API 5 octombrie 2019 | 01:01 908

Anchetă la Cernavodă! În cursul nopții de joi spre vineri, 3 spre 4 octombrie, a avut loc un conflict între două persoane, una dintre ele fiind înjunghiată.

Mai exact, în jurul orei 2.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Seimeni se afla o persoană de sex masculin care ar fi fost înjunghiată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 35 de ani, din orașul Cernavodă, care prezenta o plagă înjunghiată în zona claviculei. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul bănuit că ar fi comis fapta, în vârstă de 29 de ani, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale, prezentând o fractură de umăr.

Niciunul dintre bărbați nu a rămas internat.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în cursul nopții, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul de 29 de ani l-a înjunghiat cu un cuțit pe cel de 35 de ani, acesta din urmă lovindu-l pe primul cu un obiect contondent.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Raluca cu liqid
3
0
Curand orasul Cernavoda o sa fie un Mare Centru de Afaceri. Proxeneti isi legalizeaza banii nemunciti. Unde te duci dai de afaceristi proxeneti cu firme mari. Oare nu pot fi intrebati cum au ajuns sa aiba bani pt asa masini si pt investitii de sute de mii de euro? In ce tara traim!!!???
1
0
Auzi alecu nr 1 un alfabet incompetent un curvar care fute toate lesbiencele din primarie iar daca vreti o batrana cu experienta mergeti la proasta primarieilesbianca de Mia ca pe langa sa linga pizda ii place si pu....mare si multa in ea,
7
0
Aveti perfecta dreptate niste lesbience proaste fara caracter si fara scrupule
3
0
Primaria e plina de curve imputite si lesbiene pe langa ca le place p...a le place sa se linga intre ele
9
1
Lasati ma prostilor ca si asa iau bani de la astia a lui cosoara trebuie sa ma pensionez lam scos de la tentstiva de omor mai trebuie sami iau masina de lux ca sami plimb copii si nevasta ca apartament am dupa bloc la sava mam extins ca de plecare cosoara mai omoara baoete doi trei
10
1
Are studii superioare
8
1
nu mai comentati de ALECU...este una jigodie penala...el are fraiele primariei Cernavoda...un taximetrist cu 7 clase a devenit cea mai tare sluga a primarului...fara el nu misca nimic..el este ALECU...adica ..prostul prostilor...el are masina la scara..el loveste pe toti...el jigneste..pe toti..el decide tot...nimeni nu-i sufla in supa...el cara..el aduce..el distibuie marfa...fara el primaria CERNAVODA..n-ar exista...cei ce-i dati frau liber,acestui GOLAN,veti suporta consecintele...mai este putin ....
19
1
Lefterica, sa iti iau covrigii si cioara, pardon, nevasta in penis.
6
0
Dupa ce ma chinui sa va fac placinte si covrigi obositi si imputiti in jegul ala de covrigarie de pe centrul orasului Cernavoda sa spuna lumea ca muncesc cinstit nu sunt peste mai ma dati si pe binga la replica sa se supere baietii de la doi si un sfert pe mine ca nu cotizez mai gras.Rai oameni in Cernavoda nu ne lasa acvariu sa se mareasca.
7
0
e adevarat - alecu s-a batut cu rivalul pentru ca ala nu a platit-o pe proasta de nevasta-sa pentru serviciile sexuale pe care le-a efectuat!
16
0
Alecule iar ma?..ori sau batut sefii pentru sefa de la copii ca le-a luat mintile
17
0
S-au batut doua ciori de-ale mele,puturosi si hoti ca si mine!
11
1
Adevarat.....
3
0
un somer mai putin
5
0
fara munca, fara nici un viitor, in orasul in care centrala cat o mai fi, bugetarii cat or mai ...muncii si cateva firme tepuitoare pe bani multi si treaba ioc, te astepti la orice, numai la bune nu!
9
2
Se pare ca erau doi betivani.
9
0
AM MAI DECLARAT SI LA UN POST DE TELEVIZIUNE NUMIT KANAL D CA IN ORASUL ACAVARIILOR NU EXISTA PROXENETI DOAR RECHINI,CARACUDE,CALCANI SI SIRENE DAR SIRENELE SUNT PLECATE LA PRODUS SI PRODUC BINE VEDETI CONACUL LUI PIRON,LEFTERICA,GAZANU SI AUTOTURISMELE DE LUX ALE ACESTORA FARA UN MINUT DE MUNCA.DAR DACA AR AVEA ACESTI DOMNII MACAR SALARIU MINIM PE ECONOMIE AR FI SI MAI BOGATI.
21
3
Oras plin de curve, pesti, tigani, drogati....etc....poate bubuie centrala sa scapam de voi....
26
1
popularia saracita a ajuns sa se omoare pentru mancare. Bugetarii isi i-au apartamente in alte tari si emigreaza.
8
9
Este un oras foarte linistit si poti muri linistit pe strada.....jale....mai bine ma mut in cartierul Columbia care dracu o fi asta???
15
0
orasul rasului, condus de un maimutoi obsedat
23
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272