REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

SCANDAL la Valu lui Traian! Un bărbat aflat în IZOLARE susține că a fost BĂTUT!

SCANDAL la Valu lui Traian! Un bărbat aflat în IZOLARE susține că a fost BĂTUT!

Replica API 21 iunie 2020 | 14:40 5432

Un bărbat care trebuia să stea în izolare, întrucât s-a întors din Germania, a fost sancționat de oamenii legii, întrucât de plimba nestingherit pe străzi. Ulterior, acesta a precizat că a fost agresat de niște cunoștințe, care au venit la domiciliul său. În cauză a fost întocmit dosar penal.

”Bună ziua mă numesc Zoița Ionel-Marius. Pe data de 18.06.2020, stăteam în casă, în izolare, pentru că am venit din Germania și pentru niște discuții telefonice mai vechi dintre mama și familia Arghir. Mureșan și Arghir Leo împreună cu Nandi Vali au venit la mine la poartă și m-au strigat. Când am ieșit, nu mi-am dat seama cine mă strigă, am deschis poarta și au început să mă lovească cu pumnii și picioarele, injurându-mă. M-am ridicat repede și am fugit la Poliție”, a spus un constănțean.

Potrivit informațiilor noastre, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian l-au depistat pe Ionel Marius Zoița, pe strada Calea Dobrogei din Valu lui Traian, care ar fi trebuit să stea în izolare la domiciliu pentru perioada 11-24 iunie. Acesta a încălcat măsura și a fost sancționat conf. L 55/2020, apoi s-a dispus carantinarea instituționalizată.

În ceea ce privește faptul că a fost agresat, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Cum s-a petrecut scandalul

Mai exact, în data de 18.06.2020 , ora 18:30, oamenii legii fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Basarabiei, o persoană aflată în izolare, ar fi fost agresată fizic. Pe strada Calea Dobrogei a fost identificat bărbatul în cauză, de 32 de ani, din Valu lui Traian . Acesta declara faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, au venit la el 2 bărbați, care l-au chemat la poartă și, sub pretextul că are să le achite o datorie mai veche, l-ar fi agresat fizic, lovindu-l la nivelul feței. La fața locului a sosit si un echipaj al ambulanței, care i-au acordat îngrijiri medicale, însă acesta a refuzat transportul la spital.

Acesta a fost sancționat contraventional cu suma de 1000 lei pentru nerespectarea prevederilor art 65 lit I din legea 55/2020. De sâmbătă se află în carantină la centrul din localitatea Techirghiol.

Precizăm că un alt scandal a avut loc, între aceleași persoane, și la începutul lunii iunie.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rasa asta esre o ciudatenie a naturii
2
2
Faceti ceva domn primar puneti camere pe strazi cineva ii acopera pe acesti indivizi ati facut de toate un primar extraordinar
2
1
Stiu cine a trimis materialul la presa !
5
2
Jeg nespalat
5
1
Muresan ala o sa moara de scabia care ii apare pe cap si pe tot corpul adica mai pe intelesul lui de cioara borata bubele alea care le are pe cap cu puroi si jeg de tigan nespalat. Noapte buna
7
1
Sa vezi ce omor o sa iei cand te intorci din concediu de la techirhhiol
2
5
Dumneata stii ce se intampla pe acolo sau esti cu ei?
8
0
Camataria nu poate fi un bizniz daca nu-ti asumi Puscaria. Multi oameni plang in urma acestor indivizi de o speta joasa mai ales dupa ce achizitioneaza case construite cu o male lipsa de responsabilitate cum o fac acesti indivizi dinr-o "etnie" renumita. Niste rromi care deja exagereaza mult sub ochii autoritatilor de la Valu. Nu cunosc personajul agresat insa indiferent daca avea de platit camata sau doar rafuieli personale, nu exista nici un motiv care sa sustina violarea de domiciliu sau agresiunea!
8
0
Chiar nu se poate face nimic pt fam Arghir ei sunt camatari ,batausi o sa ne fie frica sa iesim din casa
14
1
domnu Zoita sa faca dovada ca a fost batut.Numai minciuni vorbeste prin sat.Daca eram politai il cercetam pe el prima data.....si pe familia lui....care sunt mereu in certuri cu vecinii
0
11
Asta are multe datorii neplatite, era cazul sa si-o ia odata.
0
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272