REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SCANDAL pe plajă, în Mamaia: 8 indivizi puși la pământ! VIDEO

SCANDAL pe plajă, în Mamaia: 8 indivizi puși la pământ! VIDEO

Replica API 14 august 2017 | 13:56 1388

Opt indivizi s-au dat în stambă pe plaja din Mamaia, în zona Café del Mar. Aceștia, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au început să sară pe baldachine, pe care le-au rupt, să facă gălăgie și să amenințe. Lucrurile au degenerat și au ajuns să fie puși la pământ de către oamenii legii.

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, la data de 13.08.2017, ora 15.30, printr-un apel 112, că pe o porțiune de plajă din stațiunea Mamaia mai multe persoane de sex masculin se manifestă violent. De fapt, opt indivizi din Ialomița, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au început să facă gălăgie în zona Café del Mar. Aruncau cu nisip pe prosoapele oamenilor din jur, săreau pe baldachine și șezlonguri, pe unele rupându-le. Adminstratorul de plajă a intervenit, dar au început să-l înjure și să-l amenințe. Apoi, un polițist aflat în timpul liber a încercat să-i liniștească, dar "smardoii" s-au enervat și mai tare. Mai mult decât atât, unul dintre ei a scos un briceag și l-a zgâriat pe omul legii la nivelul brațului. Martorii au sunat la 112. În sprijinul polițiștilor au sosit echipe de intervenție ale Gurpării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, care au identificat și imobilizat pe cei 8 indivizi. Când au fost imobilizați și puși pe nisip, persoanele din jur au început să aplaude! "Inițial, la fața locului a intervenit pentru aplanarea conflictului un polițist din cadrul IPJ Constanța, aflat în timpul liber, care și-a declinat identitatea și ulterior a fost agresat. Se pare că indivizii se luaseră la harță și amenințau cu niște cuțite, în mijlocul oamenilor. Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliției Mamaia pentru audireri. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța", potrivit anchetatorilor. Scandalagiii au fost conduși la audieri, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fututi morti mati de romanii spurcati ce sunteti de aia ati ajuns sa muncuti la noi sa munciti pe o bucata de paine
0
0
In cativa ani va face legea natia asta de nenorociti, solutia este una singura...KKK varianta romaneasca, trebuie facuta neaparat, se impune chiar sa fie facuta cu acordul tacit al autoritatilor
3
0
Ioane sa iti fut rasa in gura,de la cel mai mic puradel pana la ultima piranda,sa ma cac pe natia voastra de ciori imputite si balistice,pute carnea pe voi de jegosi ce sunteti,si pe langa faptul ca sunteti niste paraziti imputiti mai aveti si un caracter deosebit de infect,acestea find spuse,eu si cu Romanii mei ne pisam in gurile voastre sa va dam nitica valoare,k pana mai ieri ati fost sub sclavie,erati niste slugi la stapani dar profitand de aceasta democratie ati inceput sa croncaniti,asa ca mai tiganilor nu aveti decat sa ne lingeti in cur,cea mai spurcata minoritate voi sunteti !
4
0
Tiganii sunt smekeri voi romanilor care sunteti romani sa mancati pula la tiganii
5
5
Politistiilor si jandarmilor.
8
1
Esti un prost!
0
0
ori km5 ori tigani astia e totuna numai k aia din km5 sunt porumbei nu ciori ca astia porumbei albi de la droguri sagetile lu druga nemancati de grigorenco calu manuta luati la puskarie si violati la ochisorul maro
0
0
Ce aveti cu arabi ce va facut??? Islamul este religia paci
2
4
Constanta a devenit edenul machidonilor,tiganilor,arabilor si corciturilor intre comunitatile enumerate,paradis pt.mokangii asistati social,puita de caini,gunoaie,aproape desfiintat de guvernarile delasatoare.cu moldovenii n-avem nimic,sunt parte integrata in Constanta.
12
0
Un tigan bun este un tigan mort!
28
2
Georgana este suparata pe moldoveni ca au cu u mare si vesel.
5
3
cum spuneam ... exterminarea e solutia ...
17
2
Georgiana, ce treaba au mondovenii?
4
2
Ciorile trebuie tinunte in pom nu pe nisip sau in apa la Muie
17
2
Ciori imputite si tigani borati EGAL pleonasm.
16
2
Daca te roade grija de nepotelele si nepoteii facuti la apelul bocancilor o sa constati ca primii dati afara din politie vor tocmai acestia.
6
3
MOARTE ciorilor de pe toata planeta , abea astept ziua cand o sa va adunam pe toti cu mic cu mare si o sa facem ce trebuia facut de mult cu voi ciori borate
21
2
Niste borati ce traiesc regeste pe urmele omutelilor schiloditi pentru cersit,intr-o tara in care nu platesc nici o taxa pentru palatele cu multe turluie! In formol cu ei ! Au speriat o statiune intreaga!
22
2
Asa e drepturile romului , mancati-as !
6
2
Politaii cu experienta , au fost obligati sa aleaga iesirea la pensie de Ordonanta data aiurea de PSD ! sA VEDETI CUM PINA LA IARNA INFRACTIONALITATEA SE VA DUBLA 1 Sa vezi talharii , violuri si agresiuni , batai in trafic ! O sa ne fie frica sa iesim pe strada ! Intr-un an au iesit la pensie inainte de termen 5000 de jandarmi si politisti ... un stadion ..... Acum isi angajeaza neopotelele si nepotiii facuti politai la apelul bocancilor !
10
2
Tigani borati
26
3
In Mamaia e plin de tigani si moldoveni
29
3
Tiganii.... Ce cautau ei la Cafe del Mar ??? Sa ramana la Dunare sa faca baie ca de obicei cu caii , cainii , porcii... RIP Gen. ANTONESCU !!!!
36
2
In cartierul palas nu intervine politia sectia 4 tiganii fac legea lucratorii sectiei 4 inchid ochii la ce fac tiiganii scuipa jignesc bat fura fac cumetii de marti pana luni cu blocari de strazii muzica non stop si politia inchide achii.De ce ?Faci reclamatie si politia nu ia nici o masuravine la tine reclamant si ti spune ca astai cartieru si daca mai faci reclamatii iei amenda..unde mai pui ca te trezesti cumasina zgriata de puradei ca nu raspund in fata legi ...astai dreptatea lucratorului de politie care iese la pensie tanar cu pensie speciala plariita de noi nu de tigan.Astai dreptatea i
16
2
E foarte bine. Interventii dure,fara mila impotriva scursurilor.
26
1
Tigani pescalai cersetori hori de ialomita
13
1
ESTE PLEONASM SA ZICI TIGAN ORDINAR....CAND ZICI TIGAN SPUI TOT CE ESTE MAI RAU.
31
1
Bataie zilnica pe viata!!!
20
1
In ultima vreme tiganii iar fac pe nebunii. De ce nu se aplica legea mai bine cu ei. Pentru ca ei se lauda cu prieteni la politie!
24
2
white power
18
3
N-am nimic cu tiganii, dar sa moara toti!
37
2
Tigani Ordinari, jegurile si blestemul acestei tari!!!La PUSCARIE TOT ELEMENTUL TIGANESC!!!
37
2
De ce nu vorbiti clar! Un grup de tigani tembeli si ordinari au produs un scandal la Mamaia ! La puscarie 5 ani si amenzi cat casa !sau la munca silnica !
48
4
Circ cu circari bineinteles.si circ cu aplaudaci bineinteles.ce aplaudau prostavanii? D'aia au plecat de acasa la plaja ca sa aplaude prosti la bataie!!!
13
21

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614