REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

SCANDAL și BĂTĂI între vecini, la Năvodari, din cauza GELOZIEI!

SCANDAL și BĂTĂI între vecini, la Năvodari, din cauza GELOZIEI!

Replica API 2 mai 2020 | 00:00 2764

Condamnare definitivă

Condamnare definitivă

Erau prieteni, se ajutau, până a intervenit gelozia. Crezând că soția îi este infidelă, un bărbat a dat buzna în curtea vecinilor, agresându-i. Dacă, în primă fază, acesta a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, ulterior i s-a schimbat încadrarea juridică, fiind condamnat pentru lovire sau alte violențe.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari, la data de 27 aprilie a.c., au depistat un bărbat, de 59 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind vorba de Ioan Ilișoi. Acesta a fost introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

A luat o scândură… și dă-i!

Potrivit anchetatorilor, într-un acces de furie greu de controlat, când nu și-a găsit soția acasă, care era plecată de la domiciliul conjugal, la mama ei, în Petroșani, cel mai probabil din cauză că s-au certat, inculpatul a luat hotărârea de a-i cere socoteală vecinului său, pe care îl bănuia că o hărțuiește sexual pe soția sa sau că are deja o relație intimă cu ea. În acest scop a pătruns fără drept în curtea persoanelor vătămate, unde prin surprindere a atacat-o pe persoana vătămată și a lovit-o în mod repetat cu o scândură luată din curte, marea majoritate a loviturilor vizând capul celui lovit, iar opt lovituri chiar atingându-și ținta.

Din cauza numărului mare al loviturilor, dar și a intensității ridicate de aplicare, scândura obiect vulnerant s-a rupt longitudinal și probabil doar faptul că lemnul scândurii respective era de esență moale și uzat a făcut ca leziunile suferite de persoana vătămată să nu fie letale. Când mama celui atacat a intervenit să își apere fiul, inculpatul a lovit-o și pe aceasta în mod repetat în zonele membrelor inferioare, cu bucata de scândură ruptă.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca e prost merita sa i o futa toti vecinii
2
3
ei nu sunt uniti doar pe hartie, multi stau asa si pentru ca sunt uniti de o casa, adica daca vinde case ambii ajung pe drumuri ca nu le ajunge sa-si ia fiecare cate o garsoniera, si multe late motive ii tin impreuna, cand ai o situatie materiala buna poti decide sa te desparti, dar cand nu stai si suferi ca sa nu ajungi mai rau pe strazi
1
0
la navodari s-a rupt caruta cu moldoveni
6
3
Daca o femeie este tratata cu dispret si violenta,daca faptul ca ai putere fizica te face sa fii nu partener de viata ci zbir,poti sa fii sigur ca femeia nu te va mai iubi. Decat sa fiti doua personae straine unite doar pe hartie,e mai bine sa va vedeti fiecare de ale lui,prin divort. Nimeni nu are voie sa fie stapanul cuiva. Cand nu esti iubit,poti tine femeia in lanturi si vei fi si mai urat,dispretuit de toti. Cu violenta nu castigi nici iubire,nici respect,ba chiar le pierzi definitiv.
5
4
6 luni de arest la domiciliul vecinilor vor fi de ajuns pentru el
1
3
tentativa omor - lovire si alte violente - prescris - next
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272