REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Scoţia va permite copiilor de 4 ani să îşi schimbe genul, fără aprobarea părinţilor. Directiva primită de şcolile primare

Scoţia va permite copiilor de 4 ani să îşi schimbe genul, fără aprobarea părinţilor. Directiva primită de şcolile primare

Replica API 14 august 2021 | 19:33 1201

Scoţia va permite copiilor să îşi aleagă genul, fără a mai fi nevoie de consultarea părinţilor. Copiii care au împlinit 4 ani vor putea să îşi schimbe genul fără consimţământul părinţilor prevede o directivă introdusă în Scoţia.

Potrivit normei, elevii care doresc să îşi schimbe genul trebuie ascultaţi şi sprijiniţi de profesori, recomandă guvernul scoţian, potrivit The Telegraph. De asemenea, profesorii nu trebuie să adreseze întrebări incomode copilului care decide să facă o astfel de schimbare.

Documentul mai prevede că această normă va fi aplicată în şcolile primare şi secundare, unde vor fi introduse în programă cărţi care prezintă persoane transgender. Elevii vor putea alege dacă să meargă în vestiarul fetelor sau în cel al băieţilor şi se va lua în considerare şi introducerea unei uniforme neutre din punct de vedere al genului.

Recomandările guvernului scoţian au fost catalogate drept "şocante", iar părinţii sunt îngrijoraţi că li se permite copiilor să ia decizii atât de importante la vârste atât de fragede, potrivit observatornews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Apocalipsa este peste noi
1
0
povesti cu zane si zmei ce si au schimbat sexul de mai multe ori dandu se peste cap de trei ori !
2
0
De asta poarta barbatii scotieni fuste?
7
0
asta se urmareste!o familie cu multi tatici si mamici si nu invers!ma intreb oare conducatorii nostrii stiu asta?
7
0
La referendumul pentru casatorie, aia care nu ati participat, acum luati cu lamanie! Ups! Am gresit - vor lua copiii vostri cu vaselina! Am gresit din nou: de fapt vom lua toti, nu numai voi!
7
0
puisor ce vrei sa fi? maimuta? elefantel? cutucutu? hai ca iti face nenea o injectie cu adn si te faci ce vrei! am auzit ca statnistul barna are un copil propun ca sa fie primul care sa aplice chestia asta sa il faca limbric cu ochelari
8
0
E clar ca vine sf lumii...
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272