REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Se împute treaba! Soțul lui Ani Merlă, aproape de faliment; are datorii de peste 30 de milioane de lei!

Se împute treaba! Soțul lui Ani Merlă, aproape de faliment; are datorii de peste 30 de milioane de lei!

Mirela PASCAL 31 mai 2023 | 00:00 4895

Envirotech SRL este una dintre societățile de casă ale Primăriei Constanța. Se știe că, printre acționari, a fost și Radu Merlă, soțul directoarei din administrația locală, Ani Merlă, însă acesta s-a retras în 2010, rămânând unic asociat Dănuț Florescu. Între timp, societatea a rămas parteneră de nădejde a primăriei, dar și al altor instituții ale statului. În timp ce lui Florescu îi merge afacerea ca pe roate, asociatul său, soțul lui Ani Merlă, este cu un picior în… faliment. Firmele au strâns datorii cu multe zerouri, și o singură firmă i-a mai adus profit.

Se impute treaba! Sotul lui Ani Merla, aproape de faliment; are datorii de peste 30 de milioane de lei!Ani Merlă

Radu Merlă, soțul Ani Merlă, director al Direcției Programe și Dezvoltare din cadrul Primăriei municipiului Constanța deține, împreună cu Dănuț Florescu sau singur,  firmele SC Prunus, Oil Depol Service, Ambient Car Wash SRL şi Motor-Sport SRL. Oil Depol Bioplant. Doar prima îi mai aduce profit deși acesta a scăzut grav.

Se impute treaba! Sotul lui Ani Merla, aproape de faliment; are datorii de peste 30 de milioane de lei!

Dacă în anul 2021, societatea se lăuda cu un profit de peste 14 milioane de lei, ei bine în 2022 acesta a scăzut la 2,6 milioane de lei, iar datoriile sunt de patru ori mai mari. De la 7 milioane, cât avea în 2021, în 2022 au ajuns la peste 30 de milioane de lei.

Se impute treaba! Sotul lui Ani Merla, aproape de faliment; are datorii de peste 30 de milioane de lei!

Firma Ambient Car Wash SRL, unde Merlă este asociat cu Maria Sabina Plăcintescu, Iuliana Laura Tudescu și Dănuț Florescu, a avut în 2022 profitul 0 și datorii de aproape 1,4 milioane de lei. Prunus SRL, controlată de Radu Merlă, a avut în 2022 cifra de afaceri 0, la fel și profitul, iar datoriile sunt de 323.873 lei. Aceeași situație și cu Motor Sport SRL, cifra de afaceri și profitul 0, iar datoriile au fost, anul trecut, de 210.050 lei.

Contracte de la CFR Călători și Nuclearelectrica

Societatea Oil Depol Service SRL a câștigat de-a lungul timpului mai multe contracte cu instituțiile statului. Pe 31 iulie 2021 firma primea un contract și de la CFR Călători SA pentru ”Servicii curățiri decantoare, rezervoare, cămine, canale și predarea deșeurilor periculoase de la subunități S.R.T.F.C. Timișoara”, în valoare de 202.523 lei, fără TVA. Iar pe 26 martie 2021, aceeași Oil Depol Service SRL a semnat și cu Nuclearelectrica SA un contract privind ”Servicii de neutralizare/eliminare conținut și curățare rezervoare metalice subterane aflate pe amplasamentul CNE Cernavodă aferent proiectului ”Lucrări de construcție hale, depozite și clădiri auxiliare în depozitul CNE Cernavoda”. Și lista continuă! Tot firma lui Merlă construiește blocuri și în Mamaia, zona Luna Park, proiecte ce au fost, de-a lungul timpului, controversate.

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici dracu nu mai pune in seama pe aceasta acritura când iese la pensie. Doamne ajuta sa plece ca ne-am saturat de ea. App… pe ma-ta o claxonezi baba idioata
11
0
si vi le lasa cadou cu datorii de zeci de milioane, nimic nou. Ar trebui trasi in teapa 90 la suta din asa zisii oameni de afaceri.
0
0
Folosesc mult Dero și spala toate afacerile. Majoritatea firmelor sunt pe pierderi să nu plateasca taxe
0
0
Am si eu o intrebare pentru cine cunoaste:"domnilor Ani Merla asta se trage din neam de interlopi ?,caci numai aia poarta lanturi de aur la gat cu zalele de marimea alora cu care legi calul in grajd.
7
0
Madam Merlă nici nu știi, cât de mică începi sa fii!! Pregătirea, scularea la 05:00 pana la 06:00 îmbrăcat, servit cafeaua și ceva cafele pregătite pentru băieții ce urmeaza sa bată la ușă!!!
6
0
Nu sunt patimas ,dar uneori Dumnezeu trebuie sa faca dreptate.
7
0
ca mierloiu falimenteaza ??? Niciodata !!! Asta e pentru intimidarea adversarului. Este incredibil ce poate face o iinfractoare in primaria pwlii !!! Mwie cu kkt !!!
9
0
Aceasta Merla a “mirosit” dintotdeauna. O stiu toti cei care au lucrat cu ea de a lungul timpului.
14
0
Cum poti sa fi director la Primarie (adica la oala cu miere) si in acelasi timp , patron la firme subcontractoare ale Primariei? Ceva este putred in Danemarca! Pardon , la Romanica! Oamenii astia sunt niste dispozitive sub acoperire! Banii sunt sifonati si impartiti! Nu face de capul lui , ci sub obladuirea cuiva!
18
0
DNA ul nu doarme copilasi. Este mana in mana cu ei doar .Merla cu sotul ei si alti politisti fura la stat de treizeci de ani si nu au patit nimic si nici nu vor pati vreodata ceva.
14
0
Care este motivul pt care ați șters comentariile la articolul chestionare în scoli și ați blocat posibilitatea de a face comentarii ?
8
0
Este incredibil cum acest functionar public , ramas in functie de pe vremea lui mazariche , nu este cercetat de organele statului pentru evidentul conflict de interese si declaratia de avere care a crescut de la an la an , mare parte din averea stransa fiind rezultatul afacerilor oneroase facute cu municipalitatea orasului. Mai avem procurori care sa-si faca treaba in Constanta , DNA ce face ???
21
1
Madam Mierla e de neclintit, nimic nu misca în primărie fără ea și din tot își primește partea leului. Dacă nici Chitac nu a reușit sa o miște de pe scaun. Acum ca să bătut palma între PNL și PSD ptr o noua candidatura a lui Chitac iese la pensie hoata, nai adaugă câteva milioane la zecile deja agonisite.Dna ul doarme, sa înțelegem ce?
18
1
Acolo sunt bani de semințe. Grosul e pe deșeuri și imobiliare. Plus contractele cu finanțare europeană pe care le manageriază chiar Merlă. O țară de babuini. Și pormă nu merită ca Merlă să-i facă pe toți ca la nufărul. Dacă are numai P R O Ș T I pe lângă ea! Bravo ei! Măi Anico, fii tare, cei din jur de-aia sunt P R O Ș T I, că nu-i duce capul. Felicitări!
18
3
E manevra mah! Voi chiar credeti in Mosh Craciun?
13
0
Nu scapă nimic lui Mierlă. Rade tot. Și la spălătoria de la gară face bani,Ambient Car Wash SRL. Păi normal ca ține cu dinții de funcție. Are plăți multe de făcut în regimul politic.
22
0
Și uite-asa, câinii latră, ursul trece și escroaca Merlă beneficiază în continuare de salarii nemeritate. Dă din gura hau-hau că cică se face treabă, dar ea freacă motanul toată ziua. Nebunilor, acum e vremea celor de 55-65 de ani să ia bani cu ghiotura de la stat. Au mers la vrăjeală timp de 30 de ani și încă le merge. Puteți să vă dați peste cap că oricum nu-i clintește nimeni de pe pozițiile actuale. De-aia și merge țara asta atât de bine că cei de nivelul Anei Merlă se fac că muncesc. Restul din primărie sunt doar niște sclaveți că doar așa îi numește Merlă la diferite sindrofii. Vă meritați soarta sclaveților din primarie.
20
3
fosila Merlă ar face bine să se ducă la pensie că oricum fraudeaza statul ro-mân de ani de zile. Și așa la vârsta ei, noaptea în somn, uită de ce se duce la baie.
22
1
Merlă asta e băgată în toate combinațiile. Cum era Sirma Caraman pe vremea lui Dragnea. Nu mișcă nimic în oraș fără binecuvântarea lui Merlă. Păi chiar ca, Chițac e papagal.
26
2
Dintre toți ai lui Mazăre, singurii care sunt liberi- G A B I STAN și MERLĂ. Cei doi sunt și singurii care știau TOT. Fără cei doi, DNA-ul nu putea să descurce toate ițele tranzacțiilor din șpăgi.
25
1
ce titlu demn de birfitoare la colt de strada!
13
7
Mă, voi unde ați făcut școala de puneți asa titluri elevate?
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614