REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

SE ÎNCĂLZEȘTE VREMEA și NU PREA! Vezi ce spun METEOROLOGII pentru CONSTANȚA

SE ÎNCĂLZEȘTE VREMEA și NU PREA! Vezi ce spun METEOROLOGII pentru CONSTANȚA

Replica API 5 martie 2019 | 00:00 218

Vremea se va încălzi în toată țara, iar temperaturile ridicate se vor resimți și în Dobrogea. Următoarele zile, anunță meteorologii de la malul mării, temperaturile vor urca în termometre până la 19 grade. Luni și marți, pe litoral va fi cald, însă începând de joi, vântul va sufla dinspre mare, așa că temperaturile vor mai scădea, față de restul regiunii.

”Luni, vremea va fi, în general, frumoasă și deosebit de caldă în Dobrogea. Se va încălzi, maximele fiind cuprins eîntre 12 și 17 grade, iar minimele între 4 și 7 grade. Cerul se va acoperi treptat, iar noaptea de marți spre miercuri va ploua slab.

Miercuri, deși vor scădea puțin temperaturile, vremea va rămâne caldă pentru această perioadă, cu maxime cuprinse între 11 și 14 garde în Dobrogea și minime între 1 și 4. Cerul variabil, mai mult noros în prima parte a zilei, când pe arii restrânse va mai ploua slab.

În timpul nopții vor fi condiții de ceață. Joi și vineri, vremea va fi predominant frumoasă și caldă, cerul mai mult senin, vântul va sufla moderat, însă va bătea dinspre sud-este, dinspre mare, ceea ce va conduce la diferențe mari de temperatră între litoral și restul regiunii. Dacă în Constanța vom avea temperaturi de până la 9 grade, în Dobrogea acestea vor ajunge până la 16 grade joi, iar 19 grade vineri”, a declarat meteorologul de serviciu al Centrului Regional Meteorologic Dobrogea, Sebastian Pană.

Vezi prognoza!

Marți, vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă pentru aceată dată. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 17 grade, iar cele minime între 4 și 7 grade. Cerul se va acoperi treptat și spre sfârșitul intervalului, izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în timpul zilei (rafale de peste 50 km/h).

Miercuri, deși valorile termice vor marca o ușoară scădere, vremea va fi în continuare caldă, cu temperaturi maxime ce vor fi cuprinse între 11 și 14 grade, iar cele minime între 1 și 4 grade. Cerul va fi variabil, mai mult noros în prima parte a zilei, când, pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. În timpul nopții, izolat va fi ceață.

Joi, remea va fi predominant frumoasă și caldă pentru acestă dată. Cerul va fi mai mutl senin. Vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 16 grade, mai coborâte pe litoral până la 6...9 grade, iar cele minime între 3 și 6 grade.

Vineri, vremea va fi deosebit de caldă pentru acestă dată. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări pe litoral ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade, mai coborâte pe litoral până la 7...9 grade, iar cele minime între 4 și 7 grade. Noaptea, izolat va fi ceață.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se poate spune: se raceste vremea si nu prea. Tot cam efectul ala e ... Hi hi.
0
0
Auzi la boarfa si citez ..se incalzeste vremea si nu prea..
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272