REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Șef nou la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis! Colonelul Bordei revine la Constanța

Șef nou la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis! Colonelul Bordei revine la Constanța

Replica API 8 februarie 2019 | 01:39 1738

Colonelul Ion Bordei, joi, 7 februarie a.c, a fost împuternicit la comanda Grupării de Jandarmi Mobile Constanța,. Primirea comenzii unității s-a desfășurat la sediul Grupării, în prezența colonelului Mihai Cristian din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române. Colonelul Ion Bordei și-a început activitatea în anul 1990, din 2015 până în prezent a îndeplinit funcția de inspector șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea. A absolvit Academia de Poliţie „A.I Cuza” Bucureşti și Colegiul Național de Afaceri Interne, cursurile postuniversitare ”Managementul Strategic al Securitatii Publice” și ”Managementul Strategic al Afacerilor Interne”.

Amintim că locotenent-colonelul Mihai-Daniel Ferencz, care conducea Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis a fost împuternicit în funcţia de Inspector şef pentru o perioadă de 6 luni la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, în decembrie 2018. Acest eveniment a avut loc în contextul desemnării colonelului Constantin Dima pentru a participa la o misiunea de menţinere a păcii sub egida O.N.U. în America Centrală.

Totodată, amintim și faptul că, în martie 2015, Ion Bordei, care conducea, de circa o lună de zile, Serviciul Organizare şi Coordonare Misiuni din cadrul IJJ Constanţa, a fost împuternicit la Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea. Menţionăm că pe atunci Bordei doar ce îl înlocuise, la Constanţa, pe Nicolae Pascu, care trecuse în fruntea unei alte subunităţi, la cerere.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnul comandant Bordei a fost schimbat din cauza baronului PSD Tulcea Horia Teodorescu pentru ca era singurul constantean intre ei si nu deranja. Asa este acum moda.
12
2
Un J de la Tulcea este Taruhidis sigur. Ba Taruhidis nu ti-e rusine ca esti ofiter si mananci banii degeaba?
18
0
Sper sa il lase sa lucreze cu noi pentru ca a pus ordine in unitate. Are stofa de comandant si l-am vazut cu totii cum vorbeste in interviu la televiziune. Avem nevoie de el.
19
4
Observ ca aici sunt jigniti oameni de catre niste anonimi dar care cred ca sunt jandarmi iar acest lucru nu e ok pentru militari. Cred ca cei jigniti ori stiu ceva compromitator ori pot face ceva impotriva cuiva. Ma intreb de ce nu a vazut nimeni ca Boca joaca poker cu subofiterii unde primeste cate 3000 lei?
28
2
Alooo Tulcea stai tata in banca ta daca esti prost nu ai sa ajungi niciodata la valoarea acestui comandant!!! Este un om care respecta,iubeste,apreciaza oamenii si oriunde a mers toata lumea la iubit! Ce sa ceri la fraierii ca tine care nu stie sa aprecieze aurul .
29
2
Va rog sa il numiti ca sofer al comandantului pe domnul Pri----hi , om cu caracter cu recomandari , cu zeci de cursanti la activ , cu experienta , daca nu are timp printre picaturi , doua curse cu elevi una cu seriful si asa ies amindoi la pensie !!!
1
14
Domnul Ion Bordei oriunde a fost si-a facut treaba cu seriozitate,respect si iubire pt oamenii lui insa pt cei care ii spun cuvinte urate am atat sa le spun si anume ca fiecare arunca cu ceea ce are in suflet .Unii arunca cu mizerie pt ca asa sunt ei in suflet iar altii cu bunatate pt ca asta e adevarul. Oriunde se va duce acest om el va sti sa ajute sa infloreasca totul. Succes domnule Ion Bordei!
29
2
Tata nu a avut bani de avort iar pe mama trebuia sa o dau in judecata ca m-a facut asa mic si bastept. Vreau sa ajung om mare si sa se sperie lumea de mine dar lumea e a dracului si s-a prins ca fur curent. Ma distrez si eu pe aici ca la Babadag se termina programul cand se intuneca si oricum singura biblioteca la care merg cu prietenii mei betivani e la Parmac
28
1
Il cunosc de multi ani pe acest om. Nu stiu cum e sa lucrezi cu el dar stiu ca este corect si tine la oameni. Asta ar fi suficient pentru cei din jurul lui. Ce va face el e treaba lui iar daca a acceptat sa conduca la Constanta sigur se implica la maximum. Valoarea blanii de vulpe o dau puricii. Asa si rautaciosii care scriu dar ei nu ar vrea sa scrie cineva mizerii despre ei. Domnule Bordei mergi inainte si nu te opri pentru ca tot ce conteaza sunt oamenii.
30
1
Tulcea va plange dupa el cu timpu isi va da seama de pierderea lui , insa Constanta va fi norocoasa ca va avea un om cu mana de fier cum este domnul comandant Ion Bordei. Constanta a castigat si e mai tare ca Tulcea hihihi voi Tulcenilor nu meritati un comandant ca el pe cand Constanta da !!!
32
4
De obicei atunci cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii. Asa sunt si unii care nu-l cunosc, probabil nu le-a facut jocul si i-a deranjat un pic. Este un om care a muncit cinstit in viata lui. Toate meritless are pe ceea ce este capabil. Nu pupa in cur si nu linge urechile nimanui. Nu face blaturi cu infractorii si mizerabilii care traiesc din lucruri murdare. Intotdeauna sunt apreciatii mizerabilii si coruptii, dar Dumnezeu are grija de toate.
35
5
Woody este Cur Leanca Eugen
36
2
Tulcea o sa il regrete pe acest om iar cei care il vb de rau sunt cei mana in mana cu psd ul insa Constanta este norocoasa sa poata avea un om asa de valoros ca el ! Pacat ca rahatii deja au inceput sa puta in urma lui insa el niciodata nu se poate murdari e mult prea curat! Constanta e norocoasa ca are un om ca el.
37
3
S-a sarit din lac in put,acest individ e un jeg uman,il cunosc de cand se dadea ,,mare,,la UM o495 .Are prostia in cap direct proportionata cu inaltimea lui.Functiile de conducere de peste tot sunt ocupate de lingaii puterii nu de oameni competenti.
4
38
Aia care va dati coleg si fost coleg va cunosc . Dupa ce ma cunosti , dupa ce ma cunosti !!! Dupa ecusonul din piept bai militaurule de P.... schi . Labar si cu Cojoc si cu Pascu si cu asta !!!
4
22
Un om cu un suflet mare care a ridicat mult imaginea institutiei la Tulcea unde oamenii il iubesc si il respecta mai putin jigodiile
39
4
Chiar era nevoie de schimbare,se facuse un clan de tampiti la GMJ care in mod sigur facea o tampenie asa ca Doamne ajuta ,speram sa nu se mai intoarca ANIMALUL de BOCA .
37
5
Cam multi jandarmi PSD la TL . Voi nu cumva sunteti militari?
34
6
Ne bucuram ca am scapat de tine ! Sper sa nu mai te intorci aici !
9
37
Limbistul lui Johannis sa i pupu in pwlla pe toti jandarmii si pe mine binenteles.Dute la partia Paltinis si fa o spalare in cur neamtului are nevoie are curul plin de cacat.
7
4
Eu si prietenul meu Nelu care a luat lemne in cap beat suntem fericiti ca acum putem sa bem o bere linistiti la Parmac
32
2
Ce fac ei?Ii deranjeaza pe tiganii care o postesc pe ma-ta sa nu mai fete un avorton asemanator tie!
9
1
Colonelul Ion Bordei este cernavodean. E un om de mare calitate, extrem de serios, asa cum a fost si ca elev...Felicitari si mult succes!
39
10
Si ce fac ei ? Se pregatesc sa gazeze demonstranti pasnici la ordinele hotului dragnea. Multa muie cu cacat celor care n-au coloana vertebrala sa-i dea muie maledivului vitamina d ! Muie pesede, muie jandarmeriei sustinatoarea derbedeilor din parlamentul plin de olteni hoti !!!
4
19
Da ,chiar se pare ca mafia prosteasca si a gasit ,,nasu"
36
8
Ne bucuram ca un asemenea om care face parte din militarii de cariera ne onoreaza a ne fi.comandant la Gruparea Mobila de Jandarmi Constanta. Se pare ca, in sfarsit, valorile militare se pun in functie pe criterii reale. Cu deosebit respect un militar cu peste 27 de ani de experienta.
42
14
Bine ca ai plecat de la Tulcea !!
21
36
Acest om are un caracter deosebit si este un ofiter care lucreaza bine cu toti oamenii
40
14
Felicitari! Spor la treaba! si sigur ai de treaba, nu gluma!
40
13
Felicitari!!!!Un om cu un caracter deosebit
39
15
Sta cat cioara in par ! De la o unitate la alta !
13
41

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272